Free Γιαννιώτας και ο νέος "Λιβάγια"

Γιατί ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα... ανεχτεί τον Νίκλας Χουλτ σε περίπτωση που συνεργαστεί με τον ΠΑΟΚ ο Σουηδός, ο νέος "Λιβάγια" της ΑΕΚ από την Ισπανία και για ποιο απίθανο λόγο ο Εχσάν Χατζισαφί διάλεξε τον Ολυμπιακό και δεν είναι μόνον... αγωνιστικός! Τα πιο ζουμερά αθλητικά παρασκήνια της ημέρας σε ένα κείμενο.

Free Γιαννιώτας και ο νέος "Λιβάγια"

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο...πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΜΕΝΙΚΕ

Ξεκινάμε με την εφημερίδα " Η Γάτα " και τον " Ευαγγελιστή ". Ο Γιάννης Γιαννιώτας έχει αποφασίσει οριστικά να αποχωρήσει από την Βαγιαδολίδ τον Γενάρη. Ο λόγος έχει να κάνει με το χρόνο συμμετοχής, αφού προπονητής του στην Ισπανία, Σαμπρέδο, τον βλέπει ως αλλαγή... πολυτελείας και όχι ως βασικό στέλεχος. Ο Έλληνας άσος λοιπόν έχει δυο δρόμους:

-- Ο ένας να επιστρέψει στον Ολυμπιακό ελπίζοντας σε μία ευκαιρία από τον Τάκη Λεμονή, κάτι που δεν μοιάζει και τόσο πιθανό σενάριο με τα τωρινά δεδομένα, αφού οι ερυθρόλευκοι θα πάνε σε εξτρέμ πρώτης γραμμής.

-- Ο άλλος, σύμφωνα με την πιάτσα των agents, είναι να ζητήσει να μείνει ελεύθερος παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019, αφού δεν θέλει να πάει ξανά δανεικός κάπου. Μένει να δούμε τι στάση του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με την ίδια στήλη, ο Εχσάν Χατζισαφί έχει ήδη συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό αλλά για να ανακοινωθεί πρέπει να αδειάσει μία θέση ξένου! Όταν φύγει ο Εμενίκε τότε θα πέσουν και οι υπογραφές!

Ένας από τους λόγους που διάλεξε τους ερυθρόλευκους είναι και ο... Ανσαριφάρντ. Βλέπετε δεν μιλάει αγγλικά και ο συμπατριώτης του θα τον βοηθήσει στην... συνεννόηση.

ΧΟΥΛΤ ΓΙΑΤΙ... ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ

Πάμε και στην " Sportday" και τον " Τρελό του Χωριού ". Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν ήθελε τον Νίκλας Χουλτ ως πρώτη επιλογή στο αριστερό άκρο της άμυνας, όμως υπάρχει ένας μεγάλος... θαυμαστής του Σουηδού στον "δικέφαλο" που δεν μπορείς να του πεις όχι. Ο λόγος για τον Γιώργο Σαββίδη, ο οποίος στήριξε αρκετά τον Ρουμάνο τεχνικό στα δύσκολα.

Πως να διαφωνήσει τώρα μαζί του ο Λουτσέσκου; Ευτυχώς για τον Ρουμάνο ο Χούλτ μάλλον οδεύει προς Τουρκία μεριά, οπότε τον βγάζει και από τη δύσκολη θέση.

Πολλές οι αλλαγές και στον Απόλλωνα Σμύρνης μετά τον Γενάρη. Ο Γιώργος Παράσχος θέλει να πάρει... σκούπα και φαράσι και μόνον οι Κοντοές, Παπάζογλου πρέπει να θεωρούνται... σίγουροι για παραμονή στην ομάδα.

ΣΑΝ ΑΛΛΟΣ ΛΙΒΑΓΙΑ

Σύμφωνα με την "Ώρα των Σπορ" πέραν του Ερίκ Μοράν η ΑΕΚ ψάχνει κι άλλο... λαβράκι από την Ισπανία. Ο λόγος για τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, ο οποίος ανήκει στην Σπόρτινγκ Χιχόν αλλά παίζει ως δανεικός στην Λεγκανές του... Μοράν! Ο 26χρονος επιθετικός δεν αγωνίζεται αρκετά φέτος και στην Ένωση βλέπουν στο πρόσωπο του μία περίπτωση... Λιβάγια.

Κρατάμε το όνομα του ενόψει του καλοκαιριού, αφού είναι πιθανό να επιστρέψει στο προσκήνιο. Ειδικότερα μετά το... homework που έχει κάνει ήδη ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΙΛΗΤΟ

Κλείνουμε με " Livesport " και " ΚΛΙΚΑδορο ". Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται ο Μεχντί Καρσελά, καθώς θεωρούσε δεδομένη τη μετακίνηση του στην Σταντάρ Λιέγης, όμως τα πράγματα μοιάζουν διαφορετικά. Η Γρανάδα δεν θέλει να τον δανείσει ξανά, αλλά να τον πουλήσει και οι Βέγλοι δεν σκέφτονται να ξοδέψουν χρήματα για την περίπτωση του. Λέτε να... ξεμείνει τον Ολυμπιακό;

Στον αέρα είναι και ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός έχει προτάσεις στο... μιλητό μέχρι στιγμής, αφού επίσημα δεν έχει φτάσει κάτι στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Και όταν λέμε επίσημα εννοούμε με προτάσεις που αξίζει να ασχοληθεί κανείς.

Όσον αφορά την Λιντς που ακούγεται, οι Άγγλοι δεν έχουν δώσει πάνω από 4.500.000€ για ένα παίκτη τα τελευταία 15 χρόνια!

News 24/7

24MEDIA NETWORK