Ο Ντρογκμπά, ο άνθρωπος... κλειδί του Σαββίδη και η δεύτερη συνάντηση Μελισσανίδη - Λάζαρου

Ποια βασικά στελέχη του Ολυμπιακού... πρέσαραν τον Αλμπάνη μετά το ματς με τον Απόλλωνα; Γιατί το υποψήφιο αφεντικό του Παναθηναϊκού από την Ταϊλάνδη θέλει να κάνει τους πράσινους... Τσέλσι; Πώς ήταν το κλίμα μεταξύ Τίγρη - Λάζαρου στο πάρτι τίτλου της ΑΕΚ και ποιον θέλει ξανά στο πλευρό του ο Σαββίδης;

Ο Ντρογκμπά, ο άνθρωπος... κλειδί του Σαββίδη και η δεύτερη συνάντηση Μελισσανίδη - Λάζαρου

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση.

Ο ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ... ΦΕΡΝΕΙ ΜΑΣΟΥΝΤ

Η... βόλτα μας στον κόσμο των παρασκηνίων του αθλητικού Τύπου της ημέρας αρχίζει με την " LIVESPORT" και τη στήλη του " ΚΛΙΚΑΔΟΡΟΥ". Μαθαίνουμε λοιπόν ότι δεν αποκλείεται τη νέα σεζόν στον Πανιώνιο να επιστρέψει ο Σοτζέι Μασούντ!

Ναι, ο Ιρανός της ΑΕΚ που δύσκολα θα παραμείνει στους "κιτρινόμαυρους"... παίζει να γυρίσει στην Πλατεία αφού παρελθόν αναμένεται ν' αποτελέσει από την ομάδα ο Μιχάλης Γρηγορίου, ο προπονητής που έδωσε το "ok" για να φύγει από τη Νέα Σμύρνη ο αρχηγός του Ιράν.

Ο κόουτς των "κυανέρυθρων" -σύμφωνα με το δημοσίευμα- τα έχει... φορτώσει στον κόκορα, δεν ασχολείται όπως ασχολιόταν στο παρελθόν με την καθημερινότητα του συνόλου, δείχνοντας έτσι ότι τα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί πηγαίνοντας στον Άρη, στέκουν κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό.

ΑΛΜΠΑΝΗΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Συνεχίζουμε με " RED FILES" του " ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ"... Η στήλη αγγίζει το θέμα του Χρήστου Αλμπάνη και μας θυμίζει τη συνήθεια του Ολυμπιακού ν' αγοράζει τους ποδοσφαιριστές που κάνουν καλές εμφανίσεις απέναντί του.

Ένας τέτοιος είναι και ο σταρ της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" που σύμφωνα με την εφημερίδα είχε τετ-α-τετ με ανθρώπους των "ερυθρόλευκων", μετά το κυριακάτικο μεταξύ τους παιχνίδι.

Τόσο ο Φρανσουά Μοντεστό (στον οποίο κάνει κλικ ο Αλμπάνης) όσο και ο Σάββας Θεοδωρίδης μπήκαν στα αποδυτήρια των γηπεδούχων και έδωσαν συγχαρητήρια στον 24χρονο και δεν έκρυψαν ότι είναι ένας παίκτης που αρέσει στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ συνεχίζεται και αναφέρει ότι και ο Καρεμπέ τα είπε στις εξέδρες με τον μάνατζερ του Αλμπάνη. Πάντως, το δημοσίευμα υπογραμμίζει ότι ΑΕΚ και Αλμπάνης είναι κοντά σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, εκτός αν εμπλακεί ο Ολυμπιακός. Τότε η υπόθεση θα πάρει άλλο χρώμα.

Ο ΙΒΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΒΡΥΖΑ ΤΟΥ

Φύγαμε για " ΩΡΑ" και τη στήλη του " ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ" που έχει νέα να δώσει όσον αφορά τον αθλητικό διευθυντή που θέλει ο Ιβάν Σαββίδης στον ΠΑΟΚ.

Πρόκειται για τον Ζήση Βρύζα... Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο διοικητικός ηγέτης των "ασπρόμαυρων" σκέφτεται πιο έντονα από ποτέ να φέρει στην Τούμπα τον Βρύζα και να τον κάνει το νούμερο 2 στην ιεραρχία της ΠΑΕ, τον άνθρωπο που θα έχει υπό την επίβλεψή του ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα!

Και ο ίδιος ο Βρύζας πάντως που κατέχει αυτή τη στιγμή τη θέση του τεχνικού διευθυντή εθνικών ομάδων δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο της επιστροφής του, λέγοντας χαρακτηριστικά σε συνέντευξή που έδωσε στη Θεσσαλονίκη: " Ο κύκλος με τον ΠΑΟΚ έχει κλείσει, για το αν θα ξανανοίξει μετά από κάποια χρόνια... θα το δούμε."

ΕΡΧΕΤΑΙ Η... ΤΣΕΛΣΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

Στο " SPORTIME" διαβάζουμε ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ σχετικά με την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό αν κι εφόσον η ομάδα περάσει στα χέρια του Πιεμπονγκσάντ.

Σε διοικητικό επίπεδο, λοιπόν, η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι ρόλο στο νέο "τριφύλλι" θα έχουν οι Αβραάμ Γκραντ και Ντινιέ Ντρογκμπά.

Ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι που βγάζει το ψωμί του στην Ινδία αυτή τη στιγμή, προορίζεται για αθλητικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό. Όσον αφορά τον Ντρογκμπά, αυτός αναμένεται να δουλέψει ως πρεσβευτής των "πράσινων" στο εξωτερικό με λόγο στην κατάρτιση του ποδοσφαιρικού πλάνου και τη διαμόρφωση του ρόστερ.

Οι δύο άνδρες παρουσιάζονται να έχουν ήδη πει το "ναι" στον Ταϊλανδό, υποψήφιο αφεντικό του Παναθηναϊκό με του οποίου το περιβάλλον διατηρούν άριστες σχέσεις. Όλα αυτά βέβαια αν πρώτα απ' όλα ολοκληρωθεί η μεταβίβαση από τα χέρια του Γιάννη Αλαφούζου.

ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ

Ο " ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ" στη " ΓΑΤΑ" μας γράφει για την πρωταθληματική συνάντηση Μελισσανίδη - Λάζαρου υπό τις μουσικές του Νίκου Βέρτη και λέει: "Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος συμμετείχε στους προχθεσινούς πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του τίτλου τόσο στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, όσο και στο... νυχτομάγαζο YTON.

Mόνο που αυτό δεν έφτανε για να τους φέρει πιο κοντά με τον Δημητρη Μελισσανίδη.

Ούτε ο άσος, ούτε ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ ανέλαβαν ... κίνηση πρωτοβουλίας την Κυριακή, μέσα στην γενική χαρά, για να σπάσει ο πάγος που υπάρχει και να έρθουν πιο κοντά.

Το πιο σημαντικό είναι πως παρά το πρέσινγκ που δεχόταν από την περασμένη Πέμπτη ο Λάζαρος, από Λυμπερόπουλο, Γιάννη Παπαδόπουλο και Λυσάνδρου, να τηλεφωνήσει ή να μιλήσει στον Μελισσανίδη, δεν το έκανε. Δεν αναγνωρίζει το '+1', που αποτελεί την βάση της συζήτησης."

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ

Μένουμε " ΓΑΤΑ" και μαθαίνουμε πως εξήγησε ο Μάριν την μήνυση που έκανε στον διαιτητή Κατσικογιάννη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Γερμανός είχε... τρελαθεί με τις αποφάσεις του ρέφερι, θεωρώντας ότι δεν έκανε απλά λάθη, αλλά ήθελε και τα έκανε. Σφύριζε δηλαδή ό,τι ήθελε και όχι ό,τι έβλεπε. Αποκορύφωμα αυτού ήταν το σπρώξιμο που έβγαλε τον Μάριν από τα ρούχα του και προχώρησε στη μήνυση.

Ο ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΑΝΙΑΤΗ

Κλείνουμε με την " SPORTDAY" και τον " ΤΡΕΛΟ... ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ" που έχει παρασκήνιο για το... φλερτ του Γιάννη Μανιάτη με ελληνική ομάδα!

Όπως γράφει το δημοσίευμα ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού βρισκόταν στο στόχαστρο του Απόλλωνα από το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν υπήρξε καμία συμφωνία μεταξύ τους εφέτος.

Ωστόσο δεν αποκλείεται τη νέα σεζόν να τον δούμε στη Ριζούπολη, έστω κι αν ο ίδιος θα προτιμούσε τον Πανιώνιο. Βέβαια, στην προκειμένη περίπτωση ο Μονεμβασιώτης πληρώνει καλύτερα και στην ώρα του.

ΝΑΒ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK