Τα επετειακά sneakers της NIKE για τον Κόμπε!

Η NIKE, με αφορμή την απόσυρση του Kobe Bryant, δημιούργησε επετειακά sneakers! Διαβάστε πέντε πράγματα που πρέπει να γνωρίζετα για το μοναδικό σχέδιο (VIDEOS).

Τα επετειακά sneakers της NIKE για τον Κόμπε!

Στις 18 Δεκεμβρίου, ο Kobe Bryant πρόσθεσε μια ακόμη διάκριση στη λαμπερή 20χρόνη καριέρα του: την ημερομηνία της απόσυρσης του. Για τον Kobe, και οι 2 φανέλες με τα νούμερα 8 και 24 κατοχυρώνονται, κάνοντας τον ένα από τους επίλεκτους αθλητές που έχουν 2 φανέλες σε απόσυρση και το μόνο παίκτη που έχει δύο νούμερα σε απόσυρση στην ίδια ομάδα. Υπάρχει ένας καλός λόγος για αυτή τη διάκριση:

Έχει κερδίσει 5 τίτλους και ένα βραβείο MVP, έχει βγει 2 φορές πρώτος σε σκορ στο πρωτάθλημα και 9 φορές έχει συμμετάσχει ως μέλος στην πρώτη ομάδα άμυνας All-NBA. Επίσης, είναι ο βασικός αρχηγός των Lakers έχοντας παίξει 1.346 παιχνίδια και έχοντας σκοράρει 33.643 πόντους και τρίποντα.

Για να τιμήσει τις 2 φανέλες του Bryant, η Nike προσφέρει μια ειδική έκδοση του Air Force 1 iD. 5 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τα επετειακά αυτά Air Force 1:

1. Το πάνω μέρος τους μοιάζει με δέρμα φιδιού Black Mamba.

2. Η σκίαση στο swoosh προσθέτει έκταση στο σήμα.

3. Τα νούμερα του Bryant, 8 και 24, αναγράφονται στο πίσω μέρος του παπουτσιού.

4. Οκτώ αστέρια εμφανίζονται στη γλώσσα του κάθε παπουτσιού, τα οποία αθροίζουν μαζί το σύνολο των τίτλων των Lakers.

5. Τα Black Mamba Air Force 1 περιλαμβάνονται σε μια επετειακή συλλογή που περιλαμβάνει συλλεκτικές φανέλες μπάσκετ σε περιορισμένο αριθμό και ίσως το καλύτερο T-shirt που έχει σχεδιαστεί ποτέ για τον Kobe Bryant.

Η συλλογή προς τιμήν του Kobe Bryant θα είναι διαθέσιμη στο nike.com.





News 24/7

24MEDIA NETWORK