Η ερυθρόλευκη... εκτίμηση στον Τσιγκρίνσκι

Το τσεκάρισμα του Ολυμπιακού στον... προσεχώς ελεύθερο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, η παρέλαση των σκάουτ στο "Καυτανζόγλειο", η απίθανη ατάκα του Δημήτρη Πέλκα για το ντέρμπι με τους "ερυθρόλευκους" και πως θα αντιδράσουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού αν δεν πληρωθούν. Τα καλύτερα παρασκήνια σε ένα κείμενο.

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
tsigrinski EUROKINISSI SPORTS

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο...πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΜΑΤΙΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΕ ΝΤΜΙΤΡΟ

Ξεκινάμε την ανάγνωση μας από την Γάτα και τον " Ευαγγελιστή ". Σύμφωνα με την εφημερίδα, στον Ολυμπιακό έχουν εξαιρετική άποψη για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι παρά τους συχνούς τραυματισμούς του.

Μάλιστα εκτίμηση υπάρχει από την πρώτη σεζόν του Ουκρανού στην ΑΕΚ. Καλή άποψη υπάρχει και για τον Ροντρίγκο Μολέδο, που πλέον αγωνίζεται στην Ιντερνασιονάλ.

Στην ίδια εφημερίδα διαβάζουμε πως σκάουτ από Ελβετία, Αγγλία, Βέλγιο και Γερμανία βρέθηκα στο "Καυτανζόγλειο" και είδαν τη νίκη της Εθνικής Νέων κόντρα στην Ουκρανία (3-1 το σκορ). Ποια ονόματα ξεχώρισαν; Αυτά των Δουβικα (Αστέρα), Μελιόπουλου (Ξάνθη), Αντζούλα (Αστέρα), Γιούση (ΑΕΚ) και Καμπετζή (Ντόρτμουντ).

SI(;) Ο ΙΓΚΛΕΣΙΑΣ

Πάμε και στον " Τρελό του Χωριού " από την Sportday . Μπορεί να βαδίζει στα 33 του χρόνια, όμως ο Ματίας Ιγκλέσιας παραμένει ποιοτικός μέσος και στον Αστέρα Τρίπολης φέρεται να θέλουν να τον κρατήσουν και μετά το καλοκαίρι. Ο Αργεντινός όμως δεν βιάζεται να ανανεώσει, αφού στα χέρια του υπάρχει ενδιαφέρον από 3-4 ομάδες.

Ο Σάββας Παντελίδης πάντως δεν θέλει να τον χάσει, με τον Ιγκλέσιας από την άλλη πλευρά να φέρεται προβληματισμένος γιατί η αργεντίνικη... παροικία έχει μειωθεί.

ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ Ο ΠΕΛΚΑΣ

"Θέλω να παίξω με τον Ολυμπιακό! Βαράτε όχι μία, αλλά και τρεις ενέσεις", φέρεται να έλεγε στην προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Πέλκας σύμφωνα με την Livesport και τον " ΚΛΙΚΑΔόρο ", ο οποίος δεν... κρατιέται για να αγωνιστεί στο ντέρμπι της Κυριακής.

Ο μέσος του "δικέφαλου" όλη την εβδομάδα έκανε ατομικό πρόγραμμα και είναι δύσκολο μέχρι στιγμής να προλάβει. Βέβαια ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια για τον "δικέφαλο", οπότε μένει να δούμε αν θα το ρισκάρει ο Λουτσέσκου.

ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ

Η προειδοποίηση των παικτών του Παναθηναϊκού μέσω ανακοίνωσης την Παρασκευή φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή. Σύμφωνα με την Πράσινη , οι ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού" φέρεται να έχουν καταλήξει στις εξής δυο μορφές διαμαρτυρίας.

Η πρώτη έχει να κάνει με μία συμβολική αποχή μίας ώρας από την προπόνηση και η δεύτερη, αν δεν γίνουν πράξη οι υποσχέσεις, να μην πάνε σε μία ή δυο προπονήσεις την εβδομάδα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK