Το μπασκετικό υπερθέαμα συνεχίζεται στον OTE TV

Ο OTE TV συνεχίζει να συγκεντρώνει το καλύτερο αθλητικό περιεχόμενο, αυτήν τη φορά με τα δικαιώματα των κορυφαίων μπασκετικών διοργανώσεων.

CLEVELAND, OH - FEBRUARY 26: LeBron James #23 of the Cleveland Cavaliers posts up against Draymond Green #23 of the Golden State Warriors during the first half at Quicken Loans Arena on February 26, 2015 in Cleveland, Ohio. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. (Photo by Jason Miller/Getty Images)
Τζέιμς-Λεμπρόν-Γουόριορς-Καβαλίερς GETTY IMAGES

Με την ανανέωση της συνεργασίας του OTE TV με την ΚΑΕ Ολυμπιακός για τις εντός έδρας αγώνες της ομάδας την επόμενη τετραετία έως το 2019, με τον "μαγικό κόσμο" του ΝΒΑ στα κανάλια OTE SPORT έως το 2018, με το Eurobasket 2015 που αρχίζει τον Σεπτέμβριο, αλλά και τις υπόλοιπες μπασκετικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει ο ΟΤΕ TV ( NCAA, Liga Endesa ACB, Lega Basket Serie A), το φίλαθλο κοινό συνεχίζει να απολαμβάνει πλούσιο μπασκετικό θέαμα στα κανάλια OTE SPORT.

O OTE TV έχει κάνει "γερό μπάσιμο" στις μπασκετικές διοργανώσεις και πρόσφατα ανακοίνωσε πολλές ανανεώσεις στο πρόγραμμά του.

Στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, η συνεργασία με την ΚΑΕ Ολυμπιακός ανανεώθηκε έως το 2019, με τον ΟΤΕ TV να συνεχίζει να φιλοξενεί όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας για την κανονική περίοδο και τα play off του πρωταθλήματος, καθώς και όλες τις εντός έδρας φιλικές αναμετρήσεις του Ολυμπιακού. Αναμένεται δε η ανανέωση και με την ΚΑΕ ΑΕΚ.

Στο NBA, o ΟΤΕ TV ανακοίνωσε ενισχυμένο πρόγραμμα για την επόμενη τριετία, με περισσότερους από 170 live αγώνες το χρόνο, καθημερινή δράση καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν ζωντανά, αλλά και πιο δυνατό πρόγραμμα κατά τη θερινή περίοδο.

Το μπασκετικό υπερθέαμα συνεχίζεται στον OTE TV
Σκουντής

Πιο συγκεκριμένα, το μπασκετικό θέαμα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, που φιλοξενείται στον OTE TV, περιλαμβάνει σε αποκλειστικότητα τις μεταδόσεις των Global Games, τους αγώνες της κανονικής περιόδου, το NBA All Star Game, τα Play-off με έναν αγώνα κάθε μέρα, τις σειρές των τελικών αγώνων ανά περιφέρεια και τα NBA Finals. Όσον αφορά στις μεταδόσεις, έμφαση δίνεται στις αναμετρήσεις όπου συμμετέχουν Ευρωπαίοι και Έλληνες αθλητές, όπως οι Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Κουφός, Νικ Καλάθης, Γιάννης Αντετοκούμπο.

Για την κάλυψη της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και του ΝΒΑ, καθώς και των άλλων μπασκετικών διοργανώσεων που βρίσκονται στη τηλεοπτική στέγη του ΟΤΕ TV, όπως το NCAA, η Liga Endesa ACB, η Lega Basket Serie A και φυσικά το Eurobasket 2015 που θα διεξαχθεί από τις 5 έως τις 20 Σεπτεμβρίου, το δημοσιογραφικό "ρόστερ" του ΟΤΕ TV περιλαμβάνει τους Βασίλη Σκουντή, Ρήγα Δάρδαλη, Θανάση Ασπρούλια, Άρη Μπάρκα, Κυριάκο Κουρουτσαβούρη, Κώστα Κατέβα και Χαράλαμπο Σαραντινάκη.

Ενημέρωση για τις εξελίξεις στο μπάσκετ, συνεντεύξεις με τους ανθρώπους του χώρου, ρεπορτάζ και αφιερώματα, μπορούν να βρίσκουν οι φίλοι του μπάσκετ στην εκπομπή Pick & Roll κάθε Τρίτη βράδυ στο OTE SPORT 4HD.

Όλες οι αθλητικές μεταδόσεις του ΟΤΕ TV είναι διαθέσιμες και μέσω της νέας υπηρεσίας ΟΤΕ TV GO, που δίνει πρόσβαση στα κανάλια OTE SPORT από κινητά, tablets και σύντομα από υπολογιστές και laptop.

News 24/7

24MEDIA NETWORK