Λισαβόνα για "Ελληνα" Σαλάχ, "επιστροφή" Κατίδη και νέος κόουτς Κούγια

Το Contra.gr... σκάλισε τον αθλητικό Τύπο της ημέρας και σας παρουσιάζει τα καλύτερα παρασκήνια. Διαβάστε τι συμβαίνει με τον Αμρ Ουάρντα στην Πορτογαλία, την... επιστροφή του αρχηγού Κατίδη, τις ρήτρες που αν ενεργοποιηθούν καταστρέφουν ομάδες και για το ρόλο Στυλιαρά στο ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ.

Λισαβόνα για "Ελληνα" Σαλάχ, "επιστροφή" Κατίδη και νέος κόουτς Κούγια

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο...πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΝΕΟΣ... ΣΑΛΑΧ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥΣ Ο ΟΥΑΡΝΤΑ

Αρχίζουμε την πρωινή μας... βόλτα στον αθλητικό Τύπο της ημέρας με την " SPORTDAY" και τη στήλη ο " ...τρελός του χωριού..." που ασχολείται με την περίπτωση του Αμρ Ουάρντα. Διαβάζουμε λοιπόν ότι δεν είναι λίγοι αυτοί που ταυτίζουν τον άσο του Ατρομήτου (δανεικός στο Περιστέρι από τον ΠΑΟΚ) με τον Σαλάχ της Λίβερπουλ και γι' αυτό στην Πορτογαλία, από όπου έχει περάσει ο Ουάρντα, υπάρχουν ομάδες που τον τσεκάρουν. Μάλιστα, η στήλη τονίζει ότι δεν αποκλείεται να υπάρξει ουσιαστικό ενδιαφέρον από σύλλογο της Λισαβόνας.

ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΚΑΤΙΔΗΣ

Στη δεύτερη κατηγορία της Τσεχίας αγωνίζεται ο Γιώργος Κατίδης με τη φανέλα της Ολίμπια Πράγας και τα πάει τόσο καλά που η ομάδα του τον έχρισε αρχηγό όπως διαβάζουμε στην ίδια εφημερίδα! Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής πήρε το περιβραχιόνιο και αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως καπιτάνο κόντρα στην 3η Τρίνεκ. Για την ιστορία, το τσέχικο κλαμπ του "Κατ" βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας, αλλά ελπίζει σε άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΙΣ ΡΗΤΡΕΣ ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ

Πάμε και στα πιο σημαντικά που αφορούν τη διακοπή του πρωταθλήματος και τις ρήτρες των τηλεοπτικών που τρέμουν οι ελληνικές ομάδες. Βλέπουμε λοιπόν στην " SD" ότι την προηγούμενη φορά που διέκοψε η πολιτεία το πρωτάθλημα χάθηκαν κατά μέσο όρο 200.000 ευρώ από κάθε κλαμπ. Σύμφωνα με τη στήλη, το 2016 αυτά τα χρήματα καλύφθηκαν ωστόσο φέτος και 50.000 ευρώ μείον να πάνε οι ΠΑΕ, οι παράγοντες θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν.

Στη Σούπερ Λίγκα απαντούσαν αρνητικά στο ενδεχόμενο να ενεργοποιηθεί εκ νέου η ρήτρα για τη διακοπή του πρωταθλήματος. Αν και επί της ουσίας πρόκειται σίγουρα για μία εβδομάδα διακοπής και κανείς δεν διασφαλίζει στους παράγοντες ότι δεν θα χάσουν χρήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη στήλη αναφέρεται πως από τη στιγμή που αρκετά πράγματα πήγαν κόντρα στο κανάλι, τότε η ενεργοποίηση της ρήτρας πρέπει να θεωρηθεί δεδομένη. Φανταστείτε τι πρόκειται να συμβεί αν χαθούν από τον κουμπαρά των ομάδων 2.000.000 ευρώ. Συναγερμός...

ΕΤΣΙ ΒΡΗΚΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΕΛ

Στην εφημερίδα " LIVESPORT" και στη στήλη του " Κλικαδόρου" μαθαίνουμε πώς έγινε ο "γάμος" Αντωνίου - ΑΕΛ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Σωτήρης Αντωνίου αυτοπροτάθηκε στον Αλέξη Κούγια και ανέλαβε την ομάδα, διότι αρκετό καιρό στην καριέρα του το πάλευε να κάτσει σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ. Πάντως, Κούγιας και Αντωνίου έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν. Ναι, για 13 ημέρες στην Παναχαϊκή.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΡΑ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΒΑΡΕΛΑ

Πάμε και στη " ΓΑΤΑ" και συγκεκριμένα στη στήλη του " ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗ" που γίνεται αναφορά στον 4ο του ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, Δημήτρη Στυλιαρά. Το δημοσίευμα, λοιπόν, αναφέρει τα εξής: "Σημαντικό ρόλο στον επηρεασμό του Κομίνη εντός του αγωνιστικού χώρου, σύμφωνα με τη διαιτητική πιάτσα έπαιξε ο 4ος Δημήτρης Στυλιαράς. Και οι... συνωμοσιολόγοι συνδέουν τον συγκεκριμένο άνθρωπο με τον Τάκη Παπαχρήστο, το πρόεδρο της Ένωσης Αιτωλοακαρνανίας που είναι φουλ... Μελισσανιδικός."

News 24/7

24MEDIA NETWORK