To Contra.gr τρέχει με 2.605.371 από εσάς!

Μήνας ρεκόρ ο Μάρτιος για το Contra.gr. To αγαπημένο σας μπλε site τίναξε στον αέρα την προηγούμενη καλύτερη επίδοσή του και απέδειξε ότι ξέρει να πηγαίνει... κόντρα στο ρεύμα όπως προστάζει το όνομα και η ιστορία του. Σας ευχαριστούμε.

To Contra.gr τρέχει με 2.605.371 από εσάς!
Contra.gr

O Mάρτιος του 2018 θα περάσει στην 17χρονη ιστορία του Contra.gr ως ο μήνας που το αγαπημένο σας μπλε site ξεπέρασε τον ίδιο του τον εαυτό με το δυναμικό του ρεπορτάζ και την "κοφτερή" ματιά στα αθλητικά δρώμενα της χώρας και όχι μόνο.

Η επιμονή στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, στην -παλαιάς δημοσιογραφικής κοπής, αλλά νέας αισθητικής- ανάγνωση των πραγμάτων και φυσικά στην παραγωγή του πρωτογενούς περιεχομένου, όπου ήταν απαραίτητο, δικαιώθηκε απόλυτα αφού 2.605.371 αναγνώστες (μοναδικοί επισκέπτες), μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.

Πρόκειται για απόλυτο ρεκόρ του Contra.gr το οποίο, μάλιστα, τίναξε στον αέρα το προηγούμενο που κρατούσε από τον Μάιο του 2017 με 2.497.328 μοναδικούς επισκέπτες (unique).

Το νέο αυτό ρεκόρ, δημιουργεί για όλους εμάς στην οικογένεια του Contra.gr πολύ μεγάλες υποχρεώσεις για το μέλλον. Η κύρια από αυτές αφορά την έγκυρη ενημέρωσή σας, μακριά από εξαρτήσεις, αλλά και την ανάδειξη πτυχών της επικαιρότητας, ακόμη κι εκείνων που δεν είναι εύκολο να φωτίσει κανείς.

Η εμπιστοσύνη σας μάς γεμίζει αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να συνεχίσουμε στον ίδιο και ακόμη καλύτερο ρυθμό και ανάλογα αποτελέσματα, εξέλιξη που μπορεί να έχει διπλή ωφέλεια. Αφενός για μας καθαρά επαγγελματική, αλλά και ψυχολογική με την έννοια ότι η δουλειά μας βρίσκει ανταπόκριση, αλλά αφετέρου για σας αθλητική -και όχι μόνο- ενημέρωση υψηλού επιπέδου, χωρίς υπερβολές και περιττούς εντυπωσιασμούς.

Διαχρονικά άλλωστε, από το μακρινό πλέον 2001 έως και σήμερα, το Contra.gr έχει αποδείξει ότι ξέρει να μάχεται και να πηγαίνει πολλές φορές... κόντρα στο ρεύμα, όπως προστάζει το όνομα και η ιστορία του πιο παλιού αθλητικού brand του ελληνικού internet.

Μείνετε συντονισμένοι...

ΥΓ. Ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο

News 24/7

24MEDIA NETWORK