Ο περιζήτητος Τζαβέλλας και ο αδικημένος Βέργος

Ο γάμος του Γιώργου Τζαβέλλα που έχει αναθερμάνει το ενδιαφέρον ελληνικών ομάδων για την απόκτησή του, ο άσος του Απόλλωνας Σμύρνης που δείχνει να χάνει το στοίχημα της παραμονής αλλά και η περιθωριοποίηση με... αιτία του Βέργου από την Βάσας. Διαβάστε όλα τα ζουμερά παρασκήνια της ημέρας από τον ελληνικό αθλητικό Τύπο.

Ο περιζήτητος Τζαβέλλας και ο αδικημένος Βέργος

ΘΑ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΤΕΙ ΛΟΓΩ ΓΑΜΟΥ;

Τον Γιώργο Τζαβέλλα τον βλέπουμε με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας όχι όμως και με τη φανέλα ελληνικής ομάδας εδω και αρκετούς μήνες, αφού μετακόμισε στην Τουρκία για λογαριασμό της Αλάνιασπορ (συμπαίκτης με τον Γιώργο Μανιάτη). Σύμφωνα όμως με τη στήλη "Ο τρελός του χωριού" στην Sportday, δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να τον ξαναδούμε στα μέρη μας, αφού πολλές είναι οι ομάδες που ρωτούν για αυτόν. Δεν έχει γίνει ακόμα κίνηση, ωστόσο το γεγονός ότι νυμφεύεται έχει κάνει πολλούς να θεωρούν πως θα επιθυμεί τον επαναπατρισμό του, με αποτέλεσμα αρκετές ομάδες να έχουν κάνει ερωτήσεις για το συμβόλαιό του αλλά και πιθανή ρήτρα. Όπως μάλιστα ειπώθηκε, ναι μεν υπάρχει συμβόλαιο μέχρι το 2019 με την Αλάνιασπορ, χωρίς όμως να έχει μπει ρήτρα...

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΠΛΕΚΤΟ

Η ίδια στήλη αναφέρει πως μετά τον Άκη Μάντζιο που είδε την πόρτα της εξόδου, σύντομα θα αποχωρήσει από τον Απόλλωνα Σμύρνης και ένας παίκτης που είχε την αμέριστη εμπιστοσύνη του Έλληνα τεχνικού. Αυτός είναι ο Καστιγέχος, που κέρδισε μεν την εμπιστοσύνη του Μάντζιου όμως δεν μπόρεσε -παρότι το πάλεψε- να είναι συνεπής στο ραντεβού με τα αντίπαλα δίχτυα και σύμφωνα με ατζέντηδες θα κουνήσει πρώτος μαντήλι από τον Απόλλωνα.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ;

Όπως αποκαλύπτει ο "Ευαγγελιστής" στην Γάτα, στην Ξάνθη έχει ακουστεί πως ο 17χρονος διεθνής στόπερ Μελιόπουλος, που έχει μπει για τα καλά στο μάτι των Μοντέστο-Καραταΐδη, θα κατηφορίσει στον Πειραιά μετά από από συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Χρήστο Πανόπουλο. Από το στενό αλλά και το μανατζερικό του περιβάλλον, αυτό δεν επιβεβαιώνεται, σύμφωνα με τη στήλη.

ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ, ΑΝΕΝΕΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ

Ο Νίκος Βέργος παίζει και βάζει και γκολ με την Εθνική Ελπίδων όμως με το σύλλογό του δεν διάγει και την καλύτερη φάση της καριέρας του. Ο 21χρονος επιθετικός παραχωρήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Βάσας, όμως, όπως αναφέρει ο "ΚΛΙΚΑ-δόρος" στην Livesport, δεν τον βάζουν να παίζει οι Ούγγροι και ο παίκτης έχει πολλά παράπονα. Η αιτία για τον πενιχρό χρόνο συμμετοχής του είναι πως δεν πήραν ποσοστό στα μεταγραφικά δικαιώματα του νεαρού άσου και δεν δείχνουν τόσο έντονο ενδιαφέρον στην προοπτική να ασχοληθούν περισσότερο μαζί του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK