Η απάντηση σε... Ολυμπιακό του υιού Σαββίδη

Γιατί η ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη στο Instagram έγινε στα ρώσικα, ο λόγος της αναφοράς του στην "Πράβντα" και το "μήνυμα" της φωτογραφίας που πανηγυρίζουν μαζί με τον πατέρα του.

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, δεν περνάει ημέρα που να μην...απασχολήσει ταsocial mediaμε κάποιο ποστάρισμά του σχετικό με τον ΠΑΟΚ. Αυτή την φορά την...τιμητική του είχαν οι “ερυθρόλευκοι”. Γα την ακρίβεια η εφημερίδα “Γαύρος”, επειδή έχει πρωτοσέλιδο “κτύπημα” που εμπλέκει τον πατέρα του στην πειθαρχική δίωξη με το άρθρο 29

“Ο Ιβάν, οι φίλοι του και το "στήσιμο". Μπέοι και Λασκαράκηδες σε...εντεταλμένη υπηρεσία για να προκληθεί ζημιά στον Ολυμπιακό με ψέμματα που θυμίζουν “ΠΡΑΒΔΑ” και τον Σαββίδη στο...παρασκήνιο”, έγραψε η εφημερίδα που πρόσκειται στον Ολυμπιακό.

Ο Γιώργος Σαββίδης ,λοιπόν, δεν άφησε να πέσει κάτω, ούτε να χαθεί χρόνος και νωρίς σήμερα το μεσημέρι έδωσε την... πληρωμένη απάντηση του. Κάνοντας ανάρτηση μέσω του λογαριασμού του στο Instagramστα ρώσικα και αναφέροντας για ευνόητους λόγους την λέξη “Πράβντα” (η οποία στα ελληνικά σημαίνει αλήθεια αλλά σαφέστατα παραπέμπει και στην εφημερίδα “Pravda”).

Συνοδεύονταςμάλιστα το σχόλιό του : “πικρή ΑΛΗΘΕΙΑ, που πονάει” με μια φωτογραφία από την προεδρική σουίτα της Τούμπας, με τον ίδιο και τον πατέρα του Ιβάν Σαββίδη να πανηγυρίζουν έξαλλα (πιθανότατα το γκολ του Πέλκα ,στο πρόσφατο ΠΑΟΚ – Πανιώνιος).

Για την... ιστορία και με αφορμή πως ήρθε στην επικαιρότητα – έστω και με αυτό τον τρόπο – μια παραδοσιακή ρωσική εφημερίδα όπως η “Πράβντα”, να θυμίσουμε ένα ανέκδοτο επί εποχής Ε.Σ.Σ.Δ.(διαλύθηκε το 1991), που δεν ξέρουμε αν το γνωρίζει καν ο Γιώργος Σαββίδης.

Η “Πράβντα” (“Αλήθεια”) και η Ιζβέστια (“Νέα”) ήταν οι δύο μεγαλύτερες εφημερίδες στην κομουνιστική Ρωσία για τις ποίες έλεγαν: Η “Πράβντα” δεν έχει “Ιζβέστια” και η “Ιζβέστια” δεν έχει “Πράβντα”...

ΕΜΙΧ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK