Ο σκάουτ ανιψιός Σαββίδης, τα... ρέστα για Πρίτσιτς

Οι τεχνητοί μοχλοί πίεσης σε Πούκι, ο free Ρεγκάκος του... 10% και ο ΠΑΟ, η ομάδα της Τσάμπιονσιπ που "κοντράρει" για τον ΜακΚέι, πώς ο Βέργος πάει να "χαλάσει" δουλειά του Ισά στον Πανιώνιο, η άνοδος στην "ερυθρόλευκη" ιεραρχία της Σουλούκου και οι... Μυκονιάτες.

Ο σκάουτ ανιψιός Σαββίδης, τα... ρέστα για Πρίτσιτς

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΤΟ ΝΤΕΝΤ ΛΑΙΝ ΣΕ ΠΟΥΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ/ΜΟΧΛΟΙ ΠΙΕΣΗΣ ΤΟΥ

To τελευταίο 24ωρο στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ διαρρέουν ονόματα σέντερ φορ που απασχολούν τον "δικέφαλο" (από τον Ραούλ Ντε Τομάς μέχρι τον Ούγκο Βιέιρα) και ουσιαστικά αποτελούν τις εναλλακτικές του Τέεμου Πούκι. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον aGent Greek της SPORTIME στην πραγματικότητα αποτελούν ένα μήνυμα της διοίκησης προς τον Φιλανδό πως πρέπει επιτέλους να αποφασίσει, γιατί υπάρχουν κι άλλοι στράικερ που τους ενδιαφέρουν και οι περιπτώσεις τους ήδη δουλεύονται έστω κι αν δεν πρόκειται για ελεύθερους. Μάλιστα η στήλη επισημαίνει πως η προσφορά του ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη που έχει μέχρι τώρα στα χέρια του ο Πούκι ενώ οι "ασπρόμαυροι" του έδωσαν ντεντ λάιν μέχρι την Κυριακή. Τα σημάδια, γράφουν, πως είναι θετικά πάντως...

ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ: Η Ελλάδα ΔΕΝ είναι πλέον... ελκυστικός ποδοσφαιρικός προορισμός κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τα χρήματα ή την ομάδα. Γιατί και ο Ολυμπιακός έχει κάνει την καλύτερη προσφορά, στον επίσης free Πρίτσιτς, αλλά ακόμη τον περιμένει όπως και ο ΠΑΟΚ τον Πούκι.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΡΕΓΚΑΚΟΣ ΓΙΑ ΠΑΟ ΜΕ... 10% ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗΣ

Ο Στέφανος Ρεγκάκος ουσιαστικά... συστήθηκε στην ελληνική ποδοσφαιρική κοινή γνώμη με το δημοσίευμα πως αποτελεί στόχο του... μνημονιακού Παναθηναϊκού, αφού βρισκόταν στην πρώτη λίστα Νταμπίζα. Διαβάζοντας τις ΚΑΚΙΕΣ της SPORTIME μαθαίνουμε πως ο 20χρονος επιθετικός (πρώην του Ατρομήτου), με τις 12 συμμετοχές και τα 4 γκολ στην δεύτερη ομάδα της Λωζάνης (για την ιστορία η πρώτη της ομάδα υποβιβάστηκε!), έμεινε ελεύθερος και έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Οι Ελβετοί πάντως κατάφεραν να του βάλουν... ποσοστό μεταπώλησης, σε οποιαδήποτε ομάδα κι αν καταλήξει, ύψους 10 %. Και έχει ισχύ, σύμφωνα με την στήλη, ως τις 30 Σεπτεμβρίου του 2019!!

ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ: Ο Ρεγκάκος, αν αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό, θα είναι για να συμπληρώσει το ρόστερ αφού για την θέση του σέντερ φορ σχεδιάζουν να κάνουν την μια και μοναδική μεταγραφή που θα έχουν δικαίωμα οι "πράσινοι".

ΕΦΥΓΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΜΑΚΚΕΙ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Ο Μπάρι ΜακΚέι ήρθε στην Ελλάδα, πήρε γεύση από Ρέντη, "Καραϊσκάκης", από... ζωή και ήλιο στην χώρα μας και επέστρεψε στην πατρίδα του Σκωτία χωρίς να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Ζήτησε διορία να το (ξανά)σκεφθεί και να απαντήσει. Στην σημερινή SPORTDAY πάντως διαβάζουμε πως υπάρχει ενδιαφέρον από την Ρέντινγκ της Τσάμπιονσιπ, εκτός από Γερμανία και Ρωσία...

ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ: Για έναν 24χρονο ταλαντούχο Βρετανό ακόμη και μια καλή ομάδα της Τσάμπιονσιπ αποτελεί πιο ελκυστική προοπτική έστω κι από την κορυφαία της ελληνικής Big 4. Πόσο μάλλον όταν δεν υπάρχει και το... τυράκι του Τσάμπιονς Λιγκ

Ο ΒΕΡΓΟΣ... ΧΑΛΑΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

Πέρασμα από LIVESPORT και... ΚΛΙΚΑδόρο που ιντριγκάρει με μανατζερικό παρασκήνιο, σύμφωνα με το οποίο ο agent Πιέρ Ισά είχε έτοιμη λύση σεντερ φόρ από την Ligue 2 να περάσει στον... δικό του Ζοζέ Ανιγκό στον Πανιώνιο αλλά τον... έφαγε στην στροφή ο συνάδερφος του Πάνος Γαλαριώτης, που έχει τάξει στον Νίκο Ζαμάνη τον συνονόματό του Βέργο.

Απλά περιμένουν τα... τυπικά, δηλαδή να "κόψει" ο Μαρτίνς τον Έλληνα επιθετικό από την αποστολή του Ολυμπιακού για το Ζέεφελντ. Και όπως γράφει η στήλη, ο Βέργος θα πάει δανεικός στον Ιστορικό για να παίξει βασικός, παρτενέρ του Ντουμιρσάι...

ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ: Σοφή επιλογή φαντάζει ο Πανιώνιος, για έναν ταλαντούχο φορ όπως ο Βέργος, που χρειάζεται μια γεμάτη σεζόν με συνεχή ματς, μετά τις λανθασμένες περσινές επιλογές του. Για να μην καεί...

Η... ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΣΟΥΛΟΥΚΟΥ

Παραμένουμε ΚΛΙΚΑδορο και LS, αλλά πάμε σε... εξωαγωνιστικό παρασκήνιο. Σύμφωνα με την στήλη οι μετοχές της Λίνας Σουλούκου (παρεμπιπτόντως είναι δικηγόρος και του Γιώργου Δώνη) στον Ολυμπιακό έχουν πιάσει... limit up! Σε βαθμό που εμφανίζονται αυξημένες οι πιθανότητες της για μεγαλύτερη ενεργοποίηση! Σύμφωνα με το δημοσίευμα επειδή ο Γιάννης Βρέντζος θα πρέπει να παραμείνει στην Αγγλία για την Νότιγχαμ, η Λαρισαία δικηγόρος που έχει χειριστεί με επιτυχία δύσκολες υποθέσεις, δεν αποκλείεται να αναλάβει στην "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ καθήκοντα αντίστοιχα με εκείνα που έχει σήμερα στην ΑΕΚ ο άλλοτε συνοδοιπόρος της ( συνεργάζονταν ως δικηγόροι) Μηνάς Λυσάνδρου...

ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ: Η Σουλούκου είναι επιλογής και εμπιστοσύνης Βρέντζου και πιστώνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό το άρτιο δέσιμο της υπόθεσης Λάζαρου (και όχι μόνο)...

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΠΑΝHΛΘΕ ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΙΤΣΙΤΣ

Σειρά παίρνει η ΓΑΤΑ που είναι ένθετη στον ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛHΤΗ, με την στήλη του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗ να επαναφέρει το θέμα Πρίτσιτς για τον Ολυμπιακό, στην εξής διάσταση:

"Η μεταγραφική υπόθεση Πρίτσιτς μπορεί να είχε ατονίσει αλλά δεν είχε χαλάσει κιόλας για τον Ολυμπιακό! Το βέβαιο είναι πως ο Γαλλοαναθρεμένος Βόσνιος μέσος δεν απέρριψε ποτέ τους “ερυθρόλευκους” αλλά τους άφησε στο... περίμενε. Για την ακρίβεια ζήτησε επιπλέον χρόνο μέχρι να αποφασίσει, περιμένοντας και εξετάζοντας κι άλλες προτάσεις που είχε ενημερωθεί πως θα του πήγαιναν. Λογικό από την στιγμή που μιλάμε για ελεύθερο παίκτη, σε πολύ καλή ηλικία, προερχόμενο από το Σαμπιονά. Τέτοιες περιπτώσεις αν δεν τις κλείσεις Απρίλιο ή Μαϊο μετά αυξάνεται ο βαθμός δυσκολίας σου, με την εμφάνιση κι άλλων μνηστήρων. Ο Ολυμπιακός πάντως δεν αποσύρθηκε από την υπόθεση, παρότι ο Πρίτσιτς δεν απάντησε και στα δυο ντεντ λάιν που του έθεσαν.

Ο Σανίν Πρίτσιτς μετά την Ιταλία, την Ισπανία, την Ελλάδα βρέθηκε και στην Τουρκία, όπου μάλιστα είχε προτάσεις από δύο ομάδες. Η μία ήταν από την Μπούρσασπορ, στην οποία όμως, απάντησε αρνητικά. Δεν είναι τυχαίο πως η συγκεκριμένη τουρκική ομάδα μετά την απόρριψή της απο τον Βόσνιο στράφηκε σε άλλες λύσεις, μεταξύ των οποίων ήταν και ο Αντρέ Μαρτίνς του Ολυμπιακού.

Πάμε και στο δια ταύτα: όπως μεταφέρθηκε στην στήλη από την πιάτσα agents, ο Ολυμπιακός από χθες το πρωί επέστρεψε... δυναμικά στην υπόθεση Πρίτσιτς. Δεν ξέρουμε αν... αναθάρρησε από την χυλόπιτα ή τις χυλόπιτες που έχει ρίξει ο Βόσνιος ή επειδή τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και για τους “ερυθρόλευκους”, οπότε κάνει μια τελευταία προσπάθεια, πιέζοντας την πλευρά του άσου για να αποφασίσει και να τους απαντήσει. Έγκυρες μανατζερικές πηγές πάντως έλεγαν πως πιθανότατα να υπάρξει άμεσα οριστική εξέλιξη με τον πρώην μέσο της Ρέν, με την προσφορά του Ολυμπιακού συνολικά να εξακολουθεί να παραμένει η καλύτερη που έχουν στα χέρια τους ο παίκτης και οι μάνατζερ του. Προφανώς εκεί ποντάρουν και οι 'ερυθρόλευκοι', παίζοντας στο συγκεκριμένο τάιμινγκ τα ... ρέστα τους στην υπόθεση Πρίτσιτς..."

Ο ΑΝΙΨΙΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΜEΛΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΚΑΟΥΤΙΝΓΚ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

Κλείνουμε με τον έγκυρο Πληροφοριοδότη της ΩΡΑΣ σύμφωνα με τον οποίο ο Ρούντι Φέλερ, ο αθλητικός διευθυντής της Λεβερκούζεν και... υπεύθυνος μαζί με τον agent Πολ Κουτσολιάκο για την περσινή αγορά – ρεκόρ του Ρέτσου από τον Ολυμπιακό, ήδη έχει πάρει τις πρώτες... τζούρες του από την λατρεμένη του Μύκονο, στην οποία θα επιστρέψει τον Αύγουστο για κοινές οικογενειακές διακοπές με τον επιστήθιο φίλο του Πολ Κουτσολιάκο.

Σε άλλο θέμα της στήλης υπάρχει ο τίτλος " Οικογενειακή υπόθεση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ"! Με τους γιους του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργο και Νίκο, να είναι περισσότερο ενεργοί από κάθε άλλη φορά στην ομάδα του "δικεφάλου", με την συμμετοχή τους σε πολλά ζητήματα της ΠΑΕ να παίζει σημαντικό ρόλο στην λήψη αποφάσεων. Όπως μας ενημερώνει ο Πληροφοριοδότης, ο Γιώργος Σαββίδης είναι πιο κοντά στην καθημερινότητα της ομάδας ενώ ο αδερφός του ασχολείται κυρίως με εμπορικά ζητήματα και με τα οικονομικά σε συνεργασία με την "Σιδηρά Κυρία" των οικονομικών Μαρία Γκοντσάρεβα.

Συγχρόνως υπάρχει και ο ανιψιός Γιάννης Σαββίδης που αποτελεί επιτελικό μέλος του τμήματος σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ανιψιός του Ιβάν ασχολείται σε μεγάλο βαθμό και σε θέματα που άπτονται του μεταγραφικού σχεδιασμού. Επίσης, εκπροσωπεί τον "δικέφαλο" σε διάφορα event στο εξωτερικό (π.χ. στο Wyscout Forum) και έχει επαφές με μάνατζερ για υποθέσεις μεταγραφικού περιεχομένου.

ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ: Σύμφωνα με τον...μανατζερικό μύθο Φέλερ και Κουτσολιάκος έχουν αγοράσει και σπίτι στην Μύκονο. Όσον αφορά στην οικογενειοκρατία των Σαββίδηδων στον ΠΑΟΚ, κάτι παρόμοιο είχε γίνει και με την οικογένεια Σωκράτη Κόκκαλη στα τελευταία χρόνια της παρουσίας του στον Ολυμπιακό.

Β.ΜΙΧ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK