Ο Μπαρικέλο αποκάλυψε πως ζει από θαύμα, μετά τον καρκίνο

Γνωστός για τη παρουσία του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ο πρώην πιλότος της F1 Ρούμπενς Μπαρικέλο παρουσιάζει το δράμα που έζησε τον Γενάρη, όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με τον καρκίνο, αποδίδοντας τη σωτηρία του σε θαύμα.

Ο Μπαρικέλο αποκάλυψε πως ζει από θαύμα, μετά τον καρκίνο

Σε μία αποκάλυψη ζωής προχώρησε στη βραζιλιάνικη τηλεόραση ο Ρούμπενς Μπαρικέλο, αποκαλύπτοντας τη περιπέτειά του με τον καρκίνο τον περασμένο Ιανουάριο. Τώρα που όλο αυτό παρήλθε, ο πρώην πιλότος της F1 και νυν οδηγός στα Stock Car της χώρα του, αποφάσισε να παραχωρήσει συνέντευξη για το θέμα της υγείας του.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος τους τελευταίους δύο μήνες περνούσε δύσκολα, προσπαθώντας να ξεπεράσει τον καρκίνο, αφαιρώντας τον όγκο που εμφανίστηκε στον λαιμό του. Λίγοι το γνώριζαν αυτό, με τον ίδιο να αναφέρει πως ζει από θαύμα, καθώς μόλις το 14% των ασθενών αποφεύγουν μόνιμες βλάβες που μπορεί να δυσχεράνουν κι άλλο τη διαβίωσή τους, σύμφωνα με τον γιατρό.

Ο Μπαρικέλο μάλιστα περιέγραψε λεπτομερώς το σκηνικό του δράματος: " Ένα πρωί έκανα μπάνιο, όταν ξαφνικά ένιωσα έναν οξύ πόνο στο κεφάλι, αισθάνθηκα σαν να γίνεται έκρηξη, οπότε έπρεπε να πέσω κάτω στο πάτωμα.

Μου πήρε μερικά λεπτά πριν ειδοποιήσω τη γυναίκα μου να ζητήσει βοήθεια. Θυμάμαι πως ο πόνος ήταν ανυπόφορος και συνειδητοποίησα αμέσως ότι είχα σοβαρό πρόβλημα. Στράφηκα σε έναν φίλο μου γιατρό, ο οποίος κατάλαβε τη βαρύτητα της κατάστασης.

Ήμουν τυχερός. Με εγχείρησαν λίγο αργότερα και μόλις πήρα εξιτήριο από το νοσοκομείο, οι γιατροί μου είπαν πως μόλις το 14% των ασθενών που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους ασθένεια, μπορούν να αναρρώσουν πλήρως. Ύστερα από την ανακούφιση πως είχα γλιτώσει, φοβήθηκα μήπως δεν είχα την ικανότητα να τρέξω ξανά (με το μονοθέσιο), όμως ευτυχώς δεν έγινε αυτό".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΦΗΣΕ Η ΕΓΧΕΙΡHΣΗ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK