Η γκρίνια στον "ερυθρόλευκο" πάγκο, ο στρατιώτης Μουνιέ και ο Γιάννου

Ποιοι είναι οι παίκτες που... γκρινιάζουν όταν δεν ξεκινούν βασικοί στον Ολυμπιακό; Τι έκανε στο ρεπό του ο Μουνιέ και ευχαρίστησε τον Ουζουνίδη και γιατί η παρουσία του Απόστολου Γιάννου στη Λεωφόρο... άναψε φωτιές στον Παναθηναϊκό; Τα πιο ζουμερά παρασκήνια του αθλητικού Τύπου.

Η γκρίνια στον "ερυθρόλευκο" πάγκο, ο στρατιώτης Μουνιέ και ο Γιάννου

ΤΟ... ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ

Τελικά τι συμβαίνει με τον Αντρέ Τσάβες στον Παναθηναϊκό; O Αργεντινός έφυγε για την πατρίδα του πριν μερικές ημέρες προκειμένου να επισκεφτεί δικό του γιατρό και να πάρει δεύτερη γνώμη για τις ενοχλήσεις στο πόδι του. Όπως διαβάζουμε, όμως, στη στήλη "True Stories" του "ΕΘΝΟΣΠΟΡ", υπάρχει και περίπτωση να κρύβεται ένα μεγάλο... μυστικό πίσω από όλα αυτά, και μάλιστα σοβαρό.

Στην Αργεντινή, λοιπόν, διαρρέουν ότι ο παίκτης ίσως έχει ένα είδος χονδροπάθειας στο γόνατο, παρόμοιο με εκείνο που αντιμετώπιζε ο Σεμπάστιαν Λέτο, το οποίο προκαλεί ανισορροπία στο υπόλοιπο πόδι του, για αυτό και αισθάνεται ακόμη ενοχλήσεις. Αλλά είναι δυνατόν να υπήρχε τέτοιο πρόβλημα και να μην το έδειξαν οι εξετάσεις που έκανε όταν πήγε στον Παναθηναϊκό;

ΤΑ "ΚΑΡΦΙΑ" ΤΟΥ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ

Μια ατάκα... καρφί για τον προπονητή του ξεστόμισε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μετά το ματς του ΠΑΟΚ με τον Αιγινιακό για το Κύπελλο, σύμφωνα με τη στήλη "True Stories" του "ΕΘΝΟΣΠΟΡ".

Ο Σέρβος φορ δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους, αλλά αρκέστηκε να πει πως "ας μιλήσει ο προπονητής που μιλάει συνέχεια". Πέταξε, λοιπόν, την μπηχτή του.

ΑΛΛΟΙ ΚΟΠΑΝΕΣ ΚΙ ΑΛΛΟΙ "ΛΙΩΝΟΥΝ" ΚΑΙ ΣΤΑ ΡΕΠΟ

Μπορεί να ήταν εκτός αποστολής από το ματς με τον Πανιώνιο, λόγω τραυματισμού, ωστόσο ο Αντονί Μουνιέ δείχνει ότι παλεύει σε αντίθεση με... άλλους.

Όπως διαβάζουμε στην "Πράσινη", ο Γάλλος είχε ρεπό την Κυριακή (3/12), όμως ξύπνησε νωρίς και συνέχισε τη θεραπεία του κάνοντας πρόγραμμα στην πισίνα, ώστε να επιστρέψει μια ώρα αρχύτερα.

ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ πέρασε ως αλλαγή στο ματς με τον Απόλλωνα και ήταν καθοριστικός για τον Ολυμπιακό, βοηθώντας τον να φτάσει στη νίκη. Είναι σύνηθες φαινόμενο φέτος στους "ερυθρόλευκους" να έχουν ως καλύτερους παίκτες που ξεκινούν από τον πάγκο. Γι' αυτό υπάρχει και μια.... σχετική γκρίνια σε όποιον ανακοινώνεται πως δεν θα ξεκινήσει βασικός, όπως διαβάζουμε στη "LiveSport".

Πιο συγκεκριμένα, παράπονα έχουν εκφράσει οι Πάρντο, Μάριν, Τζούρτζεβιτς και Ανσαριφάρντ. Ειδικά δε ο Πάρντο στο εκτός έδρας ματς με την Μπαρτσελόνα που μπήκε στο ματς στο 65' και ήταν εκ των κορυφαίων, στη συνέχεια είχε κάνει... διαδικτυακή διαμαρτυρία για να ακολουθήσει τετ-α-τετ... ηρεμίας με τον Τάκη Λεμονή.

ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ

Όχι, δεν πήγε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, αλλά εκεί βρέθηκε ο γιος του, Γιώργος για να στηρίξει την προσπάθεια της ΑΕΚ όπως μας ενημερώνει η "Ώρα των Σπορ".

Το συγκεκριμένο μάλιστα γεγονός αποδεικνύει πως σύσσωμη η οικογένεια βρίσκεται στο πλευρό των "κιτρινόμαυρων".

ΑΝΑΨΕ... ΦΩΤΙΕΣ Ο ΓΙΑΝΝΟΥ

Ο Απόστολος Γιάννου είδε από κοντά το ματς Παναθηναϊκός-Πανιώνιος από τα επίσημα της Λεωφόρυ και όπως αναφέρει η SportDay, η παρουσία του... άναψε φωτιές. Ο ομογενής επιθετικός από την Αυστραλία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Γκουάνγκζου και το πρωτάθλημα της Κίνας ξεκινάει ξανά τον Μάρτιο.

Μπορεί η πρώην ομάδα του να είναι ο Πανιώνιος, ωστόσο, είχε ακουστεί έντονα για τον Παναθηναϊκό και σίγουρα παίζει σε μία θέση που ψάχνει ενίσχυση το τριφύλλι. Αν οι συνθήκες και κυρίως τα οικονομικά το επιτρέψουν, μπορεί τελικά να φορέσει τα πράσινα ως δανεικός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK