Η τράμπα ΠΑΟΚ-Πανιωνίου, η παραμονή Σκίμπε και ο "Έλληνας" που αγόρασε ξενοδοχείο

Ποιοι παίκτες αναμένεται να αλλάξουν τόπο διαμονής από Αθήνα-Θεσσαλονίκη και το αντίστροφο; Γιατί οι ενδείξεις δείχνουν... παραμονή Σκίμπε στην Εθνική; Ποιος "Έλληνας" αγόρασε ξενοδοχείο και ποιες ομάδες θέλουν τον Άνταμ Τζανετόπουλο το Γενάρη; Τα πιο ζουμερά παρασκήνια του αθλητικού Τύπου.

Η τράμπα ΠΑΟΚ-Πανιωνίου, η παραμονή Σκίμπε και ο "Έλληνας" που αγόρασε ξενοδοχείο

ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΖΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

Είναι βασικός και αναντικατάστατος στον ΠΑΣ Γιάννινα, όμως είναι και διεθνής με την Νέα Ζηλανδία, η οποία δίνει μάχη για να προκριθεί στο ΜουντιάλM παίζοντας με το Περού σε αγώνες μπαράζ. Ο Θεμιστοκλής Τζημόπουλος λοιπόν ταξίδεψε στη Νέα Ζηλανδία για το ματς που έληξε ισόπαλο χωρίς σκορ, ενώ ο ίδιος έμεινε στον πάγκο.

Μέσα σε λίγες ημέρες πρέπει να γυρίσει τον κόσμο όπως διαβάζουμε στην Sportime, αφού θα κάνει περίπου 40.000 χιλιόμετρα περνώντας από Νέα Ζηλανδία, Περού και πάλι Ελλάδα για να επιστρέψει στον ΠΑΣ και τα Ιωάννινα.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Ο ΜΠΟΑΤΕΝΓΚ

Όπως διαβάζουμε στην LiveSport ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού και του ΟΦΗ Ντέρεκ Μπόατενγκ έκανε την επόμενη επαγγελματική του κίνηση.

Ο Γκανέζος, τον οποίο κάποιοι συνήθιζαν να φωνάζουν... Ντερεκόπουλο όσο αγωνιζόταν στην Ελλάδα, αγόρασε ένα υπερπολυτελές πεντάστερο ξενοδοχείο στην Άκρα, την πρωτεύουσα της πατρίδας του και ετοιμάζεται να μπει για τα καλά στο χώρο του... τουρισμού. Είναι το "Mendiata Hotel" για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα και θέλουν να το επισκεφτούν.

ΟΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΣΚΙΜΠΕ

Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει μετά την ήττα της Εθνικής στα μπαράζ με 4-1 από την Κροατία για το μέλλον του Μίκαελ Σκίμπε. Ο Γερμανός προπονητής ωστόσο συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας και μετά τα μπαράζ, ακόμη κι αν αποκλειστεί σύμφωνα με τη LiveSport.

Κυρίως γιατί έχει τη στήριξη και των ίδιων των παικτών του, οι οποίοι θα ρωτηθούν και φυσικά η γνώμη τους θα μετρήσει. Παράλληλα, όλοι συμφωνούν πως ο Σκίμπε έκανε ξανά την Εθνική "οικογένεια". Το μόνο "αγκάθι που σκέφτεται η ΕΠΟ είναι το συμβόλαιό του, με τον Σκίμπε να αμείβεται καθαρά με 500.000 ευρώ και μαζί με την εφορία φτάνει το 1.000.000 ευρώ.

ΤΡΑΜΠΑ ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ

Την επιστροφή του Λάζαρου Λάμπρου επιθυμούν διακαώς στον ΠΑΟΚ όπως διαβάζουμε στη στήλη "Πληροφοριοδότης" της Ώρας για Σπορ. Ο νεαρός Έλληνας άσος αγωνίζεται δανεικός στον Πανιώνιο και έχει καταφέρει να πείσει με τις εμφανίσεις του πως αξίζει την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Τούμπα.

Αν επιστρέψει τον Γενάρη στη Θεσσαλονίκη μετά το... αγροτικό του στη Νέα Σμύρνη είναι πολύ πιθανό να δώσει τη σκυτάλη σε έναν άλλο παίκτη του ΠΑΟΚ, ο οποίος θα κάνει το αντίθετο δρομολόγιο. Ο λόγος για τον Δημήτρη Λημνιό. Ο 19χρονος μεοσπεθετικός όπως φαίνεται θα δοθεί δανεικός στον Πανιώνιο για να... ψηθεί, όπως ακριβώς ο Λάμπρου. Μιλάμε δηλαδή για μια... τράμπα παικτών.

ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΗ Ο ΑΝΤΑΜ

Αρκετές είναι οι ομάδες που θα ήθελαν να... πάρουν από την ΑΕΚ τον Άνταμ Τζανετόπουλο, είτε ως δανεικό, είτε ως -ελεύθερη- μεταγραφή. Η Λαμία και ο Πλατανιάς ήδη έχουν δείξει το πιο ένθερμο ενδιαφέρον σύμφωνα με τη στήλη "Ο τρελός του χωριού" της SportDay και όλα είναι πιθανά ενόψει Ιανουαρίου. Βέβαια και ο Ατρόμητος δεν θα έλεγε όχι σε μια ενίσχυση με τον Έλληνα παίκτη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK