Ο νέος "πράσινος" που έβαλε στο μάτι η ΑΕΚ, φευγάτος "παλιός" παίκτης του ΠΑΟΚ

Έρχονται αλλαγές σε συγκεκριμένη θέση στον ΠΑΟΚ με το όνομα παίκτη που θα προκαλέσει έκπληξη να είναι φευγάτος! Ποια μεγάλη επιστροφή "ψήνεται" στον Ολυμπιακό, ο παίκτης που έβαλε η ΑΕΚ στο μάτι (πάλι) από τον Παναθηναϊκό και ποιος Έλληνας άσος μπήκε στη λίστα της Γκενκ.

Ο νέος "πράσινος" που έβαλε στο μάτι η ΑΕΚ, φευγάτος "παλιός" παίκτης του ΠΑΟΚ
lutseskou jimenes masouras

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΚΑΡΕΛΗΣ

-- Ξεκινάμε την ανάγνωση μας με το Sportime . Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, η Γκενκ θεωρείται σύλλογος που βάζει δύσκολα όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις με μεταγραφικούς στόχους. Είτε για να αγοράσει, είτε για να πουλήσει. Πρόσφατα λοιπόν στο Βέλγιο βρέθηκε ο μάνατζερ του Νίκου Καρέλη, Χρήστος Γάτσης, ο οποίος ενημέρωσε για το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον πελάτη του.

Οι άνθρωποι της Γκενκ του είπαν πως αναζητούν δυο εξτρέμ τη νέα περίοδο και στο τραπέζι έπεσε το όνομα του Γιώργου Μασούρα από τον Πανιώνιο. Σημειώθηκε λοιπόν, χωρίς, ακόμα, να δοθεί συνέχεια.

ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ ΚΑΙ ΜΑΝΤΑΛΟΣ

-- Πάμε στην Sportday και τον " Τρελό του Χωριού ". Ο Μανόλο Χιμένεθ περιμένει απλά το πράσινο φως από το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ, έτσι ώστε να μπορέσει να πάρει στην αποστολή τόσο τον Μάνταλο όσο και τον Γιόχανσον! Όπως εξελίσσεται η σεζόν, οι δυο τους είναι κάτι παραπάνω από χρήσιμοι.

-- Συνεχίζοντας με ΑΕΚ, διαβάζουμε πως στην Ένωση επιμένουν... Παναθηναϊκά. Με τον Ανέστη φευγάτο, το όνομα που μπήκε στη λίστα για δεύτερος ή τρίτος τερματοφύλακας, είναι αυτό του Σωκράτη Διούδη! Και δεν παίζει στους "πράσινους" και στην ομάδα επικρατεί χάος. Win-win κατάσταση.

-- Κλείνοντας με τη στήλη, στον Ραζβάν Λουτσέσκου φέρεται να έγινε η εξής... πρόταση. Να επιλέξει ανάμεσα σε Μπίσεσβαρ και Ελ Καντουρί για την ερχόμενη περίοδο. Ο Ρουμάνος σίγουρα θα ήθελε τον πρώτο, όμως ο δεύτερος είναι φαβορί. Κυρίως γιατί τον επέλεξε πρόσωπο μέσα στην διοίκηση και δεν θέλει να χρεωθεί "κακή" μεταγραφή.

ΜΑΡΚΑΝΟ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ(;)

-- Ένας φίλος από τα... παλιά είναι πιθανό να επιστρέψει στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι. Όπως διαβάζουμε στον Γαύρο , ο Ιβάν Μαρκάνο μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Πόρτο και σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε έχει πρόταση στα χέρια του από τους "ερυθρόλευκους".

Ο ίδιος βέβαια θα ήθελε να συνεχίσει στην Ισπανία και ομάδα που θα παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, με την Βαλένθια να θεωρείται ο στόχος του. Πάντως οι Ιταλοί θέλουν και την Μίλαν να έχει μπει στο κόλπο.

ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΑΤΣ, ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ

-- Και εξαφανισμένος και καλοπληρωμένος. Όπως διαβάζουμε στον ΚΛΙΚΑδόρο και την Livesport , ο Άντονι Στόουκς ζήτησε και πήρε μπροστά 65.000€!

Ο Ιρλανδός βέβαια... εξαφανίστηκε και πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε τέσσερα παιχνίδια με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ακόμα τον ψάχνουν στην "ελαφρά ταξιαρχία" και... κλαίνε τα λεφτά τους.

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ

-- Κλείνουμε με Γάτα και " Ευαγγελιστή ". Παρότι το όνομα του Κυριάκου Κιβρακίδη ακούγεται έντονα για τον ΠΑΟΚ, η στήλη έμαθε πως δεν... παίζει τελικά. Εκείνο που προκαλεί εντύπωση, ωστόσο, είναι τι γίνεται με τους τερματοφύλακες, αφού μαζεύτηκαν πολλοί!

-- Σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε, ο Πασχαλάκης προορίζεται για βασικός και οι Γλύκος, Ρέι θα μπουν στην transfer list του "δικέφαλου"! Αυτό σημαίνει πως αδειάζουν θέσεις, τη μία εκ των οποίων μπορεί να γεμίσει ο Ζίβκοβιτς της Ξάνθης. Γνωρίζουν την αξία του στον ΠΑΟΚ εξάλλου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK