"Κολάζει" η νέα σέξι σύντροφος του Βαλεντίνο Ρόσι

Η φετινή σεζόν του Moto GP μόλις ολοκληρώθηκε όμως ο Βαλεντίνο Ρόσι συνεχίζει να βρίσκεται στον... αφρό χάρη στην Φραντσέσκα Σοφία Νοβέλο. Δείτε PHOTOS!

"Κολάζει" η νέα σέξι σύντροφος του Βαλεντίνο Ρόσι

Όποιος λέει πως δεν ζηλεύει τη ζωή και την καριέρα του Βαλεντίνο Ρόσι μάλλον ψεύδεται! Ο "Dottore" είναι από τους πλέον διάσημους αθλητές της τελευταίας 20ετίας σε όλα τα αθλήματα, με πολλούς τίτλους παγκόσμιου πρωταθλητή στο Moto GP ενώ είναι εντυπωσιακό πως πέρα από τα κατορθώματά του στις πίστες, διαπρέπει και έξω από αυτό.

Αναφερόμαστε φυσικά στις πανέμορφες γυναίκες που έχουν βρεθεί στο πλευρό του Ιταλού αναβάτη, με την Λίντα Μορσέλι να είναι για μία τετραετία το έτερον ήμισύ του ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τη γειτονική χώρα, ο έρωτας έχει χτυπήσει ξανά την καρδιά του Ρόσι.

Εκείνη που την κατέκτησε φέρεται να είναι η Φραντσέσκα Σόφια Νοβέλο, ένα από τα πιο γνωστά τοπ-μόντελ στην Ιταλία, με την αποκαλούμενη "Μπρουκ Σιλντς" (ελέω της ομοιότητάς της με την ηθοποιό) να είναι μάλιστα καλεσμένη του Βαλεντίνο Ρόσι το περασμένο Σαββατούριακο στο πλαίσιο κούρσας.

H NΕΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΡΟΣΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Η ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ "DOTTORE", ΛΙΝΤΑ ΜΟΡΣΕΛΙ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK