Ο Μπεν Αρφά, ο Λάζαρος με τον Πέλκα και ο Αλαφούζος!

Το Contra.gr διάβασε τον αθλητικό Τύπο της ημέρας και σας παρουσιάζει τα καλύτερα παρασκήνια. Γιατί η ΑΕΚ δεν προχωράει την ανανέωση Λάζαρου - Ανέστη και ποιο το πρόβλημα του Χιμένεθ; Ο Μπεν Αρφά επανήλθε στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, ενώ ο Γιάννης Αλαφούζος έχει πρόβλημα επί... προσωπικού με πρώην "πράσινο".

Ο Μπεν Αρφά, ο Λάζαρος με τον Πέλκα και ο Αλαφούζος!

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΕ... ΟΚΤΑΕΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ

Ανοίγουμε το " ΕΘΝΟΣ " και το μάτι μας... πέφτει στο δημοσίευμα περί Μπεν Αρφά και Ολυμπιακού! Οκτώ χρόνια μετά, τ' όνομα του Γάλλου επανέρχεται στο "ερυθρόλευκο" ρεπορτάζ. Σύμφωνα με το άρθρο επειδή ο ποδοσφαιριστής της Παρί μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, η περίπτωσή του βρίσκεται στα υπόψη των πρωταθλητών για τον Ιανουάριο ή το καλοκαίρι. Λέτε το "φλερτ" προ οκταετίας να μετατραπεί σε γάμο φέτος; Ίδωμεν...

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ;

Πάμε στη " SPORTDAY " και τη στήλη " ο τρελός του... χωριού " για να διαβάσουμε σχετικά με τον Μανόλο Χιμένεθ και τις δυσκολίες που περνά στην ΑΕΚ. Το δημοσίευμα "διερωτάται" πώς θα αντιμετωπίσουν το ενδεχόμενο μίας τιμωρίας του Χιμένεθ με τον προπονητή να παρακολουθεί τα ματς από την εξέδρα ή εκτός γηπέδου!

Μάλιστα, αναφέρεται ότι ενδεχομένως ο Χιμένεθ και η Ένωση να μπλέξουν σε περιπέτειες μέχρι και στο σημερινό παιχνίδι με την Ριέκα, όπως είχε γίνει κάποτε σ' ένα ματς του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα όταν κάποιοι από την ΕΠΟ είχαν ενημερώσει την UEFA για τις τιμωρίες των Άγγελου Φιλιππίδη και Σέρχιο Μαρκαριάν λόγω Ευθυμιάδη.

Επίσης, διαβάζουμε ότι τα πράγματα... στράβωσαν για τον Χιμένεθ από τη στιγμή που για κάθε καλό αποδίδονταν δόξες και τιμές στους παίκτες και τη διοίκηση, ενώ τα κακά τα χρεωνόταν εκείνος. Κάπως έτσι γράφει η στήλη ότι οδηγήθηκε στο να χάσει την ισορροπία του που τον οδήγησε στη χειρονομία στη Λεωφόρο.

ΤΟ "NOT FOR SALE" ΣΤΟΝ ΠΕΛΚΑ

Πάνω από 6.000.000 ευρώ θα ζητήσει ο ΠΑΟΚ από οποιοδήποτε κλαμπ ενδιαφερθεί για την απόκτηση του Δημήτρη Πέλκα! Έτσι διαβάζουμε στην " LIVESPORT " που τονίζει ότι ομάδες του εξωτερικού βολιδοσκοπούν την περίπτωση του 24χρονου άσου. Πάντως, οι Κυπελλούχοι έχουν βάλει... ταμπελάκι "not for sale" για τον αρχηγό τους. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΛΑΖΑΡΟ ΑΝΕΣΤΗ;

Επιστρέφουμε στο " ΕΘΝΟΣ " και διαβάζουμε ένα εξαιρετικά... ζουμερό παρασκήνιο "κιτρινόμαυρης" απόχρωσης. Τι μαθαίνουμε; Ότι η ΑΕΚ... τρέχει τις διαδικασίες για την ανανέωση του συμβολαίου του Αντρέ Σιμόες, ωστόσο δεν ασχολείται τόσο δυναμικά με τα συμβόλαια που λήγουν το προσεχές καλοκαίρι. Και ιδού το ερώτημα που προκύπτει στον επίλογο του δημοσιεύματος. Κάνουν... τζιζ οι υποθέσεις Λάζαρου, Ανέστη ή μήπως οι διοικούντες την ΠΑΕ ανησυχούν για το τι θα ακούσουν και δεν θέλουν να χαλάσουν τη διάθεσή τους;

ΜΕ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΤΑ... ΛΕΕΙ Ο ΣΑΝΤΣΕΘ

Κλείνουμε με το " ΕΘΝΟΣ " μαθαίνοντας ότι ο Παναθηναϊκός δεν "καίγεται" ιδιαίτερα με το ενδεχόμενο να κάνει προσφυγή για να εξασφαλίσει τα χρήματά του ο Σέρχιο Σάντσεθ. Υπάρχει λόγος. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής για να λύσει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι του 2016 έλαβε επιταγές από τον ίδιο τον Γιάννη Αλαφούζο! Πράγμα που σημαίνει ότι αν ο παίκτης κινηθεί νομικά ο πρώην πρόεδρος των "πράσινων" θα πρέπει να βρει τη λύση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK