Γκαμπιγκόλ για ΟΣΦΠ, Γιόχανσον και... Πέλκας!

Ο Γκαμπιγκόλ που έχει προταθεί στον Ολυμπιακό, το πραγματικό ποσοστό μεταπώλησης του Οφόε, η υπόσχεση που έδωσε σε ομάδα ο Γιόχανσον και δεν είναι η ΑΕΚ και τα χρήματα που θα προσφέρει η Μπριζ στον ΠΑΟΚ για τον Πέλκα. Γεμάτο μεταγραφικά σενάρια το κείμενο με τα καλύτερα παρασκήνια της ημέρας!

Γκαμπιγκόλ για ΟΣΦΠ, Γιόχανσον και... Πέλκας!

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΜΑΣΟΥΝΤ;

Ξεκινάμε με Sportday και τον "Τρελό του Χωριού" . Ο Σοτζέι Μασούντ αποτελεί σπουδαία κίνηση για την ΑΕΚ όμως έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα... χωρέσει στη βασική ενδεκάδα της Ένωσης. Σύμφωνα με τη στήλη δεν αποκλείεται να πάρει τη θέση του Μάρκο Λιβάγια!

Στον Κροάτη έγιναν πρόσφατα... παρατηρήσεις. Με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό. Περιμένουμε να δούμε αν θα συμβεί και φυσικά την αντίδραση του.

Προβλήματα έχει και ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο "τριφύλλι" ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Ο Παναθηναϊκός πήρε με δυο καλούς παίκτες και εξαιρετικά deal το καλοκαίρι ( Χίλιεμαρκ, Καμπέσας), όμως δεν τους εκμεταλλεύτηκε σωστά και τώρα είναι... φευγάτοι. Έτσι η αγορά της Ιταλίας είναι... κλειστή τώρα, αφού αυτές οι ευκαιρίες δεν σπαταλιούνται έτσι.

ΠΕΛΚΑΣ ΟΠΩΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ

Συνεχίζουμε με την Γάτα και τον " Ευαγγελιστή ". Μετά την Μπεσίκτας και η Μπριζ θέλει τον Δημήτρη Πέλκα. Μάλιστα οι Βέλγοι έχουν καιρό στο ραντάρ τους τον άσο του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με την στήλη, τα 2.5 με 3 εκατομμύρια Ευρώ που ακούγονται ήταν απλά μία... βολιδοσκόπηση.

Η επίσημη πρόταση της Μπριζ, όταν έρθει, θα πλησιάζει τα 5.000.000€ και μάλιστα στον ΠΑΟΚ θέλουν... γερό ποσοστό μεταπώλησης. Κάτι τέτοιο βέβαια μοιάζει απίθανο να το δεχθούν οι Βέλγοι. Πάντως Γιώργος και Ιβάν Σαββίδης δύσκολα θα δώσουν τον Έλληνα άσο προτού πάρει πρωτάθλημα.

Είναι διεθνής, αρχηγός και ηγέτης του δικέφαλου του βορρά και τον... πάνε αρκετά. Συνεχίζοντας, μπορεί ο Μασούντ να έχασε χρήματα με σκοπό να μείνει ελεύθερος από τον Πανιώνιο και να έριξε το κασέ του στην ΑΕΚ, όμως πιστεύει πολύ στον τίτλο και δεν το είπε απλά για να το πει την Πέμπτη. Στο συμβόλαιο του μάλιστα υπάρχει υψηλό μπόνους κατάκτησης του πρωταθλήματος.

ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ Ο ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ

Πάμε και στην Sportime και τον " Agent Greek ". Δεν πρόκειται να μείνει ο Γιάκομπ Γιόχανσον στην ΑΕΚ. Μπορεί να ακούγεται πως η Ένωση θα κάνει μία ακόμα πρόταση προς την πλευρά του Σουηδού μέσου, όμως, σύμφωνα με τη στήλη, ο διεθνής άσος έχει ήδη δώσει το λόγο του σε άλλη ομάδα!

Η απόφαση του λοιπόν να αποχωρήσει το καλοκαίρι δεν αλλάζει, άσχετα από τον σοβαρό τραυματισμό του.

Πάμε και στον Παναθηναϊκό. Ο Γιακούμπα Σιλά δεν τα βάφει... μαύρα που φεύγει από τον Παναθηναϊκό. Στα χέρια του έχει πολλές προτάσεις και αυτή από την Ζούλτε Βάρεγκεμ ξεχωρίζει. Υπάρχει βέβαια και η αγορά τους Τουρκίας που παραμένει πάντα ελκυστική και με πολλά χρήματα.

ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΟΦΟΕ

Κλείνοντας πάμε στον Πρωταθλητή . Σύμφωνα με την εφημερίδα η Λέγκα Βαρσοβίας δεν έχει ούτε 10%, ούτε 15% ποσοστό μεταπώλησης για τον Οφόε, αλλά 20%! Είναι αρκετά μεγάλο, οπότε για να δώσει τον παίκτη ο Ολυμπιακός θα πρέπει και η πρόταση που θα έρθει να είναι ανάλογη.

Συνεχίζουμε... μεταγραφικά. Ένα από τα ονόματα που έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό είναι και αυτό του Γκαμπιγκόλ! Το κόστος για τον Βραζιλιάνος επιθετικό μάλιστα δεν είναι απαγορευτικό αφού υπολογίζεται σε 2.500.000€ για ενάμιση χρόνο και με το συμβόλαιο μέσα!

Σε Ίντερ και Μπενφίκα πάντως δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά, αλλά παραμένει μεγάλο ταλέντο που στην Ελλάδα ίσως... αναστηθεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK