Η πράσινη αποθέωση για Βαλβέρδε και ο Παντελίδης!

Η αλμυρή τιμή πώλησης που έχει βάλει για τον 18χρονο Μελιόπουλο ο Πανόπουλος, ο Ερνέστο Βαλβέρδε που υποδέχτηκε τους "πράσινους" Ουζουνίδη και Γκιάγκο στην Βαρκελώνη αλλά και η Αζαξιό που ταλαιπωρεί τον Μαντί Καμαρά ελέω της συμφωνίας του με τον... Ολυμπιακό. Τα καλύτερα παρασκήνια της Δευτέρας σε ένα κείμενο.

Η πράσινη αποθέωση για Βαλβέρδε και ο Παντελίδης!

To Contra.gr σας εύχεται «καλή εβδομάδα» με τα καλύτερα παρασκήνια του αθλητικού Τύπου. Όπως κάθε μέρα συλλέξαμε τα πιο λαχταριστά και πιπεράτα ρεπορτάζ των εφημερίδων και τα προσφέρουμε στο πιάτο σας. Πάμε λοιπόν:

ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ 2.000.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ...

Στη στήλη «agent Greek» της Sportime διαβάζουμε για τις απαιτήσεις του ισχυρού άντρα της Ξάνθης Χρήστου Πανόπουλου προς τους υποψήφιους μνηστήρες για τον 18χρονο Δημήτρη Μελιόπουλο. Ο ταλαντούχος στόπερ που μετράει φέτος 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και τρεις στο Κύπελλο (με ένα γκολ) κοστολογείται από τη διοίκηση της ομάδας του με ένα ποσό κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ, χρήματα που δύσκολα θα διαθέσει ελληνική ομάδα, παρότι είναι δεδομένο το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και όχι μόνο...

Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΕΝΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Είναι γνωστό από τις προηγούμενες ημέρες ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρέθηκε το διήμερο στη Βαρκελώνη για να πάρει μια ιδέα της δουλειάς του Ερνέστο Βαλβέρδε στη Μπάρτσα. Στη Sportday, λοιπόν, διαβάζουμε ότι ο άνθρωπος που συνόδευσε τον Εβρίτη κόουτς, ο γυμναστής Νίκος Γιάγκου, ενθουσιασμένος από την επαφή με τον Βάσκο κόουτς, πρώην του Ολυμπιακού ανέβασε φωτό μαζί του στο Instagram κι έγραψε: «Κάτι περισσότερο από ένας προπονητής». Ο Βαλέρδε ενώνει ακόμη και τους «αιώνιους».

Στην ίδια εφημερίδα και στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού διαβάζουμε ότι ένας από τους προπονητές που εξετάζονται για την επόμενη μέρα, αν δεν συνεχίσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, είναι ο συνάδελφός του, του Αστέρα Τρίπολης Σάββας Παντελίδης! «Ορισμένα στελέχη στο "τριφύλλι" τον έχουν σε εκτίμηση, διότι έχει αποδείξει τις ικανότητές του σε διάφορες ομάδες και μάλιστα με μικρό μπάτζετ, είναι χαμηλών τόνων κι επιπλέον του αρέσει πάρα πολύ να δουλεύει με Έλληνες, ενώ έχει τη δυνατότητα να παίρνει το 100%» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η ΑΖΑΞΙΟ "ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ" ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΟΝ ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ

Συνέχεια με τη Live Sport και τη στήλη «Κλικαδόρος» που αποκαλύπτει ότι η ΑΕΚ ψαχνόταν εδώ και καιρό για τον Μάνο του ΟΦΗ, αλλά εκείνος προτίμησε τον Ολυμπιακό κι όπως λένε δικοί του άνθρωποι το έκανε επειδή πολύ απλά η πρόταση των «ερυθρολεύκων» ήταν καλύτερη.

Στην ίδια στήλη γίνεται αναφορά και στα... γυμνάσια που κάνει η διοίκηση της Αζαξιό στον Μαντί Καμαρά, ο οποίος -ως γνωστόν- συμφώνησε για να συνεχίσει από το καλοκαίρι την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Οι αρμόδιοι του συλλόγου της Κορσικής, ωστόσο, σκόπευαν να τον... σπρώξουν το καλοκαίρι προς τη Μονακό με το αζημίωτο και η απόφασή του να βάλει πλώρη για Πειραιά τους έχει ενοχλήσεις. Με αποτέλεσμα τελευταία να παίζει από ελάχιστα έως καθόλου...

Στα χνάρια του μπαμπά Αριέλ βαδίζει ο Ιμπαγάσα Τζούνιορ, ο οποίος όπως διαβάζουμε στον "Κόκκινο Πρωταθλητή" έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα Κ15 του Ολυμπιακού στο επιβλητικό 9-0 επί της αντίστοιχης ομάδας του Πλατανιά. Ο κόουτς που τον έδωσε την ευκαιρία να πάρει το βάπτισμα του πυρός δεν ήταν άλλος από μια ακόμη παλιά δόξα της ομάδας. Πρόκειται για τον Δημήτρη Μαυρογενίδη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK