Ο φορ που θέλει ο Λουτσέσκου, ο Μπονί και ο δανεισμός Ευαγγέλου

Γιατί ο Ρουμάνος δεν λέει την άποψή του για τον φορ που ψάχνει ο ΠΑΟΚ και ποιος πρότεινε τον Ιβοριανό φορ ως αντι-Αραούχο. Οι δεύτερες σκέψεις του Γιόχανσον και ο πιτσιρικάς που έχει στη βιτρίνα ο Κατσουράνης. Ποια ομάδα ζήτησε ήδη τον Ευαγγέλου από τον Ολυμπιακό.

Ο φορ που θέλει ο Λουτσέσκου, ο Μπονί και ο δανεισμός Ευαγγέλου

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΤΟΝ ΚΕΣΕΡΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ Ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ

Τι μάθαμε από τον Τρελό του Χωριού στη Sportday; Ότι ο Ραζβνάν του ΠΑΟΚ δεν πετάει τη σκούφια για τον Φινλανδό Πούκι. Θέλει πιο... δοκιμασμένες λύσεις. Όπως του δικού του, του συμπατριώτη του ντε, του Κλαούντιου Κεσέρου. Γιατί τότε δεν επιβάλλει τη γνώμη του, όπως επικαλείται η στήλη; Διότι δεν θέλει το όνομά του να εμπλακεί σε οποιαδήποτε μεταγραφική ιστορία και μετά να του χρεώνονται διάφορα.

ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ: Ο... Κλαύδιος από την Οραντέα έχει συμβόλαιο με τη Λουντουγκόρετς ως το 2020, ο Πούκι κυκλοφορεί ελεύθερος. Πώς να μην έχει προβάδισμα;

ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ... ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ

Από τον Τρελό ενημερωθήκαμε επίσης πως για τους μικρούς ήταν κάτι σαν πασαρέλα η παρουσία της Εθνικής Ελπίδων στο Κίεβο. Διότι και ο πιτσιρίκος της Παναχαϊκής, ο Παναγιώτης Μωραΐτης, τράβηξε πάνω του βλέμματα και ο Στράτος Σβάρνας της Ξάνθης άρεσε.

ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ: Κατσουράνης και Πανόπουλος δεν κλείνουν το δρόμο σε κανέναν. Αρκεί να πληρωθούν τα... διόδια!

Ο ΜΠΟΝΙ ΣΤΑ... ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ

Τι διαβάσαμε στον Πληροφοριοδότη της Ώρας; Πως ο Βιλφρέντ Μπονί έχει προταθεί από τους εκπροσώπους του στην ΑΕΚ. Έμαθαν αυτοί πως η Ένωση ασχολείται με επιθετικούς, για την περίπτωση που δεν μείνει ο Αραούχο, άκουσαν επίσης πως θα πέσουν λίγα παραπάνω χρήματα κι έκαναν την κίνησή του. Δεν είχαν τίποτα να χάσουν, άλλωστε, αφού τον Ιβοριανό φορ που θέλει να φύγει από την υποβιβασμένη Σουόνσι (4 γκολ σε 20 ματς) τον έχουν προτείνει παντού.

ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ: Ποδοσφαιριστής που αγοράστηκε 13 εκατομμύρια πέρυσι το καλοκαίρι και έχει πλέον χρηματιστηριακή αξία πάνω-κάτω 10 μύρια, δεν μπορεί να μπει στην κουβέντα. Εκτός αν μείνει ελεύθερος και ταυτόχρονα ρίξει πολύ τις δικές του απαιτήσεις.

ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ

Στις Red Stories του Κόκκινου Πρωταθλητή θα βρεις την πληροφορία πως ο Πανιώνιος θα ήθελε δανεικό τον Στέφανο Ευαγγέλου, διότι αν επιβληθεί στους Νεοσμυρνιώτες απαγόρευση μεταγραφών δηλώνεται ως παιδί των ακαδημιών από τις οποίες προέρχεται.

ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ: Ο νεαρός στόπερ επέλεξε τον Ολυμπιακό, πέρα από τα καλά χρήματα, με τη δέσμευση ότι θα λάβει κανονικά μέρος στην προετοιμασία και θα διεκδικήσει τη θέση του στην πρώτη ομάδα. Άρα στον Πανιώνιο θα πρέπει να κάνουν υπομονή.

ΠΟΣΟ Θ' ΑΝΤΕΞΕΙ Ο ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ;

Από την Πράσινη αλιεύσαμε το εξής: ο Ματίας Γιόχανσον δεν δίνει άλλα χρονικά περιθώρια στον Παναθηναϊκό και είναι διατεθειμένος να καταθέσει προσφυγή. Στον Σουηδό δεξιό μπακ αρέσει πολύ η Αθήνα θα γούσταρε να συνεχίσει στο τριφύλλι, αλλά υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Όχι πάλι τα ίδια και τα ίδια...

ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ: Όσο δεν υπάρχουν κλείνουν οι τρύπες τόσο ο Παναθηναϊκός θα κινδυνεύει να ξεγυμνωθεί αγωνιστικά και να μείνει με τους πιτσιρικάδες. Μην ξεχνάμε πως έχει απαγόρευση μετ

News 24/7

24MEDIA NETWORK