Ο παίκτης... κονέ Ιβάν-Πανόπουλου, ο Πούκι και τα "θέλω" του Λέμα

Γιατί ο ΠΑΟΚ "εξαφάνισε" την ΑΕΚ από το θέμα Πούκι και ποιος ποδοσφαιριστής έπαιξε το ρόλο του για να έρθουν κοντά ο Σαββίδης με τον Πανόπουλο. Επίσης, τι προσέφερε ο Ολυμπιακός στον Λέμα και τι ζήτησε ο Αργεντινός. Ποιος είναι ο δεύτερος "Φέτφα" και τι "παίζει" με το... κανάλι της Γουότφορντ. Η λίστα του Νταμπίζα με τους U23 και ο ξένος φορ.

Ο παίκτης... κονέ Ιβάν-Πανόπουλου, ο Πούκι και τα "θέλω" του Λέμα

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΟΙ "ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ" ΣΕ ΛΕΜΑ, ΤΙ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ...

Κάνουμε αρχή με τον " Agent Greek" της " SPORTIME", ο οποίος έχει το οικονομικό... μπαγκράουντ της υπόθεσης Λέμα. Ο Ολυμπιακός του πρόσφερε καθαρές ετήσιες αποδοχές 650.000 €, από τις 200.000 που "καθάριζε" στην Μπελγράνο! Μάλιστα φέρεται να είναι η καλύτερη που έχει μέχρι τώρα στα χέρια του ο 28χρονος Αργεντινός στόπερ. Σύμφωνα με την στήλη όμως, οι απαιτήσεις του ήταν ακατέβατο 1 εκατομμύριο, καθαρό, το χρόνο και κλειστό 3ετές συμβόλαιο!!

ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ: Είναι μέσα στην οικονομική πολιτική του φετινού Ολυμπιακού, με τα υψηλότερα συμβόλαια να μην ξεπερνάνε τις 700 με 800.000 καθαρές αποδοχές, με υψηλά μπόνους. Νομίζω πάντως πως ο... Λέμα λειτούργησε για τον Ολυμπιακό περισσότερο ως... πίεση προς την Ιντερνασιονάλ και τον Μολέδο!!

ΠΩΣ Ο... ΓΕΝΤΡΙΣΕΚ ΕΦΕΡΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΙΒΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ

Ο " Τρελός... του χωριού" στην " SPORTDAY" δίνει μια προχωρημένη διάσταση στο τρελό σενάριο που ήθελε τον ΠΑΟΚ να ενδιαφέρεται για τον Γέντρισεκ της Ξάνθης, συνδυάζοντας το και με το... γνωστό ενδιαφέρον του "δικεφάλου" για τον Κόντε του ΠΑΣ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την στήλη στην Τούμπα έχουν αποφασίσει... " να ενώσουν τα δύο άκρα του ελληνικού ποδοσφαίρου, την Ξάνθη και τον ΠΑΟΚ. Διότι πριν από τον Γέντρισεκ προηγήθηκαν οι επαφές για Μελιόπουλο και Ζίφκοβιτς. Κι ανεξάρτητα από τις εξελίξεις σε αυτά τα τρία μεταγραφικά ζητήματα, ο Ιβάν και ο Πανόπουλος, ήρθαν κοντά! Με διάθεση να μείνουν..."!

ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ: Ο Πανόπουλος ακόμη πιο κοντά πάντως είναι με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Με ότι συνεπάγεται αυτό για... Μελιόπουλο.

Ο ΣΟΝΓΚ ΤΗΣ... ΑΕΚ ΚΑΙ... ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ

Ο " Πληροφοριοδότης" της " Ώρας" αποκαλύπτει... θέμα Άλεξ Σονγκ για ΑΕΚ! Για την ακρίβεια πως ο γνωστός διεθνής Καμερουνέζος αμυντικός μέσος προτάθηκε στην Πρωταθλήτρια και η περίπτωσή του εξετάζεται. Θυμίζουμε πως ο 31χρονος άσος έχει μείνει ελεύθερος εδώ και μήνες από την Ρούμπιν Καζάν.

Επίσης, πως ο Ολυμπιακός "σκανάρει" την περίπτωση του Εζεκίελ Τσερούτι. "Φτερό", ηλικίας 27 χρονών, "κοντούλης" (1,69), παίζει στην Αλ Χιλάλ, στην οποία πήγε από την Σαν Λορέντζο αν και είναι... παιδί της Εστουντιάντες (του... Γκαλέτι)! Σύμφωνα με την στήλη δεν θέλει να συνεχίσει στην Σαουδική Αραβία και προτάθηκε μεταξύ άλλων και στον Ολυμπιακό. Για την... ιστορία έχει μπάι άουτ 2 εκ. € και συμβόλαιο κοντά στο "μύριο".

ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ: Ο Σονγκ προτάθηκε και στον Ολυμπιακό. Ενδεχομένως και στον ΠΑΟΚ. Ένας... ξεπεσμένος σταρ που κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά, αλλά εφόσον είναι υγιής και με... κίνητρο, μπορεί να κάνει πλάκα στην Super League. Όσον αφορά στον Τσερούτι, με... δεύτερο Φετφατζίδη πάρα πολύ δύσκολα θα ασχοληθούν οι "ερυθρόλευκοι". Νομίζω...

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... ΨΩΝΙΖΕΙ ΑΠΟ ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Πέρασμα από τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ/ΓΑΥΡΟ, στον οποίο έχουν την τιμητική τους τα... μεταγραφικά, με παρέλαση ονομάτων. Έτσι, λοιπόν, μαθαίνουμε πως στην "ερυθρόλευκη" λίστα με τους εξτρέμ υπάρχει και το όνομα ενός παλιού... γνωστού στον Ολυμπιακό από την εποχή ακόμη που άνηκε στην Γαλατά. Ο λόγος για τον Νόρντιν Αμραμπάτ, που έφτασε πλέον στα 31 του χρόνια. Βασικός στο Μαρόκο, θα παίξει στο Μουντιάλ, προερχόμενος από μια καλή σεζόν με 35 ματς, 3 γκολ, 6 ασίστ στην Λεγκανές. Ήταν δανεικός από την Γουότφορντ, με την οποία έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο.

Στο μεταγραφικό προσκήνιο του Ολυμπιακού όμως, μπήκε ένας ακόμη παίκτης της Γουότφορντ. Ο λόγος για τον Ισαάκ Σαξές! Νιγηριανός 22 χρονών, μια φορά διεθνής, έχει παίξει σε Γρανάδα και Γουότφορντ (όταν ήταν κοινής ιδιοκτησίας) ενώ τον περασμένο Γενάρη πήγε δανεικός στην Μάλαγα. Το συμβόλαιό του λήγει το 2021 και "παίζει" δανεισμός για τους "ερυθρόλευκους"!

ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ: Οι Μαρινάκης - Βρέντζος τα τελευταία χρόνια έχουν πολύ καλή σχέση με τους... Πότσο. Και με τους μάνατζερς που δουλεύουν για λογαριασμό τους σε Γουότφορντ και Ουντινέζε. Ειδικά από την στιγμή που μπήκε στο... παιχνίδι και η Νότιγχαμ. Από την Ουντινέζε είχε έρθει δανεικός ο Παρέδες ενώ το περασμένο καλοκαίρι παραλίγο να ερχόταν και ο Οκάκα... Είναι ανοικτό δηλαδή το... κανάλι της Γουότφορντ για τον Ολυμπιακό.

Η... ΛΙΣΤΑ ΝΤΑΜΠΙΖΑ ΓΙΑ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑΤΟΥΣ ΚΑΙ Η... ΛΙΣΤΑ ΖΑΧΑΒΙ ΓΑ ΞΕΝΟ ΦΟΡ!

Ώρα για... " Πράσινη" που έχει την "λίστα Νταμπίζα", με παίκτες... U23 της Super League και το... ξεψάχνισμά της. Από στόπερ έχει τον Χαντάκια του Παναιτωλικού, για τον οποίο γράφεται πως έχει γίνει ήδη βολιδοσκόπηση. Από μπακ χαφ έχει τον αριστεροπόδαρο Κυριακόπουλο του Αστέρα Τρίπολης. Από μέσους τον Ορφανίδη της Ξάνθης και τον Σαββίδη του Πανιωνίου, ενώ για την επίθεση υπάρχει ο... Κουλούρης του ΠΑΟΚ!

Επίσης , υπάρχει και λίστα... Ζαχάβι στα χέρια Νταμπίζα, με φορ από το εξωτερικό!! Ο διάσημος ατζέντης είναι στενός φίλος και... συνέταιρος σε διάφορα deals του Παϊρότζ...

ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ: Χαντάκιας και Ορφανίδης δείχνουν πιο εφικτές περιπτώσεις. Ο Κυριακόπουλος πολύ δύσκολη αφού ο Αστέρας τον κοστολογεί πάνω από 600.000 € ενώ βρίσκεται και στην λίστα της ΑΕΚ και ο Κουλούρης σχεδόν... αδύνατη! Τόσο λόγω της παλιάς "κόντρας" του Ιβάν Σαββίδη με τον Δώνη, όσο και επειδή και με τους ατζέντηδες του διεθνή φορ έχει επέλθει μια παρεξήγηση από πέρσι λόγω... Γκαλίτσιου κι ΑΠΟΕΛ.

ΠΩΣ Ο ΠΑΟΚ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΕ...ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΠΟΥΚΙ

Στη " Γάτα" και την στήλη " ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ" διαβάζουμε γιατί η ΑΕΚ... ξαφνικά εξαφανίστηκε από την μεταγραφική υπόθεση Πούκι!

" Ο Τεέμου Πούκι κανονικά θα έπρεπε να αποτελεί τον Νο 1 μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ για “αντί Αραούχο”! Πόσο μάλλον από την στιγμή που προπονητής στην Ένωση είναι πλέον ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος έκανε σαν τρελός τον περασμένο καλοκαίρι για να τον πάει στον Παναθηναϊκό. Τότε δεσμευόταν μάλιστα και με συμβόλαιο στην Μπρόντμπι ενώ τώρα ο Φιλανδός φορ είναι ελεύθερος. Βέβαια το όνομά του... έπαιξε πριν από περίπου μισό μήνα στα μεταγραφικά των “κιτρινόμαυρων” αλλά περιέργως αποσύρθηκε. Και ο λόγος βεβαίως και δεν ήταν πως ξαφνικά ο Πούκι δεν τους έκανε αλλά ο... ΠΑΟΚ και μόνο! Βλέπετε ο Πούκι άρεσε πολύ και στην Τούμπα κι από την στιγμή που ο “δικέφαλος του βορρά” μπήκε στο... παιχνίδι της απόκτησής του, αυτός του νότου υποχώρησε άμεσα αφού ήξερε πως θα έβγαινε μόνο χαμένος από μια τέτοια αντιπαράθεση. Τόσο επικοινωνιακά, όσο κι αν πήγαιναν σε ... φάση πλειστηριασμού!

Στην ΑΕΚ κατάλαβαν πως στην υπόθεση Πούκι και με τον ΠΑΟΚ... εμπλεκόμενο, όσο κι αν άρεσε ο παίκτης στον Ουζουνίδη δεν τους... έπαιρνε. Για αυτό κι αποτραβήχτηκαν... σιωπηλά. Πρώτον γιατί το κασέ του ξεκινούσε από τις 800.000 € καθαρές ετήσιες αποδοχές, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν σε αυτό το ποσό συμπεριλαμβανόταν και το πριμ υπογραφής ως ελεύθερος, που συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Δεύτερον, λόγω των σούπερ σχέσεων του Λούμπος Μίχελ με τον Ισπανό ατζέντη του Πούκι. Και τρίτον, επειδή στην πλευρά του Φιλανδού είχε πολύ καλή πρόσβαση και ο πρώην συνεργάτης του Ιβάν στον ΠΑΟΚ, Γκερμάν Τσιτσιακόφ (έχει ενεργοποιηθεί άλλωστε σχετικώς)..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK