Ο Λιτμπάρσκι για Οφόε, το "μυστικό" με Μολέδο και ο ΠΑΟΚ

Η αποψινή παρουσία του Γερμανού πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή στο Ολυμπιακός - Γιουβέντους. Πως εμπλέκεται ο ΠΑΟΚ με Σταφυλίδη αλλά και Μολέδο. Τι κόλπο ετοιμάζει ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου; Με τι ποσό μπορεί να κάνει δικό του το "AEL FC Arena" ο Κούγιας; Τα πιο ζουμερά παρασκήνια του αθλητικού Τύπου.

Ο Λιτμπάρσκι για Οφόε, το "μυστικό" με Μολέδο και ο ΠΑΟΚ

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση!

Η ΖΩΗ ΚΑΝΕΙ ΚΥΚΛΟΥΣ

Στη θέση που βρίσκεται τώρα ο Γιάννης Ανέστης, βρισκόταν πριν από έναν χρόνο, όταν ακόμη ανήκε στον Λεβαδειακό, ο αντικαταστάτης του στην ΑΕΚ, Παναγιώτης Τσιντώτας όπως διαβάζουμε στη στήλη "Ψίθυροι" του ΕΘΝΟΣΠΟΡ . Ο λόγος μάλιστα που μπήκε στο "ψυγείο", ίδιος.

Ο 24χρονος τερματοφύλακας που ήρθε ως ελεύθερος στην ΑΕΚ, αρνούνταν να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Βοιωτίας, όπως ακριβώς πράττει και ο Ανέστης στην Ένωση. Γι' αυτό και... τιμωρείται.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑΦΥΛΙΔΗ;

Λέτε να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον πρώην παίκτη του, Κώστα Σταφυλίδη; Καθόλου απίθανο αν κρίνουμε από το δημοσίευμα της "Ώρας των Σπορ" . Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται λοιπόν, ο νεαρός μπακ μετράει μόλις 31 λεπτά συμμετοχής την τρέχουσα σεζόν στην ομάδα του, ενώ την ίδια στιγμή αποτελεί και έναν από τους αγαπημένους παίκτες του Ιβάν Σαββίδη.

Στα πρόσφατα γενέθλια του ποδοσφαιριστή στις 2/12 εκτός από ευχές, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είχαν την ευκαιρία να... σκαλίσουν και λίγο την υπόθεση.

Η ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΦΟΕ - ΚΟΥΤΡΗ

Βραδιά με...αστέρια η αποψινή (Τσάμπιονς Λιγκ γαρ) κι από το "Καραϊσκάκης" θα παρελάσει...κόσμος και κοσμάκης για το Ολυμπιακός - Γιουβέντους. Ανάμεσά τους και μια παλιά δόξα του γερμανικού ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τον Πιέτρ Λιτμπάρσκι, ο οποίος ως επικεφαλής του τμήματος σκάουτιγκ της Βόλφσμπουργκ έρχεται για να "σκανάρει" βασικά Οφόε, Κούτρη και να δεί...Ενγκελς. Αυτά σύμφωνα με την Livesport αφού ο άνθρωπος της γερμανικής ομάδας έχει ενημερώσει επίσημα την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Όπως και το Αμβούργο που επίσης θα έχει άνθρωπό του...

ΠΟΙΟΝ ΔΕΝ... ΕΙΔΕ ΚΑΝ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ

Όπως αναφέρει η LiveSport, ο κόουτς του Παναθηναϊκού δεν έριξε ούτε... ματιά σε έναν άνθρωπο του Πανιωνίου στο πρόσφατο ματς μεταξύ των δύο ομάδων στη Λεωφόρο. Αυτός φυσικά δεν είναι άλλος από τον ισχυρό άνδρα της ομάδας της Νέας Σμύρνης, Νίκο Ζαμάνη.

Οι δύο άνδρες δεν έχουν καλές σχέσεις μιας και ο Ζαμάνης ήταν αυτός που ουσιαστικά "τελείωσε" τον Μαρίνο από τον Πανιώνιο όταν ο τελευταίος είχε μπει σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό. Έτσι λοιπόν στη Λεωφόρο δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα! Είχε βέβαια προηγηθει, σε άλλο αγώνα του Παναθηναίκού με αντίπαλο τον Πανιώνιο που ο Ζαμάνης γύρισε επιδεικτικά την πλάτη του, όταν πήγε να τον χαιρετίσει ο Μαρίνος...

Ο "ΚΟΜΜΕΝΟΣ" ΤΟΝ ΠΛΗΓΩΣΕ

Ο Φιορίν Ντουρμισάι ήταν ο σκόρερ του μοναδικούς τέρματος στο ματς της Λεωφόρο, το οποίο χάρισε το ιστορικό διπλό στον Πανιώνιο. Ο συγκεκριμένος παίκτης μάλιστα, όπως διαβάζουμε στην Sportime ήταν κάποτε ανάμεσα στους... κομμένους του Μαρίνου Ουζουνίδη, όταν οι δυο τους συνεργάστηκαν στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ο Έλληνας τεχνικός τότε ούτε που τον έβλεπε και τον έστελνε συνεχώς δανεικό για να ψηθεί, αλλά όταν επέστρεφε δεν του έδινε την ευκαιρία, με τον παίκτη να νιώθει... πληγωμένος. Πήρε λοιπόν το αίμα του πίσω με το γκολ του, μέσα στο "κάστρο" του προπονητή που τον είχε σνομπάρει.

ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΟ AEL FC ARENA Ο ΚΟΥΓΙΑΣ;

Στη στήλη "Ο τρελός του χωριού" στη SportDay διαβάζουμε ότι ο Αλέξης Κούγιας έχει στο μυαλό του μια μεγάλη επένδυση. Ίσως σκέφτεται λοιπόν την αγορά του γηπέδου της ΑΕΛ, το "AEL FC ARENA", ιδιοκτησίας Κώστα Πηλαδάκη.

Οι διαρροές αναφέρουν πως αυτό μπορεί να γίνει με ένα ποσό κοντά στα 19.000.000 ευρώ. Ποσό που ακόμη και στα χρόνια της κρίσης μοιάζει ελκυστική επένδυση για κάποιον που πιστεύει τόσο πολύ στη δυναμική της ομάδας...

ΤΟ "ΜΥΣΤΙΚΟ" ΜΕ ΜΟΛΕΔΟ

Υπάρχει παρασκήνιο πίσω από την πρόθεση του ατζέντη του Ροντρίγο Μολέδο να βρει ομάδα για να πουληθεί ο πελάτης του μέχρι τον Γενάρη του 2018 κι αυτό το παρασκήνιο αποκαλύπτει η στήλη του "Ευαγγελιστή" στη ΓΑΤΑ. Ο Μασάντο, περί αυτού ο λόγος, λοιπόν έχει βάλει στο συμβόλαιο του Μολέδο δικό του ποσοστό μεταπώλησης σε περίπτωση που ο πελάτης του πουληθεί μέχρι και τον Ιανουάριο. Γι' αυτό "τρέχει" την υπόθεση...

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα δεν θα πρέπει να αποκλείεται και η πρόταση από τον ΠΑΟΚ. Μια πρόταση που μπορεί να φτάνει τα 800-900.000 ευρώ, η οποία δύσκολα θα λάβει αρνητική απάντηση από τον Παναθηναϊκό.

ΠΟΣΑ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΣΑΜΠΡΑΝΟ

Στην "Γάτα" και στην ίδια στήλη διαβάζουμε και το παρασκήνιο της διαφαινόμενης διακοπής δανεισμού του Σαμπράνο. Ο ΠΑΟΚ θα εκμεταλλευτεί συγκεκριμένο όρο που υπάρχει στη συμφωνία για τον Γενάρη, έτσι ώστε να τον... επιστρέψει στη Ρούμπιν Καζάν. Δεν θα πληρώσει ένα σημαντικό ποσό (γύρω στο 1 εκ.). Θα ήταν το ενοίκιο αλλά στην ουσία και ενεργοποίηση της υπάρχουσας υποχρεωτικής καλοκαιρινής οψιόν αγοράς. Ουσιαστικά ο “δικέφαλος”, επειδή τοdealήταν πολύ υψηλό, τον απέκτησε για μια δοκιμαστική περίοδο 6μηνών.

Συνολικά με την πρόωρη διακοπή δανεισμού του Ζαμπράνο ο ΠΑΟΚ θα γλιτώσει πάνω1,5 μύριο, υπολογίζοντας και τις αποδοχές του παίκτη. Μιλάμε για χρήματα που ήταν υπολογισμένα στο μπατζετάρισμα της τρέχουσας σεζόν. Άρα κάλλιστα μπορούν να δοθούν (και θα γίνει) για την απόκτηση του Μολέδο ή άλλου αξιόπιστου στοπερ

News 24/7

24MEDIA NETWORK