To πρόγραμμα της F1 για το 2017

Μαραθώνιος με 21 Grand Prix και την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Η σειρά διεξαγωγής τους επικυρώθηκε στη συνεδρίαση του Παγκόσμιου Συμβουλίου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της F1. Το πρόγραμμα είναι ξεκάθαρα «βαρύ». Διαβάστε το γιατί.

To πρόγραμμα της F1 για το 2017

Χωρίς εκπλήξεις είναι το καλεντάρι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Formula 1 του 2017 καθώς περιλαμβάνει τους ίδιους 21 αγώνες με το φετινό. Η σειρά διεξαγωγής τους επικυρώθηκε στη συνεδρίαση του Παγκόσμιου Συμβουλίου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της F1 και η «εκκίνηση» της νέας σεζόν είναι προγραμματισμένη για τις 26 Μαρτίου.

Το πρόγραμμα είναι ξεκάθαρα «βαρύ» καθώς σε επτά περιπτώσεις, εγώ τη διεξαγωγή αγώνων χωρίς ανάσα – σε συνεχόμενα δηλαδή Σαββατοκύριακα (Κίνα/Μπαχρέιν, Καναδάς/Ευρώπη, Αυστρία/Αγγλία, Ουγγαρία/Γερμανία, Βέλγιο/Ιταλία, Σιγκαπούρη/Ιαπωνία, Μεξικό/Βραζιλία).

Το καλοκαιρινό διάλειμμα είναι πάλι τεσσάρων εβδομάδων ενώ και το 2017 θα έχουμε αγώνα Κυριακή του Ορθόδοξου Πάσχα – το Grand Prix του Μπαχρέιν. Πρέπει να σημειωθεί πως οι αγώνες σε Μοντρεάλ, Ιντερλάγκος και Χόκενχαϊμ συνοδεύονταν από αστερίσκο στη σχετική ανακοίνωση, καθώς ακόμα εκκρεμεί η επιβεβαίωση της συμφωνίας φιλοξενίας αγώνα.

* εκκρεμεί η επιβεβαίωση

News 24/7

24MEDIA NETWORK