Ο... μουντιαλικός πανηγυρισμός του Χάμιλτον

Ταυτόχρονα με τη δική του επικράτηση στις κατατακτήριες του βρετανικού γκραν πρι, ο Λιούις Χάμιλτον πανηγύριζε για την πρόκριση της Αγγλίας στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο... μουντιαλικός πανηγυρισμός του Χάμιλτον

Γεννημένος πριν από 33 χρόνια στο Στιβενέιτζ του Χερντφορσάιρ, στα 44 χιλιόμετρα από το Λονδίνο, ο Λιούις Χάμιλτον είναι βέρος Άγγλος και φαν της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Στα 5 του δεν θυμάται καλά-καλά τι είχε συμβεί την τελευταία φορά που τα "τρία λιοντάρια" έφτασαν ως τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου (Ιταλία '90). Λογικό ήταν οπότε μαθαίνοντας τα νέα από τη Ρωσία να πανηγυρίσει εξίσου με την pole position που κατέκτησε στο βρετανικό γκραν πρι.

Φανταζόμαστε πως δεν τον πείραξε το γεγονός πως η σφραγίδα της νίκης-πρόκρισης ήρθε από το κεφάλι ποδοσφαιριστή της Τότεναμ (Ντέλε Άλι), τη στιγμή που ο ίδιος είναι δηλωμένος οπαδός της Άρσεναλ. Πρόκειται για εθνικό σκοπό και η εθνική ενώνει.

Το 2-0 επί των Σουηδών ίσως το δει στο video, αφού εκείνη την ώρα ήταν στην πίστα. Τον ημιτελικό και ενδεχομένως τον τελικό πάντως θα έχει την ευκαιρία να τους παρακολουθήσει, αφού η δράση διακόπτεται μετά από τρεις διαδοχικές κούρσες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK