O μυστικός "πράσινος" καφές, ο νοσταλγός και το ντουέτο του Survivor

Οι τρεις "πράσινοι" παίκτες που πήγαν για καφέ και ο παπαράτσι συμπαίκτης τους, ο νοσταλγός που θυμήθηκε Ελλάδα, η τελευταία PHOTO του Χούτου στον Άγιο Δομίνικο και αυτό που δεν είδαμε στο Survivor. Αυτά είναι μερικά απ' τα πιο ιντριγκαδόρικα gossip της ημέρας (PHOTOS).

O μυστικός "πράσινος" καφές, ο νοσταλγός και το ντουέτο του Survivor

Συλλέξαμε τα σημαντικότερα... gossip της ημέρας και σας τα δίνουμε στο... πιάτο!

Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ Ο... ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ

Ο Πολ Ζοζέ Εμποκού είναι πολύ ωραίος τύπος. Και πολύ καλός παπαράτσι! Είχε βγει με φίλους του σε παραλιακό καφέ και πέτυχε σε άλλο τραπέζι γνωστές φάτσες, τους Μπεργκ, Χουλτ και Μολίνς, την σουηδική παρέα του Παναθηναϊκού. Τι έκανε; Τους βιντεοσκόπησε!

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ Ο ΝΑΝΟ

Τρία χρόνια έμεινε στον Παναθηναϊκό ο Νάνο και δέθηκε με την ομάδα, αλλά και τους παίκτες. Τώρα μπορεί να αγωνίζεται στην Αλμερία, αλλά δεν ξεχνάει τους φίλους του στην Αθήνα, στους οποίους έστειλε... μήνυμα μέσω instagram. "Μου λείπεις φίλε", έγραψε στον Κλωναρίδη, ενώ για τον Ζέκα επίσης έγραψε πως: "Mου λείπεις κι εσύ αρχηγέ μου".

O μυστικός "πράσινος" καφές, ο νοσταλγός και το ντουέτο του Survivor
O μυστικός "πράσινος" καφές, ο νοσταλγός και το ντουέτο του Survivor

ΟΙ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΤΟΥ ΣΙΣΕ

Τον έχουμε δει πολλές φορές με εκκεντρικές εμφανίσεις σε διάφορα event. Στο σπίτι του δεν μπορεί δηλαδή να φοράρει ότι θέλει; Ο Τζιμπρίλ Σισέ λοιπόν έβαλε τις παντόφλες του με τους Simpsons και έβγαλε φωτογραφία.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ SURVIVOR

Δεν είδαμε στο κανονικό επεισόδιο δηλαδή, αλλά το είδαμε την επόμενη ημέρα στην εκπομπή "Survivor Πανόραμα" της Ελεονώρας Μελέτη. Αφού λοιπόν οι παίκτες διαγωνίστηκαν στο καραόκε, στη συνέχεια η βραδιά χαλάρωσε και όποιος ήθελε μπορούσε να πει κάποιο τραγούδι.

Στην πίστα λοιπόν ανέβηκαν ο Τσανγκ και η Ελισάβετ, δύο παίκτες που ξέραμε πως ήταν... στα μαχαίρια. Ωστόσο φαίνεται πως πλέον τα έχουν βρει. Αρκετά.

Η ΣΠΙΤΑΡΟΝΑ ΣΟΪΛΕΔΗ

Το σπίτι του αποφάσισε να μας δείξει στα social media ο Άρη Σοϊλέδης. Ο πρώην άσος της ΑΕΚ που μας... σποΐλαρε τόσο καιρό για το Survivor μας έκανε μια ξενάγηση στο "φτωχικό" του. Δεν είναι κακό.

Η... ΤΕΛΕΥΤΑIA PHOTO ΤΟΥ ΧΟΥΤΟΥ

Τις βαλίτσες του για Ελλάδα έφτιαξε ο Λάμπρος Χούτος. Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής που αποχώρησε από το Survivor πέρασε μερικές ξέγνοιαστες ημέρες στον Άγιο Δομίνικο, έβγαλε φωτογραφίες, αλλά τώρα επιστρέφει στην καθημερινότητα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK