Η ΑΕΚ... παραμόνευε για τον Ζντίελαρ!!

Η ΑΕΚ όχι μόνο απέκλεισε τον Ολυμπιακό από το κύπελλο, αλλά έχει βάλει στο μάτι και παίκτη των "ερυθρόλευκων"! Η συμμαχία... Ελλάδας - Τουρκίας που μπορεί να φέρει χρήμα με ουρά στην Super League και ο μοναδικός επιθετικός του Παναθηναϊκού που μπαίνει χειρουργείο! Τα καλύτερα παρασκήνια της ημέρας σε ένα κείμενο.

Η ΑΕΚ... παραμόνευε για τον Ζντίελαρ!!
molins villafanes zdielar

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο...πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΖΝΤΙΕΛΑΡ Η ΑΕΚ

-- Όπως διαβάζουμε στην Sportday και τον " Τρελό του Χωριού ", ο Έρικ Μοράν δεν φαίνεται να βρίσκεται στις αρχικές επιλογές του Χιμένεθ, παρότι αποκτήθηκε τον Γενάρη με σκοπό να ξεκουράσει τους Σιμόες, Γαλανόπουλο. Κόπηκε και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό από τον Χιμένεθ που θέλησε να περάσει το μήνυμα πως θα παίζουν οι καλύτεροι!

Το γεγονός πως "έκοψε" ένα δικό του παιδί, εκτιμήθηκε ιδιαίτερα στα αποδυτήρια, αφού πλέον κανείς δεν αισθάνεται αδικημένος.

-- Στην ίδια στήλη διαβάζουμε πως ο Σάσα Ζντιέλαρ ήταν στο ραντάρ των ανθρώπων της ΑΕΚ που περίμεναν στην... γωνία να πάρει την ελευθέρας του από τον Ολυμπιακό για να τον υπογράψουν.

Τελικά ο Σέρβος παραχωρήθηκε δανεικός στην Παρτίζαν στα τέλη Ιανουαρίου μέχρι το καλοκαίρι, όταν και θα μείνει ελεύθερος. Στην ΑΕΚ πάντως συνεχίζουν να τον έχουν στο... μυαλό τους.

ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ - ΣΥΜΜΑΧΙΑ

-- Η μεταγραφική περίοδος έχει κλείσει στην Ελλάδα, όμως τα deal ανάμεσα σε ελληνικά και τουρκικά γραφεία μάνατζερ συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, αφού το χρήμα ρέει άφθονο στη γείτονα χώρα.

Όπως διαβάζουμε στην Livesport και τον " ΚΛΙΚΑδόρο ", η χαμηλή φορολογία στην Τουρκία και το γεγονός πως η δική μας αγορά θεωρείται φθηνή, θα φέρει κι άλλες μεταγραφές από την Super League στην... Super Lig το καλοκαίρι. Ήδη... υπάρχει προεργασία για κάποια ονόματα.

-- Συνεχίζοντας στην ίδια εφημερίδα, διαβάζουμε πως υπάρχει αγωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα στην λίγκα. Η NOVA δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση για 33.200.000€ και επιμένει στα 30.000.000€ συν να προσθέτει... σεντς παραπάνω.

Plan b δεν υπάρχει στον ορίζοντα και όλα βρίσκονται στον αέρα όσον αφορά την επόμενη σεζόν. Όλα δείχνουν πως πάμε σε θρίλερ και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στο τέλος του πρωταθλήματος.

ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΜΟΛΙΝΣ

-- Κλείνουμε με την Πράσινη. Ο μοναδικός έμπειρος φορ του Παναθηναϊκού αυτή τη στιγμή στο ρόστερ είναι ο Γκιγιέρμο Μολίνς. Το κακό με τον Σουηδό άσο είναι πως δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα και μάλιστα στην προπόνηση της Τρίτης εκνευρίστηκε αρκετά.

Γι' αυτό θα μεταβεί στην Γερμανία με σκοπό να τον εξετάσει ειδικός γιατρός που μάλιστα είναι πιθανό να τον υποβάλει σε μικρο-επεμβαση, έτσι ώστε να ανεβάσει στροφές σε δέκα μέρες. Η τελική απόφαση ανήκει στον παίκτη που ταλαιπωρείται από το σύνδρομο κοιλιακών - προσαγωγών. Ένας... ύπουλος τραυματισμός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK