Η... τράμπα Γκαρθία, η κόντρα με την ΑΕΚ για Σέρβο και ο Ουζουνίδης!

Το Contra.gr... σκάλισε τον αθλητικό Τύπο της ημέρας και σας παρουσιάζει τα καλύτερα παρασκήνια. Διαβάστε πώς ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει.... τράμπα τον Γκαρθία με άλλον Ισπανό, τι παίζει με Καρνέζη, την κόντρα με την ΑΕΚ για διεθνή Σέρβο και για το θέμα Ουζουνίδη - ΑΠΟΕΛ - Αναστασίου.

Η... τράμπα Γκαρθία, η κόντρα με την ΑΕΚ για Σέρβο και ο Ουζουνίδης!

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.grεπιλέξαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (;)

Αρχίζουμε τον παρασκηνιακό... περίπατο στον αθλητικό Τύπο της ημέρας με την εφημερίδα " ΓΑΥΡΟΣ". Επικεντρωνόμαστε στη στήλη " RED FILES", εκεί που γίνεται ανάλυση στα ανοιχτά... μέτωπα του Ολυμπιακού των Φορτούνη, Μιραλάς, Καρνέζη, Κάμπελ, Νκολάου και... Γκαρθία.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Εσπανιόλ παρουσιάζεται ενδιαφερόμενη για τον κόουτς του Ολυμπιακού, καθώς ο τωρινός προπονητής της, Κίκε Φλόρες είναι... φευγάτος. Διαβάζουμε λοιπόν πως δυνητικά θα μπορούσε να γίνει κάτι σαν... τράμπα μεταξύ των δύο κλαμπ, καθώς ο Φλόρες είναι μία περίπτωση που δεν θα περνούσε απαρατήρητη από τους "ερυθρόλευκους" αν και εφόσον...

ΜΑΧΗ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Συνεχίζουμε με το " SPORTIME"... Στη στήλη " AGENT GREEK" πληροφορούμαστε ότι δεν αποκλείεται το ερχόμενο καλοκαίρι ΑΕΚ και Ολυμπιακός να μονομαχήσουν στα μεταγραφικά για τον ίδιο παίκτη.

Ποιος είναι αυτός; Πρόκειται για τον διεθνή Σέρβο, Ράντοσαβ Πέτροβιτς ο οποίος δόθηκε δανεικός από την Ρίο Άβε στη Σπόρτινγκ, αλλά δεν πείθει.

Το γεγονός αυτό, εξηγεί το δημοσίευμα, ότι μπορεί να κάνει τον 29χρονο... φθηνό και προσιτό προς τις δύο ομάδες που θα ψάξουν χαφ.

ΘΕΣ ΚΑΝΑΝΤΙ; ΤΟΣΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ!

Πάμε στη " ΓΑΤΑ" και στη στήλη του " ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗ". Στη συνέχεια των αποκαλύψεων του " ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ" στο Contra.gr το δημοσίευμα φέρνει στο φως και τη ρήτρα την οποία θα πρέπει να πληρώσει κάποιος εκ των "Big 4" για να κάνει δικό του τον Νταμίρ Κάναντι. Θες τον Αυστριακό; Με 400.000 ευρώ τον παίρνεις. Πρόκειται για ρήτρα τέσσερις φορές μεγαλύτερη απ' αυτή του Σα Πίντο για τον οποίο ο Ατρόμητος είχε εισπράξει 100.000 ευρώ όταν ο Πορτογάλος πήγε στην Σταντάρ Λιέγης.

Ο ΠΑΟΚ "ΤΡΩΕΙ" ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣ

Η " SPORTDAY" και " ...Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ" καταπιάνονται με την άνεση που έχει αναπτύξει ο ΠΑΟΚ στην Ήπειρο, κρατώντας ό,τι ταλέντο κυκλοφορεί για τις ακαδημίες του. Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι καλές σχέσεις των "ασπρόμαυρων" με την ΕΠΣ της περιοχής έχουν δημιουργήσει ένα εξαιρετικό δίκτυο εξεύρεσης και αξιοποίησης πολλά υποσχόμενων ποδοσφαιριστών. Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει πονοκεφάλους στον Χρηστοβασίλη ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ της στήλης ίδρυσε ομάδα στην Αττική ως αντίβαρο στην υπόθεση.

ΕΚΕΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΡΝΕΖΗΣ

Ο " Κλικαδόρος" της " LIVESPORT" στέκεται στο θέμα Καρνέζη και στα όσα γράφονται περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για εκείνον. Το δημοσίευμα τονίζει ότι διεθνής πορτιέρε δεν έχει καμία διάθεση να κατηφορίσει προς τη Μεσόγειο, καθώς βλέπει ότι παίζει βασικός στην Αγγλία και θα πιέσει την Ουντινέζε για την παραμονή του στη Γουότφορντ.

Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ... ΤΟΥΜΠΑΛΙΝ

Πάμε στην " ΩΡΑ" και στη στήλη του " ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ" ο οποίος αγγίζει το θέμα Ουζουνίδη - ΑΠΟΕΛ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι Κύπριοι διέψευσαν το σενάριο για τον προπονητή του Παναθηναϊκού, αλλά η ιστορία του συγκεκριμένου κλαμπ έχει δείξει ότι τέτοιες σε περιπτώσεις πρέπει να κρατάμε... μικρό καλάθι. Επίσης, διαβάζουμε ότι στα γραφεία του ΑΠΟΕΛ κυκλοφορεί και το βιογραφικό ενός πρώην "πράσινου", του Γιάννη Αναστασίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK