Ο εξτρέμ του Μελισσανίδη, το όνειρο του Μαρίνου και τα... κόλπα Ίβιτς στον Άρη!

Σε προσωπική υπόθεση έχει αναγάγει τη μεταγραφή ενός ταλαντούχου Έλληνα ποδοσφαιριστή ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ποιος είναι και με ποιους μιλάει ο "Τίγρης"; Διαβάστε επίσης για το... όνειρο του Ουζουνίδη, τα... κόλπα Ίβιτς στον Άρη και τους λόγους που δεν πληρώνονται οι διαιτητές.

Ο εξτρέμ του Μελισσανίδη, το όνειρο του Μαρίνου και τα... κόλπα Ίβιτς στον Άρη!

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση.

Ο ΕΞΤΡΕΜ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ

Καλημέρα, καλημέρα... Αρχίζουμε τον πρωινό μας... περίπατο στο παρασκήνιο του αθλητικού Τύπου της ημέρας με " ΩΡΑ". Καλοκαίρι πλησιάζει, άρα τα μεταγραφικά παίρνουν... φωτιά και δημοσίευμα της "κιτρινόμαυρης" εφημερίδας αναφέρει ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης παίρνει πάνω του την υπόθεση: Χρήστος Αλμπάνης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο "Τίγρης" βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, ώστε να μπουν οι βάσεις του "γάμου" ΑΕΚ - Αλμπάνη. Για τον ίδιο ποδοσφαιριστή είχε ενδιαφερθεί και ο ΠΑΟΚ τον Γενάρη, αλλά οι Θεσσαλονικείς θεώρησαν υπερβολικές τις απαιτήσεις της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" για τον 23χρονο εξτρέμ και φρέναραν τις συζητήσεις.

Με το συμβόλαιο του παίκτη πάντως να λήγει το 2020, ο Απόλλωνας θα πουλήσει ακριβά το... τομάρι του για τον συγκεκριμένο, καθώς είναι το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο στο ρόστερ.

Ο... ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΗ

Πάμε στο " SPORTIME" και συγκεκριμένα στη στήλη " Agent Greek", εκεί που διαβάζουμε για τη νέα προπονητική πραγματικότητα στον "σουπερλιγκάτο" Άρη. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι μέρες του Δημήτρη Σπανού είναι μετρημένες στη Θεσσαλονίκη, καθώς ετοιμάζεται να αναλάβει καθήκοντα ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο Ίλια Ίβιτς ασκεί επιρροή στο μεταγραφικό σχεδιασμό των "κίτρινων", οπότε έχει τη δυνατότητα να περάσει και να καθίσει στον πάγκο του "Βικελίδης" τον τεχνικό του Πανιωνίου που αναμένεται να κουνήσει μαντήλι στη Νέα Σμύρνη.

ΜΑΡΙΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ;

Επόμενη στάση ο " ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ" της " ΓΑΤΑΣ" ο οποίος μας δίνει κάποιες έξτρα πληροφορίες σε μία συνέχεια των δημοσιευμάτων που ήθελαν τον τεχνικό του Παναθηναϊκού, Μαρίνο Ουζουνίδη να έχει απορρίψει τρεις προτάσεις την τρέχουσα περίοδο.

Σύμφωνα με τη στήλη ο Εβρίτης προπονητής θέλει και περιμένει... εξωτερικό! Αυτό άλλωστε είναι το προπονητικό του όνειρο, καθώς πλέον έχει ένα καλύτερο βιογραφικό να επιδείξει και θεωρεί τον εαυτό του ώριμο για να μπει στην καθημερινότητα ενός κλαμπ εκτός ελληνικής πραγματικότητας.

Η στήλη, πάντως, αναφέρεται και στο ενδεχόμενο να μείνει Ελλάδα ο Ουζουνίδης, μεταφέροντας ότι στον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου είναι "κλειδωμένος", ο Ολυμπιακός "παίζει" σε άλλα μέτωπα, ενώ στην ΑΕΚ θα είχε τύχει αν ο... πρωταθλητής Μανόλο Χιμένεθ δεχθεί πρόταση από την La Liga.

ΠΗΡΑΝ ΧΡΗΜΑ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, ΑΛΛΑ...

Κλείνουμε με " SPORTDAY" και τη στήλη το " ΚΟΡΑΚΙ". Διαβάζουμε ότι οι διαιτητές πήραν τα περσινά χρωστούμενα, πληρώθηκαν και μέχρι τη φετινή 16η αγωνιστική. Από εκεί και πέρα όμως... σκοτάδι. Σύμφωνα με αυτά που μεταφέρει το ρεπορτάζ " ...οι πληρωμές σταμάτησαν γιατί δεν έχουν υπολογιστεί ακόμη οι ασφαλιστικές εισφορές. Βάσει το νέου ασφαλιστικού νόμου, μπορεί να είσαι ασφαλισμένος για παράδειγμα δημόσιος υπάλληλος και να έχεις μία δραστηριότητα επιπλέον, που σου αποφέρει χρήματα, όπως, συμβαίνει με τους διαιτητές. Πλέον για την αμοιβή τους στους αγώνες πρέπει να πληρώνουν ΕΦΚΑ και φορολογία.

Οι ρέφερι θα... ματώσουν γιατί οι κρατήσεις θα είναι διπλές. Όσοι είναι ελεύθεροι επαγγελματίες το γνωρίζουν. Οι δε του δημοσίου θα δουν να τους έρχεται ο ουρανός σφοντύλι, καθώς θα ανέβουν σε φορολογική κλίμακα και από το 22% θα φτάσουν έως το 45%..." δύσκολη η ζωή των διαιτητών τελικά.

ΕΝ

News 24/7

24MEDIA NETWORK