Η νέα ομάδα του Καρσελά, το συμβόλαιο του Κοντέντο σε ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και ο τρελαμένος Ουζουνίδης

Πού καταλήγει, μετά τον Ολυμπιακό, ο Καρσελά και πόσα δεν... έδωσε η ΑΕΚ για Κοντέντο. Ποιον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ ρώτησε ο Αζεβέδο για Θεσσαλονίκη, πού... αυτοπροτείνεται ο Μποτία και ποιο το δίλημμα που έβαλε ο Ουζουνίδης στους αργοπορημένους. Αυτά είναι τα πιο "ζουμερά" παρασκήνια του σαββατιάτικου αθλητικού Τύπου.

Η νέα ομάδα του Καρσελά, το συμβόλαιο του Κοντέντο σε ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και ο τρελαμένος Ουζουνίδης
karsela ouzounidis contento

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr συλλέξαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΣΤΑ ΚΡΥΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΟΥ ΟΙ ΒΕΛΓΟΙ

Η Σταντάρ Λιέγης ήθελε τον... επαναπαστρισμό του Μεντί Καρσελά, τα σχέδια όμως άλλαξαν. Σύμφωνα με το ερυθρόλευκο ραντάρ του Sportime, o βιρτουόζος Βελγομαρονικός που δεν ταίριαξε στον Ολυμπιακό ετοιμάζει βαλίτσες για Ισπανία. Η έξτρα άδεια που έλαβε από την ελληνική ομάδα σε συνδυασμό με τον δίαυλο επικοινωνίας που έχουν πλέον Γρανάδα (έχει τα δικαιώματά του) και Αλαβές οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο Καρσελά επιστρέφει στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Για να παίξει με τον (άλλοτε Πειραιώτη) Κατάι και τον (πρώην πράσινο) Γουακάσο Από τον διεκδικητή του τίτλου Ολυμπιακού σ' ένα σύνολο που μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Το λες και πισωγύρισμα στην καριέρα του.

ΠΟΣΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΚΟΝΤΕΝΤΟ;

Ως γνωστόν ο Ντιέγκο Κοντέντο είχε προταθεί τόσο στον ΠΑΟΚ όσο και στην ΑΕΚ. Είχε γράψει στις αρχές Δεκέμβρη το Contra.gr σχετικά με τον άλλοτε βασικό αριστερό μπακ της Μπάγερν που ψάχνεται να φύγει από την Μπορντό γιατί δεν υπολογίζεται πλέον και σκεφτόταν την Ελλάδα. Τι όμως μάθαμε από τον "Τρελό του Χωριού" της Sportday; Πώς στην Ένωση τον έφεραν με 200 χιλιάρικα λιγότερα απ' όσα το χαρτί που είχε φτάσει στην Τούμπα. Ούτε οι κιτρινόμαυροι πάντως τσίμπησαν, θεωρώντας πολύ αλμυρή την περίπτωσή του. Λέτε οι ατζέντηδές του να κατέβουν κι άλλο; Απίθανο.

ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΑΤΟΣ;

Από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ στην ίδια εφημερίδα αλιεύσαμε την πληροφορία πως δεν ρωτούν μόνο οι "ασπρόμαυροι" για τον Μάρσιο Αζεβέδο. Ρωτάει και ο ίδιος για τον ΠΑΟΚ. Ποιον πήρε τηλέφωνο; Μα θέλει και ρώτημα; Τον Λέο Μάτος. Και συμπατριώτης και πρώην... Ουκρανός. Άρα ικανός να κρίνει όλες τις παραμέτρους. Απ' όσο διαβάζουμε είπε τα καλύτερα. Αυτό του έλειπε, αφού στα ώπα-ώπα τον έχουν στη Θεσσαλονίκη.

ΤΑ ΝΩΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΥΜΜΕΝΑ

Σε διπλό ταμπλό παίζει ο Αλμπέρτο Μποτία, διαβάζουμε στο "ΦΩΣ". Διότι την ίδια στιγμή, προφανώς σε συνεννόηση με τον ίδιο, οι άνθρωποί του τον προτείνουν σε ομάδες της Ισπανίας, της Τουρκίας ακόμη και της Ουκρανίας, διαρρέει πως θέλει να μιλήσει εκ νέου με τον Ολυμπιακό για το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους. Και την πίτα ολόκληρη και στον σκύλο χορτάτο δεν μπορεί να τα έχει ο έμπειρος στόπερ των Πειραιωτών.

ΠΡΟΣΤΙΜΟ Ή ΤΡΑΠΕΖΩΜΑ

Από την "Πράσινη" μάθαμε ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν άφησε χωρίς κατσάδα εκείνους που δεν ήταν συνεπείς μετά το τέλος της χριστουγεννιάτικης άδειας τους. Τους Λατίνους δηλαδή. Γι' αυτό και πριν από την προπόνηση έγιναν έντονες παρατηρήσεις. Που έφτασαν μέχρι επιβολή προστίμου για παραβίαση του εσωτερικού κανονισμού. Εκτός κι αν οι ασυνεπείς αποφασίσουν να πληρώσουν το φαγητό των συμπαικτών του σε κοινή έξοδο όλων. Αν πούμε πως θα επιλέξουν το πρώτο, θα γίνουμε κακοί, διότι στη δεύτερη περίπτωση θα χρειαστεί όντως να βγάλουν χρήματα από την τσέπη. Στην πρώτη τι να τους κόψουν; Απ' τα λίγα που παίρνουν;

News 24/7

24MEDIA NETWORK