Η πρόταση για Πέλκα, οι τρεις του Μαρτίνς και τα ζόρια με τις ανανεώσεις στην ΑΕΚ

Για που οδεύει ο Αυλωνίτης και ποιον παίρνει μαζί του, γιατί... κολλάνε οι ανανεώσεις συμβολαίων στην ΑΕΚ, οι λεπτομέρειες για τους τρεις παίκτες που ζήτησε ο Πέδρο Μαρτίνς και γιατί δεν είναι απίθανο να αποχωρήσει ο Δημήτρης Πέλκας από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι!

Η πρόταση για Πέλκα, οι τρεις του Μαρτίνς και τα ζόρια με τις ανανεώσεις στην ΑΕΚ

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ

-- Ο Τάσος Αυλωνίτης έλυσε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό, χαρίζοντας μάλιστα και χρήματα στο "τριφύλλι". Σύμφωνα με τον "Τρελό του Χωριού" στην Sportday , ο έμπειρος αμυντικός δεν θα μείνει καιρό δίχως ομάδα. Τον εξετάζει ο Άρης και σύμφωνα με την στήλη είναι πιθανό να πάρει μαζί του κι άλλον... πράσινο συμπαίκτη. Περισσότερα με την άνοδο των "κίτρινων".

-- Στην ίδια εφημερίδα διαβάζουμε πως στον ΠΑΟΚ έχουν ρωτήσει για τους... αδύναμους κρίκους στα, θεωρητικά, κλεισμένα deal της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού. Δεν είναι σίγουρο πως θα πάρουν κάποιον, αλλά, σύμφωνα με την εφημερίδα πάντα, θέλουν να προκαλέσουν πλειστηριασμούς και αύξηση των τιμών!

ΚΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΑΚΡΙΒΟΣ

-- Πάμε και στην Livesport . Όπως διαβάζουμε η ΑΕΚ έκανε μία προσέγγιση στον Αστέρα Τρίπολης για τον νεαρό και ταλαντούχο επιθετικό Δουβίκα. Οι Αρκάδες ξεκαθάρισαν πως ξεκινούν από το 1.000.000€ τις διαπραγματεύσεις τους και το θέμα έμεινε εκεί. Όπως και με άλλες ομάδες που... τρόμαξαν με το ποσό.

-- Συνεχίζοντας στη στήλη των παρασκηνίων, διαβάζουμε πως ο Δημήτρης Πέλκας περιμένει μέσα στις επόμενες ημέρες πρόταση από σύλλογο του εξωτερικού. Μάλιστα θα είναι της τάξης των 5.000.000€, δηλαδή όσο και η ρήτρα του! Τον έχει διαβεβαιώσει ο μάνατζερ του, Πολ Κουτσολιάκος, κάτι που σημαίνει πως ίσως είναι από Γερμανία.

Στον ΠΑΟΚ ήθελαν να βάλουν μεγαλύτερη ρήτρα, όμως ο παίκτης δεν ανανέωνε διαφορετικά. Μένει να δούμε, αν ισχύει, τι θα κάνουν στον "δικέφαλο".

ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΑ

-- Συνεχίζουμε με Γάτα και " Ευαγγελιστή ". Όπως διαβάζουμε το μεγαλύτερο αγκάθι στις διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με τους παίκτες και κυρίως τους μάνατζερ τους, είναι η... αφορία. Το... τρικ με το 25% δεν βρίσκει σύμφωνους όλους τους εκπροσώπους και κάπως έτσι έχουν μείνει πίσω πολλές συμφωνίες.

Όπως διαβάζουμε ακόμα και ο Τσιγκρίνσκι πήρε ένα μήνα για να τα βρει τελικά με την Ένωση. Το ίδιο ισχύει και με τον Βασίλη Μπάρκα για παράδειγμα που μένει ελεύθερος το 2019.

-- Σύμφωνα με τη στήλη ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να θέλει τον Παναθηναϊκό στη δεύτερη κατηγορία! Είναι κοινό μυστικό πως ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ δεν θέλει... μαγειρέματα στο θέμα των αδειοδοτήσεων, κάτι που επηρεάζει άμεσα το "τριφύλλι". Πάντως και στην κυβέρνηση παίρνουν μηνύματα πως ούτε τον Γιάννη Αλαφούζο πειράζει να δει την ομάδα στη δεύτερη κατηγορία!

ΕΔΩΣΕ... ΟΝΟΜΑΤΑ

-- Πάμε και στον Γαύρο . Ο Πέδρο Μαρτίνς αναχώρησε για την πατρίδα του (Πορτογαλία), όμως προτού το κάνει φέρεται να έδωσε μία λίστα με τρία ονόματα παικτών. Και αυτοί... συμπατριώτες του. Πρόκειται για σέντερ μπακ, κεντρικό χαφ και έναν επιθετικό.

Αυτό δεν σημαίνει πως θα γίνουν άμεσα κινήσεις, αφού ο Μαρτίνς τσεκάρει ακόμα το ρόστερ των "ερυθρόλευκων" που στο ματς με την Κέρκυρα έδειξε σημάδια... ζωής.

-- Στην ίδια εφημερίδα διαβάζουμε πως ο Μιραλάς θέλει σαν τρελός να παραμείνει στον Ολυμπιακό, όμως το οικονομικό αποτελεί τεράστιο εμπόδιο. Η Έβερτον θέλει πολλά χρήματα, περιμένει να πάει στο Μουντιάλ ο παίκτης μήπως... τσιμπήσει κάποιος και όλα δείχνουν πως μόνο με θαύμα θα συνεχίσει στο λιμάνι.

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ... ΡΕΤΣΟΣ

-- Κλείνουμε με Ώρα των Σπορ και " Πληροφοριοδότη ". Όπως διαβάζουμε στο "Καραϊσκάκης" για το Ολυμπιακός - Κέρκυρα βρέθηκε ο Ρέτσος. Όχι ο Παναγιώτης, αλλά ο αδερφός του... Μάικ! Δεν είναι ποδοσφαιριστής, αλλά μάνατζερ.

Μάλιστα σύμφωνα με την εφημερίδα, πλέον συνεργάζεται με τον Φάλι Ραμαντάνι, ο οποίος φέρεται να έχει αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τον Ολυμπιακό, μετά την... τρικυμία που πέρασαν οι δυο πλευρές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK