Ο "ανταγωνιστής" του Δώνη βγαίνει στη σύνταξη

Είναι γνωστό πως το όνομα του Γιώργου Δώνη "παίζει" δυνατά για τον πάγκο ομάδας εκτός συνόρων. Και ίσως ο Έλληνας τεχνικός να πήρε... προβάδισμα, αφού ο βασικός του "ανταγωνιστής" που έχει σχέση με τον Παναθηναϊκό αρνήθηκε τη δουλειά λόγω... σύνταξης.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - ATHLETIC BILBAO (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
Γιώργος Δώνης EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης, εκτός από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, ακούστηκε και για αυτόν της Αλ Αχλί. Η διοίκηση, όμως, της αιγυπτιακής ομάδας πρόλαβε να κάνει "κρούση" σε έναν άλλον, πρώην "πράσινο", ο οποίος όμως απάντησε αρνητικά στη πρόταση.

Ο λόγος για τον Χενκ Τεν Κάτε που σύμφωνα με το Sport360, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Άμπου Ντάμπι πως αποσύρεται από τον χώρο του ποδοσφαίρου, ύστερα από 28 χρόνια προπονητικής καριέρας.

Όπως γνωστοποίησε ο 63χρονος προπονητής, δέχτηκε πρόσφατα τηλεφώνημα από την Αλ Αχλί, προκειμένου να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Και η απάντησή του στη κλήση ήταν η εξής: " Όχι, δεν ενδιαφέρομαι, συγνώμη κύριε. Ολοκλήρωσα τη καριέρα μου και πηγαίνω σπίτι τώρα. Βρέθηκα πολύ καιρό στο εξωτερικό και γι΄αυτό σκοπεύω τώρα να ξεκουραστώ. Σας ευχαριστώ για τη προσφορά."

Ωστόσο, το μόνο ενδεχόμενο να συνεχίσει τη προπονητική του καριέρα είναι αν δεχτεί πρόταση από κάποια μεγαλύτερη ομάδα. Μάλιστα περιέγραψε και την αγάπη του για το άθλημα με χιουμοριστικό τρόπο:

" Αγαπώ το ποδόσφαιρο. Το αγαπώ πάρα πολύ από όταν ήμουν παιδί. Το μόνο παιχνίδι που είχα μέχρι τα 14 ήταν μία μπάλα - μέχρι που άρχισα να ανακαλύπτω τα κορίτσια".

Πλέον, μένει να δούμε αν η Αλ Αχλί θα κινηθεί για την απόκτηση του Έλληνα τεχνικού, αφήνοντας "ορφανό" τον πάγκο του "τριφυλλιού" για περισσότερο καιρό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK