Ρεκόρ επισκεψιμότητας για το Contra.gr τον Σεπτέμβριο!

Ρεκόρ επισκεψιμότητας σημείωσε τον μήνα Σεπτέμβριο το Contra.gr, ένα από τα κυρίαρχα digital brands στην αθλητική ενημέρωση, αποδεικνύοντας τη συνεχή ανοδική πορεία του καταγράφοντας περισσότερούς από 2,2 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες (unique visitors).

Ρεκόρ επισκεψιμότητας για το Contra.gr τον Σεπτέμβριο!

Οι δυναμικές απόψεις, τα μεγάλα ρεπορτάζ και η έμφαση στο πρωτογενές περιεχόμενο, σε συνδυασμό με την επί χρόνια εγκυρότητα και σταθερότητα στις δημοσιογραφικές αρχές Contra.gr, αποτελούν σταθερούς λόγους που ολοένα και περισσότεροι νέοι αναγνώστες επιλέγουν πλέον το site για την αθλητική τους ενημέρωση.

Συγκεκριμένα, για το Σεπτέμβριο το Contra.gr κατέγραψε 2.204.547* μοναδικούς χρήστες (unique visitors) και 36.194.582* εμφανίσεις σελίδων (page views).

Ο Παντελής Βλαχόπουλος, Διευθυντής του Contra.gr δήλωσε:

"Τα ρεκόρ για το Contra.gr δεν αποτελούν αυτοσκοπό ωστόσο είναι μια επιβράβευση για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τον Απρίλιο του 2014 μέχρι και σήμερα από ολόκληρη τη δημοσιογραφική ομάδα. Εδώ και 17 μήνες προσπαθούμε καθημερινά να εργαζόμαστε με γνώμονα την άποψη, την ανάλυση και την εγκυρότητα και να παράγουμε πρωτογενές περιεχόμενό. Θα συνεχίσουμε με επαγγελματισμό, ζήλο και πάθος προκειμένου να κάνουμε το Contra.gr όσο γίνεται καλύτερο".

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα