O εξτρέμ που ξέρουν Μαρίνος-"Λύμπε" απ' τα χρόνια στον ΠΑΟ και το 1,5 εκατ. €!

Φουλάρει για το "βαρβάτο" εξτρέμ η πρωταθλήτρια ΑΕΚ και στην "κιτρινόμαυρη" λίστα φιγουράρουν παντός είδους ποδοσφαιριστές. Ένας όμως αποτελεί "δουλεμένη" περίπτωση από τα χρόνια που Μαρίνος Ουζουνίδης και Νίκος Λυμπερόπουλος συνεργάζονταν στον Παναθηναϊκό.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το κενό του ενδεκαδάτου εξτρέμ αναμένεται να "κλειδώσει" τις επόμενες ημέρες η ΑΕΚ και στην ατζέντα του Λυμπερόπουλου βρίσκονται αρκετά ονόματα.

Ένας εκ των υποψήφιων πάντως αποτελεί "δουλεμένη" περίπτωση από τον Γενάρη του '17 που ο "Λύμπε" συνεργάζονταν με τον νυν προπονητή της ΑΕΚ, Μαρίνο Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό.

Στην "ΩΡΑ", λοιπόν, διαβάζουμε πως ο Ράιαν Μέντες από το Πράσινο Ακρωτήρι είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει πάρει τα... διαπιστευτήρια του από το ελληνικό δίδυμο αρκετό καιρό τώρα.

Όταν ο 28χρονος αγωνιζόταν στη Λιλ, ο Παναθηναϊκός τον ήθελε, ωστόσο αδυνατούσε να ξεπεράσει την 200αρα στην προσφορά του. Τα χρήματα αυτά κρίθηκαν ανεπαρκή και ο αριστερός winger πήρε μεταγραφή στην τουρκική Καϊσέρισπορ με 1.500.000 ευρώ, μόλις έξι μήνες προτού μείνει ελεύθερος από τους Γάλλους.

Για τους λάτρεις της στατιστικής ο Μέντες... έγραψε εφέτος 39 συμμετοχές στην τουρκική Super Lig, σκοράροντας 7 φορές, ενώ παράλληλα μοίρασε τον ίδιο αριθμό ασίστ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK