Ο... "αντί-Χιμένεθ", το απωθημένο του Λουτσέσκου, ο "ηγέτης" του Ολυμπιακού και ο... Τόνι Αλμπάνης!

Ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής έκπληξη από τον Παναθηναϊκό που μπορεί να απασχολήσει τον Ολυμπιακό και πώς ετοιμάζονται οι "ερυθρόλευκοι" ν' απαντήσουν για Αλμπάνη. Επίσης, ποιο το μεγάλο απωθημένο του Λουτσέσκου, ποιο το μέλλον του Δώνη στη Γερμανία και τι σχέση έχει ο Αλμπάνης με τον Τόνι Μοντάνα.

Ο... "αντί-Χιμένεθ", το απωθημένο του Λουτσέσκου, ο "ηγέτης" του Ολυμπιακού και ο... Τόνι Αλμπάνης!

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση.

Ο... "ΑΝΤΙ-ΧΙΜΕΝΕΘ"

Καλημέρα, καλημέρα... Αρχίζουμε την πρωινή μας βόλτα στον κόσμο των παρασκηνίων με τη " ΓΑΤΑ" και τη στήλη του " ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗ". Το ρεπορτάζ "απαντάει" στο ερώτημα αν τελικά ο Μανόλο Χιμένεθ κληθεί από την Σεβίλλη και αφήσει την ΑΕΚ, ποιος θα είναι ο προπονητής που θ' αναλάβει να οδηγήσει την πρωταθλήτρια σε νέες επιτυχίες.

Εδώ, λοιπόν, μπαίνουμε στο... ζουμί, καθώς η στήλη αναφέρει ότι ο "εκλεκτός" θα είναι άνθρωπος που θα γνωρίζει άριστα την ελληνική πραγματικότητα. Δηλαδή... Ουζουνίδης ή Μιλόγεβιτς! Στην περίπτωση του κόουτς του Παναθηναϊκού αναγνωρίζουν την ποιότητά του και ότι πέτυχε σε μεγάλη ομάδα, υπάρχει βέβαια κάτι που τους κάνει διστακτικούς.

Σχετικά με τον Μιλόγεβιτς που δεν μένει στον Ερυθρό Αστέρα και τον θέλουν στην Κύπρο (όπως και τον Ουζουνίδη), ο Σέρβος γνωρίζει ότι ο Μελισσανίδης τον πάει με... χίλια.

ΜΕΝΕΙ Ο ΔΩΝΗΣ!

Μένουμε " ΓΑΤΑ" και ενημερωνόμαστε ότι πάρθηκε η απόφαση από την Στουτγκάρδη και ο Τάσος Δώνης δεν το κουνάει από τους Σουηβούς.

Σύμφωνα με τη στήλη, ο νεαρός άσος ενημερώθηκε από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Ρέσκε πως το καλοκαίρι δεν θα φύγει, κόντρα στα δημοσιεύματα σε Ελλάδα και Γερμανία που υποστήριζαν το αντίθετο.

Παράλληλα, ο Δώνης έμαθε ότι ο Τούρκος προπονητής της Στουτγκάρδης, Ταϊφούν Κορκούτ τον υπολογίζει κανονικά ενόψει της νέας σεζόν.

"ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ..."

Φύγαμε για " SPORTIME" και τον " AGENT GREEK" που αγγίζει το θέμα του Ολυμπιακού με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Το ρεπορτάζ επικαλούμενο πηγές από τη μανατζερική πιάτσα μεταφέρει ότι η μεταγραφή του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ στο λιμάνι... δεν χαλάει.

ΚΛΕΙΝΕΙ... ΑΥΤΙΑ ΣΕ ΑΕΚ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Από την ίδια εφημερίδα ενημερωνόμαστε για την αγωνία του Ρόμπιν Λουντ ως προς την επόμενη ημέρα στον Παναθηναϊκό.

Ο " AGENT GREEK" μεταφέρει ότι ο Φιλανδός ρωτάει συνέχεια για τα διοικητικά των "πράσινων", όχι για τα... οικονομικά του μόνο, αλλά γιατί κυρίως θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα, φορώντας μάλιστα τη φανέλα του "τριφυλλιού" εφόσον υπάρξει βέβαια αλλαγή στα διοικητικά.

Ο Λουντ φέρεται ξεκάθαρος να κλείσει τ' αυτιά του σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό αν ο Παναθηναϊκός μπει σε μια σειρά. Για να δούμε...

Ο... ΣΕΛΕΣΑΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Πάμε στον " Κόκκινο Πρωταθλητή", εκεί που διαβάζουμε ότι το φημολογούμενο φλερτ του Ολυμπιακού με τον Ροντρίγκο Μολέντο δεν αποκλείεται να πάρει... σάρκα και οστά λίαν συντόμως.

Ο πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού βρίσκεται στη λίστα των "ερυθρόλευκων" και η περίπτωσή του εξετάζεται, πάντα με τις ευλογίες του Πέδρο Μαρτίνς.

Στο "Καραϊσκάκης", πάντως, εκτός από τον Μολέντο φέρονται να έχουν στα χέρια τους άλλη μία περίπτωση Βραζιλιάνου σέντερ μπακ, με γνώση από Ευρώπη, χωρίς όμως τ' όνομά του να έχει διαρρεύσει.

ΕΚΕΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ

Συνεχίζουμε με " ΩΡΑ" και τον " ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ" που μας γράφει για το... απωθημένο του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ακούγεται το τελευταίο διάστημα ότι η Σαχτάρ εξετάζει την περίπτωση του Ρουμάνου τεχνικού, αλλά ο ίδιος δεν... ψήνεται ιδιαίτερα για Ουκρανία και δεν είναι μάλιστα από τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου που "σπάνε" εύκολα συμφωνίες.

Το δημοσίευμα υπενθυμίζει ότι ο Λουτσέσκου είχε πει "όχι" σε πανάκριβη πρόταση από το Κατάρ επί θητείας του στην Ξάνθη. Από Τούμπα μεριά υποστηρίζουν ότι ο Λουτσέσκου έχει άλλα όνειρα για την καριέρα του και συγκεκριμένα να προπονήσει ομάδα στο Καμπιονάτο, αυτό είναι το απωθημένο του.

Ο ΑΛΜΠΑΝΗΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ

Ανοίγουμε το " ΦΩΣ" που μας δίνει δύο ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον Χρήστο Αλμπάνη κι όχι μεταγραφικές.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο σταρ του Απόλλωνα είναι μεγάλος φαν του Αλ Πατσίνο με αγαπημένη ταινία τον "Σημαδεμένο"... Τόνι Μοντάνα, ενώ η αγαπημένη του ποδοσφαιρική ομάδα στο εξωτερικό είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

"ΧΤΥΠΑΕΙ"... ΔΟΥΒΙΚΑ

Απαντήσεις στις μεταγραφές ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θέλει να δώσει ο Ολυμπιακός όπως διαβάζουμε στον " ΤΡΕΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ" της " SPORTDAY".

Οι "ερυθρόλευκοι" είναι αποφασισμένοι να πάρουν από τον Αστέρα Τρίπολης τον Τάσο Δουβίκα, για τον οποίο οι Αρκάδες αξιώνουν επταψήφιο νούμερο, κι αυτό έγινε γνωστό από τις προσεγγίσεις που έκαναν για τον συγκεκριμένο ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Στον Πειραιά αναφέρει το δημοσίευμα ότι είναι αποφασισμένοι να ματσάρουν κάθε προσφορά και γι' αυτό ζήτησαν από τον Αστέρα να μην πάρει απόφαση μέχρι να μιλήσουν μαζί τους.

ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΠΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Μένουμε στη " SPORTDAY" και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού που αναφέρει ότι οι "ερυθρόλευκοι"... σκανάρουν την περίπτωση του Χρήστου Δώνη!

Ο μεσοεπιθετικός μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι και στο λιμάνι έχουν θετική άποψη για τον παίκτη, ωστόσο δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάτι που να δείχνει ότι θα υπάρξει δεδομένη συμφωνία. Ο χρόνος θα δείξει...

NAB

News 24/7

24MEDIA NETWORK