GP Μαλαισίας (FP2): Η σκυτάλη στον Hamilton

Η Mercedes παρέμεινε στην κορυφή και στη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών.

GP Μαλαισίας (FP2): Η σκυτάλη στον Hamilton

Ίδια ομάδα, άλλο πρόσωπο είχαμε στην κορυφή των χρόνων στη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών του Grand Prix Μαλαισίας, που αποτελεί τη δέκατη-έκτη στάση στο φετινό μαραθώνιο της Formula 1. Αυτή τη φορά ήταν ο Lewis Hamilton εκείνος που σημείωσε την καλύτερη επίδοση, σταματώντας τα χρονόμετρα στο 1.34.944. Αυτός ο χρόνος ήρθε με τη μαλακή γόμα ελαστικών της Pirelli (διαθέσιμες ακόμα η μέση και η σκληρή στο συγκεκριμένο GP).

Ο Nico Rosberg ακολούθησε με μόνο δύο δέκατα να χωρίζουν τα δύο «ασημί βέλη» στο φινάλε της 90λεπτης διαδικασίας. Ακολούθησαν πάλι οι δύο Ferrari, αυτή τη φορά εντός του δευτερολέπτου και μάλιστα με ενθαρρυντικό ρυθμό στις προσομοιώσεις αγώνα. Τον πέμπτο καλύτερο χρόνο σημείωσε ο Max Verstappen με τη Red Bull Racing – μάλιστα ο νεαρός Ολλανδός έσβησε και κεράκια στο pit lane καθώς έκλεισε τα 19!

Βελτιωμένη ήταν ξανά η παρουσία της McLaren, με τη Honda να έχει αναβαθμίσει τη μονάδα ισχύος που χρησιμοποιεί αυτό το τριήμερο ο Fernando Alonso. Όλα αυτά, ενώ η πίστα της Σεπάνγκ υποδέχθηκε ομάδες και οδηγούς με σχεδόν αφόρητες συνθήκες. Θερμοκρασία αέρα στους 34 βαθμούς Κελσίου και θερμοκρασία οδοστρώματος στους 58!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

GP Μαλαισίας (FP1): Rosberg με διαφορά!

News 24/7

24MEDIA NETWORK