Γι' αυτόν θα έκανε την υπέρβαση ο Ολυμπιακός

Ο σπουδαίος Πορτογάλος κόουτς για τον οποίο στον Ολυμπιακό θα έκαναν την υπέρβαση αν τελικά έφευγε από την ομάδα του. Ο δαντελένιος πρώην εξτρέμ των "ερυθρόλευκων" που πάει... Νότιγχαμ. Ποιος πρότεινε τον Μιλόγεβιτς στους Πρωταθλητές και τα λεφτά που θα φέρει ως τροφεία ο Καμπετσής. Τα δυνατά παρασκήνια της ημέρας.

Γι' αυτόν θα έκανε την υπέρβαση ο Ολυμπιακός

Αλιεύσαμε τα πιο δυνατά παρασκήνια των αθλητικών εφημερίδων και σας τα δίνουμε στο... πιάτο.

" ΑΥΤΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΈΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Goalnews" πριν από περίπου δύο εβδομάδες ο Ολυμπιακός ενημερώθηκε από μάνατζερ πως ήταν πολύ πιθανό να... βγει στην αγορά ο Ζόρζε Ζεσούς. Κι αυτό αφού τότε τα δεδομένα ήθελαν την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας (απογοητευμένοι από την μέτρια σεζόν της ομάδας) να προχωράει σε διαζύγιο με τον σπουδαίο Πορτογάλο κόουτς. Παρότι ήταν μια ακριβή περίπτωση,άνθρωπος του Ολυμπιακού έλεγε για τον Ζεσούς: "αυτός μάλιστα, θα έκανε την διαφορά"!

Τελικά στη Σπόρτινγκ προφανώς το ξανασκέφτηκαν κι αποφάσισαν και την νέα σεζόν να πορευτούν με τον 62χρονο Ζεσούς στον πάγκο της. Από την στιγμή δε που έχουν συμβόλαιο ως το 2019 μαζί του και θα έπρεπε και να τον αποζημιώσουν αδρά. Έτσι χάθηκε και η... ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, που ψάχνει ακόμη τον νέο του προπονητή.

ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΒΑΪΣ

Τις τελευταίες ημέρες ο διεθνής Σλοβάκος ακραίος έπαιξε ξανά στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, για πιθανή επιστροφή του από την Αλ Γκαράφα. Κάτι βέβαια που είχε συμβεί και το καλοκαίρι του 2016. Σύμφωνα πάντως με την " Sportday" ο Βλάντιμιρ Βάις είναι πιθανό να πάει σε ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά στην Νότιγχαμ και όχι στον Ολυμπιακό!

Άλλωστε με τον μάνατζερ του (Μίνο Ραϊόλα), ο Έλληνας νέος ιδιοκτήτης της Φόρεστ έχει πολύ καλή σχέση ενώ ο Βάις έχει... παρελθόν στο Νησί, τόσο με την Μάντσεστερ Σίτι όσο και με την Ρέιντζερς...

ΚΑΙ... ΜΙΛΟΓΕΒΙΤΣ

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Livesport" ανάμεσα στους προπονητές που έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό είναι και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο 47χρονος κόουτς παρά την εξαιρετική σεζόν που έκανε με τον Πανιώνιο δεν θα συνεχίσει στην Νέα Σμύρνη, με τον διάδοχό του άλλωστε να έχει βρεθεί(Γρηγορίου). Σύμφωνα με την εφημερίδα, τον Μιλόγεβιτς στον Ολυμπιακό τον έχει προτείνει ο Ίλια Ίβιτς και η περίπτωση του Σέρβου προπονητή εξετάζεται. Είναι πάντως υποψήφιος και για τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ...

ΚΑΜΠΕΤΣΗΣ

Το "Παρασκήνιο" της "Lιvesport" αποκαλύπτει πως τον 18χρονο ταλαντούχο φορ που... άρπαξε η Ντόρτμουντ από τον Ολυμπιακό (μένει ελεύθερος, αφού δεν είχε προλάβει να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο), τον πήγε στην γερμανική ομάδα ομογενής μάνατζερ που μένει μόνιμα στην Γερμανία και είχε πρωταγωνιστήσει στην μεταγραφή του Παπασταθόπουλου (όχι ο Πολ Κουτσολιάκος πάντως). Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι "ερυθρόλευκοι" θα πάρουν από την Ντόρτμουντ περίπου 500.000 ευρώ ως έξοδα εκπαίδευσης του Καμπετσή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK