Οι φθηνοί που θα μας... κρεμάσουν

Όταν έχεις να διαχειριστείς 15.000.000€ για το "Γίνε Πρόεδρος" είναι λογικό να ψάχνεις φθηνές λύσεις για να κλείσεις την 14άδα σου. Στη λίστα του Έθνους, ωστόσο, υπάρχουν και παίκτες που φαντάζουν ευκαιρίες, αλλά ίσως να είναι... παγίδες.

Οι φθηνοί που θα μας... κρεμάσουν

Μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχετε την ευκαιρία να φτιάξετε τη δική σας 14άδα για το διαγωνισμό " Γίνε Πρόεδρος" από το ΕΘΝΟΣΠΟΡ. Το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΘΝΟΣΠΟΡ 2017 – 18 έχει πολλά... λαβράκια, αλλά και παγίδες γι' αυτό θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις τελικές σας επιλογές.

Εμείς συγκεντρώσαμε ορισμένους ποδοσφαιριστές που είναι πιθανό να... απογοητεύσουν παρά τα όσα αναμένουν οι περισσότεροι. Στο τέρμα διαλέξαμε τον Επασί του Λεβαδειακού. Οι Βοιωτοί ξεφούσκωσαν γρήγορα και ο Γάλλος πορτιέρε δέχεται εύκολα τέρματα.

Πάμε και στην άμυνα. Εκεί έχουμε τους Τσαμπούρη, Λισγάρα, Γουάλας, Μαρινάκη και Μαυροπάνο. Ο τελευταίος μπορεί να θεωρείται ταλέντο, όμως ο ΠΑΣ δεν κερδίζει και έχει δεχθεί γκολ σε εννέα σερί αναμετρήσεις! Το ίδιο ισχύει πάνω κάτω και για τις άλλες επιλογές μας.

Στη μεσαία γραμμή τώρα θα απογοητεύσουμε όσους επιλέγουν τον εξαιρετικό Αλμπάνη, όμως ο Απόλλωνας Σμύρνης δεν κερδίζει και γενικότερα αποτελεί μία από τις απογοητεύσεις της σεζόν. Τώρα όσον αφορά τους Επσταϊν, Καλτσά, Ντε Λούκας, Ροσα και οι ομάδες τους περιμένουν περισσότερα. Θα τα δούμε όμως;

Τέλος πάμε στην επίθεση. Για τον Ενσικουλού τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο Πλατανιάς είναι το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό και μετά από λίγο καιρό ίσως παίζει αγώνες... απλά να τελειώνουμε. Ο Βουό, αν πάρει δυο φορ η Λαμία, θα έχει μεγάλο ανταγωνισμό, ενώ ο Μπρίτο ίσως να βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα από τους άλλους δυο.

ΟΝΟΜΑ/ΟΜΑΔΑ/ΑΞΙΑ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ

Ντεβί ΕΠΑΣΙ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 0,5 εκατ. €

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Σάββας ΤΣΑΜΠΟΥΡΗΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 0,5 εκατ. €

Χρήστος ΛΙΣΓΑΡΑΣ ΞΑΝΘΗ 0,5 εκατ. €

Φερνάντο ΓΟΥΑΛΑΣ ΛΑΡΙΣΑ 0,5 εκατ. €

Νίκος ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Κωνσταντίνος ΜΑΥΡΟΠΑΝΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 εκατ. €

ΜΕΣΟΙ

Ντένις ΕΠΣΤΑΪΝ ΚΕΡΚΥΡΑ 0,5 εκατ. €

Χρήστος ΑΛΜΠΑΝΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 0,5 εκατ. €

Φαρλέι ΒΙΕΪΡΑ ΡΟΣΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0,5 εκατ. €

Πάμπλο ΝΤΕ ΛΟΥΚΑΣ ΞΑΝΘΗ 0,5 εκατ. €

Νίκος ΚΑΛΤΣΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0,5 εκατ. €

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Κλαρκ ΕΝΣΙΚΟΥΛΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 0,5 εκατ. €

Πατρίκ ΒΟΥΟ ΛΑΜΙΑ 0,5 εκατ. €

ΜΠΡΙΤΟ ΞΑΝΘΗ 0,5 εκατ. €

News 24/7

24MEDIA NETWORK