Μνηστήρες για Πασχαλάκη, πατριός Αραούχο και νέος πόθος Μαρτίνς

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά τρεις οι ιταλικές ομάδες που παρακολουθούν τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ. Ο οποίος πάει για μετρημένες κινήσεις, κυρίως δε κεντρικό χαφ που μπορεί να μην είναι ο Βέρνμπλουμ. Ποιος θέλει ο Αργεντινός να μείνει οπωσδήποτε στην ΑΕΚ και ποιο το νέο όνομα στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Μνηστήρες για Πασχαλάκη, πατριός Αραούχο και νέος πόθος Μαρτίνς

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.grεπιλέξαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση.

Ο... ΕΡΝΑΝΙ ΤΟΥ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΡΝΜΠΛΟΥΜ

Αρχίζουμε την ανάγνωση των παρασκηνιακών στηλών των εφημερίδων με SPORTDAY και Τρελό... του χωριού! Με... ζουμερό θέμα για Ερνάνι και ΠΑΟΚ!

Προσοχή όμως, στους... Ερνάνηδες γιατί "κυκλοφορούν" διάφοροι στην αγορά. Ο συγκεκριμένος δεν είναι ο Ποροτγάλος "τσιμπητός" εξτρέμ που αρέσει σε Ολυμπιακό/Μαρτίνς και ΑΕΚ/Λυμπερόπουλο, αλλά ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ. Εκείνος ντε, για τον οποίο ο Λουτσέσκου ο πρεσβύτερος έσκασε 7,2 εκ. € τον Γενάρη του 2017 και τον πήρε από την Ατλέτικο Παραναένσε στη Ζενίτ αντί Μιλιβόγεβιτς και Σάμαρη.

Έξι μήνες έμεινε στην επιβλητική Αγία Πετρόπουλη, αφού την τελευταία σεζόν την έβγαλε δανεικός στη Σεντ Ετιέν με συνολικά 19 συμμετοχές. Δεν έσκισε με την απόδοσή του, αλλά σύμφωνα με τη στήλη τον προτιμάει ο υιός Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ από τον Σουηδό Βέρνμπλουμ που αγωνίζεται στην ίδια θέση.

Κατά τ' άλλα ο Τρελός... του χωριού μας ενημερώνει πως στον Λουτσέσκου και στον ΠΑΟΚ άρεσε ο Μάρκο Λιβάγια και περίμεναν να δουν, αν η ΑΕΚ θα ενεργοποιούσε την οψιόν αγοράς του. Από την στιγμή όμως, που αυτό έγινε χθες βράδυ, θα μείνουν με τα... γούστα για τον Κροάτη

Ο ΠΑΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΡΑΟΥΧΟ ΘΕΛΕΙ ...ΑΕΚ!

Σειρά έχει η SPORTIME και ο aGent Greekπου, ο οποίος καταπιάνεται με διάφορες... προσωπικότητες. Διαβάζουμε, λοιπόν, πως οι Ισπανοί φωνάζουν οτι δεν γυρίζει ο Αραούχο, αλλά ο πατριός του προτιμάει την ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Γκιγιέρμο Ροντρίγκες, που εκτελεί και χρέη μάνατζερ του "Τσίνο" και όπως καταλαβαίνεις απο το δημοσίευμα, είναι το κρυφό όπλο των "κιτρινόμαυρων" στην υπόθεση αυτή. Έχει έρθει Ελλάδα, έχει κάνει φίλους στην Ένωση κι αν αυτή την στιγμή υπάρχουν 5% πιθανότητες ο Αραούχο να φορέσει και την επόμενη σεζόν τα "κιτρινόμαυρα", αυτό το 5% είναι ο... πατριός του!

Κατά τα άλλα στην ίδια στήλη (aGent Greek) διαβάζουμε πως ο Παναιτωλικός κοστολογεί τον 21χρονο στόπερ Μιχάι με 1 εκατομμύριο €, ενώ είναι πιο πιθανό ο Λάμπρου να μείνει στον ΠΑΟΚ παρά να πάει δανεικός στον ΠΑΣ...

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Στον Πληροφοριοδότη της ΩΡΑΣ έχει θέμα... Πασχαλάκη! Εκτός απο την Νάπολι που, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, είναι στο κόλπο της απόκτησής του με ποσό κοντά στο 1,5 εκατ. €, η στήλη γνωρίζει πως ο κίπερ του ΠΑΟΚ παρακολουθείται τόσο από την Σαμπντόρια όσο κι από την Ουντινέζε! Μόνο που αυτές οι δυο ιταλικές ομάδες είναι σε φάση... σκαναρίσματος του Πασχαλάκη κι αν πειστούν πως τους κάνει τότε πρόταση, θα καταθέσουν από Γενάρη. Δηλαδή όταν θα μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τον "δικέφαλο"!

ΠΟΙΟΣ ΚΟΒΕΙ ΤΟΝ ΧΑΤΣΕΡΙΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Πέρασμα από την livesport που έχει βασικό παρασκήνιο το... άδοξο τέλος στο οποίο οδηγείται η αρχική συμφωνία ΠΑΟΚ – Χατσερίντι. Τόσο γιατί ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν δίνει το "ok" για την απόκτησή του όσο επειδή ούτε ο διεθνής Ουκρανός στόπερ με τις ποντιακες ρίζες θέλει να έρθει στην Τούμπα.

Επίσης, στην ίδια στήλη διαβάζουμε πως ο Λουτσέσκου έχει ζητήσει να μην φύγει κανένας απο τον κορμό του ΠΑΟΚ, δηλαδή από τους Πασχαλάκη, Μάτος, Βιεϊρινια, Βαρέλα, Μαουρίτσιο, Πέλκα και Πριγιοβιτς. Και συνολικά απο τους 20 βασικούς του ρόστερ το πολύ να υπάρξουν δυο αποχωρήσεις, όχι περισσότερες! Αυτά λέει η εισήγηση Λουτσέσκου στους Σαββίδηδες....

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΟΣ... ΠΟΘΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΣ!

Κλείνουμε με τους... κλασικά μεταγραφολάγνους "RED FILES" του ΚΟΚΙΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ/ΓΑΥΡΟΥ. Το καινούργιο όνομα από την Πορτογαλία είναι αυτό του Αντρέ Πεδρόσα, ο οποίος σύμφωνα με την στήλη αποτελεί μεταγραφικό πόθο του Πέδρο Μαρτίνς.

Πρόκειται για εξαρο-οκτάρι της Σετούμπαλ, που έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο, κοστίζει κάποια εκατομμύρια ευρώ, με καλό κορμί(1μ84), καλή τεχνική, καλή κίνηση, αλλά του λείπουν οι... παραστάσεις. Άλλωστε μόλις 21 χρόνων είναι το παλικάρι.

Όσον αφορά στην υπόθεση Φετφατζίδη, η οποία έχει καθημερινά την... τιμητική της στη στήλη, μας ενημερώνει πως εντός της εβδομάδας θα υπάρξει ραντεβού του Ολυμπιακού με την πλευρά του παίκτη...

ΙΒΜ

News 24/7

24MEDIA NETWORK