Ο Πατέρας, ο "Τράι" με τον Αραβίδη, το μέλλον του Ανέστη και ο Μιραλάς

Το Contra.gr διάβασε τον αθλητικό Τύπο της ημέρα και σας μεταφέρει τα καλύτερα παρασκήνια. Ποιο είναι το εμπόδιο του Νικόλα Πατέρα για να μπει στον ΠΑΟ, γιατί έφυγε ο Μιραλάς από την Έβερτον. Μάθετε επίσης για τον... εκλεκτό του Δέλλα, το μέλλον του Ανέστη και τα νεύρα του Πρίγιοβιτς.

Ο Πατέρας, ο "Τράι" με τον Αραβίδη, το μέλλον του Ανέστη και ο Μιραλάς

Καλημέρα, καλημέρα! Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.grεπιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Ο Δήμος Βερύκιος αποκάλυψε στην εκπομπή " Happy Day" του ALPHA το ενδιαφέρον του Νικόλα Πατέρα να εμπλακεί εκ νέου στα διοικητικά του Παναθηναϊκού. Αρκετό καιρό τώρα, ακούγονται πράγματα όσον αφορά τον εφοπλιστή ο οποίος φερόταν έτοιμος να γίνει ο... νέος Μελισσανίδης εάν το "τριφύλλι" υποβιβαζόταν.

Ωστόσο, μέσω της " SPORTDAY", o πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού απάντησε στα σενάρια, υπογραμμίζοντας τα εξής:

" Τον Παναθηναϊκό τον έχω μέσα στην καρδιά, νοιάζομαι γι' αυτόν και σαφώς συμμετέχω σε συζητήσεις προβληματισμού για το μέλλον της ομάδας μας.

Ωστόσο αυτή τη στιγμή προέχει η υγεία μου! Με βρίσκετε με έτοιμες τις αποσκευές για εξωτερικό για να υποβληθώ σε νέες εξετάσεις. Από την πορεία της υγείας μου εξαρτώνται και τα μελλοντικά μου σχέδια στο επιχειρείν και τη ζωή μου."

Ο ΚΑΜΠΟΣ ΚΑΙ Ο "ΤΡΑΪ" ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΑΒΙΔΗ

Συνεχίζοντας με την " SD" διαβάζουμε πως ο ΠΑΟΚ έχει δεχθεί επίσημη πρόταση για τον Τζάλμα Κάμπος. Οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν αρνηθεί την προσφορά της Γκεντσλερμπιρλίγκι και την εξετάζουν, αφού όπως έχει γίνει γνωστό ο Βραζιλιάνος δεν ανήκει στο κλαμπ των παικτών που στην Τούμπα καίγονται να κρατήσουν.

Στη στήλη " Ο... τρελός του χωριού" αποκαλύπτεται ότι ο Τραϊανός Δέλλας επιθυμεί να εντάξει δικά του παιδιά, άτομα γνώρισμα στον Παναιτωλικό. Το πρώτο όνομα που είχε ακουστεί ήταν αυτό του Τζανετόπουλου, ενώ σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες έχει πέσει στο τραπέζι κι αυτό του Χρήστου Αραβίδη.

ΚΑΙ Η ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ ΓΙΑ ΑΝΕΣΤΗ

Στη στήλη του " ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗ" στην εφημερίδα " ΓΑΤΑ" αναδεικνύεται το ζήτημα: ΑΕΚ - Γιάννης Ανέστης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο "κιτρινόμαυρος" πορτιέρε έχει μπει στο στόχαστρο της ιστορικής Μίντλεσμπρο η οποία στο παρελθόν είχε εμπιστευτεί τον επίσης Έλληνα τερματοφύλακα, Ντίμη Κωνσταντόπουλο. Πλέον, αναμένεται η κίνηση της αγγλικής ομάδας εάν θα γίνει με αγορά ή με ελεύθερη μεταγραφή.

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ

" Ο Κλικαδόρος" της " LIVESPORT" αποκαλύπτει ότι ο Αλεκσάντερ Πρίγιοβιτς είχε νευριάσει στο ματς του ΠΑΟΚ με την Κέρκυρα, επειδή έμεινε στον πάγκο, καθώς ο Λουτσέσκου άρχισε στην ενδεκάδα τον Κουλούρη. Όπως μεταφέρει το ρεπορτάζ ο Σέρβος "καιγόταν" να παίξει για να σκοράρει και να ανεβάσει ή να κρατήσει σταθερή την αξία του. Μην ξεχνάμε ότι η Ρεν φέρεται να προσέφερε για χάρη του ποδοσφαιριστή 3,5 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ, με τον μάνατζερ που έφερε την πρόταση να διαμηνύει πως θα φέρει νέα, βελτιωμένη προσφορά από το γαλλικό κλαμπ.

ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ Ο ΜΙΡΑΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΕΡΤΟΝ

Στον " ΓΑΥΡΟ" μεταφέρεται το ρεπορτάζ της " Daily Star" που αποκαλύπτει τους λόγους που ο Μιραλάς ήθελε να φύγει από την Έβερτον. Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα ο Βέλγος ήταν... φευγάτος από το καλοκαίρι κιόλας, καθώς η διοίκηση των "ζαχαρωτών" δεν κράτησε τις υποσχέσεις που του έδωσε όταν υπέγραψε την επέκταση της συνεργασίας του τον περασμένο Μάιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK