Η ενόχληση Γκαρθία, το "όχι" της Καλλιθέας στον ΠΑΟ και η απογοήτευση με Χατσερίντι

Με ποιον παίκτη του ενοχλήθηκε ο Όσκαρ Γκαρθία και δεν θα τον ξεκινήσει βασικό στην Τούμπα; Σε ποια πρόταση του ΠΑΟ αρνήθηκε κατηγορηματικά η Καλλιθέα; Τι θα γίνει τελικά με τον ΠΑΟΚ και τον Χατσερίντι που... απογοήτευσε; Τα καλύτερα παρασκήνια του αθλητικού Τύπου σε ένα κείμενο.

Η ενόχληση Γκαρθία, το "όχι" της Καλλιθέας στον ΠΑΟ και η απογοήτευση με Χατσερίντι

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο...πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΟΥΤΕ Ο ΠΥΡΕΤΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΔΩΝΗ

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεμείνει από επιθετικούς και ο Χρήστος Δώνης όχι μόνο είναι σημαντικός, αλλά υπεραπαραίτητος για τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Το ξέρει και ο ίδιος. Όπως διαβάζουμε στην στήλη "Ψίθυροι" του "ΕΘΝΟΣΠΟΡ", ο 24χρονος Έλληνας άσος ανέβασε πυρετό το βράδυ του Σαββάτου, ενώ την Κυριακή, μια ημέρα πριν το ματς στη Λάρισα είχε 38!

Ούτε που σκέφτηκε όμως να λείψει από το ματς. Οι πιθανότητες συμμετοχής του ήταν μοιρασμένες, αλλά ο ίδιος μηδένισε την αμφιβολία, πήρε το "οκ" των γιατρών και ρίχτηκε στη "μάχη", με την ομάδα του να κατακτά το πρώτο διπλό της χρονιάς.

ΑΠΟ ΣΥΜΜΑΧΟΙ... ΕΧΘΡΟΙ;

Στην στήλη του "Ευαγγελιστή" στην "ΓΑΤΑ" διαβάζουμε για την σχέση μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, η οποία δείχνει να... αλλάζει κατά τη διάρκεια του φετινού, ιστορικού όπως φαίνεται πρωταθλήματος, με τους δύο δικεφάλους να διεκδικούν στα ίσια την κούπα.

Το παράδοξο της ιστορίας είναι πως ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, Σαββίδης και Μελισσανίδης δηλαδή, οι σύμμαχοι στην... επανάσταση για να αλλάξει η διοίκηση του ελληνικού ποδοσφαίρου (ΕΠΟ και ΚΕΔ), μπορεί να καταλήξουν... εχθροί.

Ο Σαββίδης και ο οργανισμός του ΠΑΟΚ φαίνεται πως δεν εμπιστεύονται τον Μελισσανίδη και τον οργανισμό της ΑΕΚ και το αντίστροφο. Μην ξεχνάμε και την πρόσφατη ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη περί... κοινού "κινδύνου που ενώνει τους χειρότερους εχθρούς".

Η ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΕ ΕΝΓΚΕΛΣ

Όπως διαβάζουμε στην στήλη "Κλικαδόρος" της "LiveSport", ο Μπιορν Ένγκελς, ο οποίος είχε σκοράρει στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ στο "Καραϊσκάκης" (1-0), δεν θα ξεκινήσει στην Τούμπα.

Κι αυτό γιατί, όπως φαίνεται ο ο Όσκαρ Γκαρθία έχει ενοχληθεί με την στάση του Βέλγου παραμονές του αγώνα ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Έτσι, και κόντρα στον Πανιώνιο, ξεκίνησε με τον Νικολάου στην ενδεκάδα.

Ο "ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ" ΠΟΥ ΑΡΕΣΕ

Ο Σιμόες ενθουσίασε τους ανθρώπους της Ντιναμό Κιέβου στο πρώτο ματς κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Πορτογάλος χαφ όπως διαβάζουμε στην στήλη "Τρελός του Χωριού" στη "SportDay" μπήκε στο μπλοκάκι των Ουκρανών, οι οποίοι περιμένουν να τον τσεκάρουν μια δεύτερη φορά στη ρεβάνς στο Κίεβο. Βέβαια, δεν μπήκε μόνο στο στόχαστρο της Ντιναμό, αλλά και της Σαχτάρ.

Ο ΝΕΟΣ ΑΜΠΝΤΟΥΝ

Στην ίδια εφημερίδα διαβάζουμε και για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Φάρλεϊ Ρόσα του Παναιτωλικό, το οποίο είναι πολύ πιθανό να... οδηγηθεί σε "γάμο".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Βραζιλιάνος αρέσει αρκετά στους "ερυθρόλευκους", ενώ μπορεί να αποτελέσει μία από τις πρώτες καλοκαιρινές μεταγραφές. Παράλληλα, γίνεται σύγκριση με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, Τζαμέλ Αμπντούν, με τις περιπτώσεις των δύο να μοιάζουν. Αγωνίζονται στην ίδια θέση, "γυάλισαν" στην ομάδα, ενώ αγωνίζονταν σε σύλλογο της επαρχίας, ενώ ο Ρόσα (όπως και ο Αμπντούν) διαθέτει τα στοιχεία για να ξεχωρίσει.

ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΓΚΟΝΣΑΛΒΕΣ

Ίσως τις πιο... πλούσιες ημέρες της ζωής του διανύει ο μάνατζερ των Κάρλος Μπέντο και Βίτορ Περέιρα, πρώην προπονητών του Ολυμπιακού. Ο Κάρλος Γκονσάλβες, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει πελάτη και τον Τζόναθαν Βιέρα που μετακόμισε από την Λας Πάλμας στην Γκουοάν για 20.000.000 ευρώ πήρε προμήθεια 1.800.000 ευρώ σύμφωνα με την στήλη "Agent Greek" της "Sportime".

Καθόλου άσχημο το ποσό. Παράλληλα, έχει στείλει στην Κίνα και τον Μπέντο και τον Περέιρα και τον Βίλας Μπόας, παίρνοντας από όλους προμήθειες. "Χρυσές" δουλειές.

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΧΑΤΣΕΡΙΝΤΙ;

Στην ίδια στήλη διαβάζουμε για τον προβληματισμό που προκάλεσε η απόδοση του αμυντικού της Ντιναμό, Ευγένιου Χατσερίντι στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, βλέποντάς τον κόντρα στην ΑΕΚ για το Europa League.

Ο ελληνικής καταγωγής στόπερ έχει υπογράψει προσύμφωνο για να παίξει στον Δικέφαλο του Βορρά με το ποσό του συμβολαίου του να είναι μυθικό για τα ελληνικά δεδομένα. Ωστόσο το report των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για την απόδοσή του ήταν απογοητευτικό. Σπάνε όμως τα προσύμφωνα;

ΤΟ "ΟΧΙ" ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟ

Ούτε παίκτη από την Καλλιθέα δεν μπόρεσε να κλείσει στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο Παναθηναϊκός. Όπως διαβάζουμε στην στήλη "Πληροφοριοδότης" της "Ώρας των Σπορ", οι "πράσινοι" έκαναν... μηδενική πρόταση στην Καλλιθέα για τον Βραζιλιάνο επιθετικό, Αλεχάντρε Ταλέντο, προσθέτοντας μια καλοκαιρινή οψιόν, η οποία έπεσε στο κενό.

Η Καλλιθέα απάντησε κατηγορηματικά όχι και ο ποδοσφαιριστής απογοητεύτηκε και έφυγε χωρίς άδεια για την Βραζιλία. Μετά από λίγες ημέρες επέστρεψε και τιμωρήθηκε με πρόστιμο. Φέτος έχει πετύχει σε 9 συμμετοχές 3 γκολ στην Football League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK