Η διαρροή του ΠΑΟΚ και η... κυβερνητική αντίδραση του Ολυμπιακού

Εκτός αγωνιστικού χώρου παίζονται τα... πρώτα λεπτά του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός.

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Φορτούνης ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Επικοινωνιακός πόλεμος σε κάθε πεδίο. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός "αλληλοχτυπιούνται" με κάθε αφορμή και αιτία. Η πρόσθετη παρέμβαση των Πειραιωτών στο πειθαρχικό όργανο της Λίγκας για την πειθαρχική δίωξη λόγω των επεισοδίων στα Γιάννινα που εκδικάζεται την Πέμπτη προκάλεσε την αντίδραση των "ασπρόμαυρων".

Χαρακτηριστικά τόνιζαν από την Τούμπα: " Αφού δεν κατάφεραν τα ΜΜΕ τους και τα δήθεν 'αντικειμενικά' εξαπτέρυγά τους να προκαλέσουν δίωξη για αφαίρεση βαθμών, η οποία φυσικά και δεν στοιχειοθετείται πουθενά, αποφάσισαν να φτάσουν στο έσχατο σημείο γελοιοποίησης. Ασφαλώς και δεν ανησυχούμε και δεν αντιδρούμε στην προσπάθειά τους να δυναμιτίσουν το κλίμα ενόψει Κυριακής".

Η απάντηση του Ολυμπιακού εκφράστηκε δια του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά. Ο οποίος ανέφερε: " Οι εκπρόσωποι της νεόπλουτης ομάδας που είναι δεύτερη σε τίτλους στην πόλη της Θεσσαλονίκης, καλά θα κάνουν να μη μιλούν για γελοιότητα.

Όλη η Ελλάδα ξέρει τη γελοία συνεργασία τους, σε όλα τα επίπεδα και τις αβάντες σταλινικού τύπου από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Και μόνο γι' αυτό δεν διώκονται για όσα έγιναν στα Γιάννενα.

Όλη η Ελλάδα γελάει με τα γκολ οφ σάιντ σε κάθε παιχνίδι, τις αβάντες μέχρι... θανάτου από διαιτητές, παράγοντες και... τερματοφύλακες! Μιλούν για γελοιότητα αυτοί που πέρυσι έκαναν περισσότερες παρεμβάσεις παρά... προπονήσεις.

Υγ.: Αντί για τις καρμανιόλες που έβαλαν να σφυρίξουν, ας σφυρίξουν οι γελοίοι της δεύτερης ομάδας της Θεσσαλονίκης που κάνουν τις διαρροές! Πιο αντικειμενικοί θα είναι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK