Το Ραδιόφωνο 24/7 ζωντανά από τη ΔΕΘ

Το Ραδιόφωνο 24/7 εκπέμπει από το ειδικά διαμορφωμένο στούντιο στο περίπτερο της 24MEDIA. Δείτε ζωντανή εικόνα των εκπομπών μας.

Το Ραδιόφωνο 24/7 ζωντανά από τη ΔΕΘ

Ζωντανή μετάδοση με ήχο και εικόνα από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Το Ραδιόφωνο 24/7εκπέμπει ζωντανά από το περίπτερο της 24MEDIA.

Ο Όμιλος της 24MEDIA συμμετέχει για πρώτη χρονιά στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με δικό της branded περίπτερο στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.

Με την συμμετοχή της στην έκθεση έχει στόχο να παρουσιάσει τα δημοφιλή Μέσα ενημέρωσης του Ομίλου και να προσελκύσει το κοινό της βόρειας Ελλάδας.

Το περίπτερο της 24MEDIA τράβηξε από την πρώτη μέρα το ενδιαφέρον των επισκέπτες της έκθεσης, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα κορυφαία Μέσα ειδησεογραφικής και αθλητικής ενημέρωσης: News247.gr, Ραδιόφωνο 24/7, Huffpost Greece, Sport24.grκαι Sport24 Radio.

Παράλληλα, οι επισκέπτες του περιπτέρου θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν χρηστικά δώρα από τα αγαπημένα τους brands, λαμβάνοντας μέρος στα δύο quiz που θα υπάρχουν στην είσοδο του περιπτέρου.

Η έκθεση θα διαρκέσει από 9 έως 17 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, με πλούσιο πρόγραμμα δράσεων. Κορυφαίες προσωπικότητες από τον χώρο των επιχειρήσεων, της πολιτικής, του αθλητισμού και των τεχνών αναμένεται να επισκεφθούν την έκθεση.

Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το περίπτερο της 24MEDIA και να γνωρίσετε από κοντά τα προϊόντα μας μέσα από τις ποικίλες δράσεις που ετοιμάζουμε.

Δείτε την εικόνα ΕΔΩ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK