Ο σκόρερ Κλάους, το κέρασμα και η απίθανη πρόταση γάμου!

Ο Κλάους Αθανασιάδης που βρήκε επιτέλους δίχτυα, το φαγητό που χρωστούσε ο Βινίσιους στον Αραούχο, το... μήνυμα Χούτου στον Χανταμπάκη και αναπάντεχη πρόταση γάμου της Όστιν στο σύντροφό της. Αυτά είναι μερικά απ' τα πιο ιντριγκαδόρικα gossip της ημέρας (PHOTOS).

Ο σκόρερ Κλάους, το κέρασμα και η απίθανη πρόταση γάμου!

Συλλέξαμε τα σημαντικότερα... gossip της ημέρας και σας τα δίνουμε στο... πιάτο!

Η ΓΚΟΛΑΡΑ ΤΟΥ ΚΛΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Τι κι αν στη φετινή Superleague δεν έχει καταφέρει ακόμα να... παραβιάσει τις αντίπαλες εστίες.

Ο Κλάους όχι μόνο δεν ξεχνάει την "τέχνη", αλλά βάζει και ωραία γκολ. Όπως αυτό που "κόλλησε" στην προπόνηση του ΠΑΟΚ, με τον στράικερ να πιάνει ένα γυριστό στην κίνηση και να μοιράζεται τη φάση στο instagram.

ΤΟ ΚΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΒΙΝΙΣΙΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΡΑΟΥΧΟ

Το' πε και το' κανε ο Βραζιλιάνος μπακ. Στο ματς πρωταθλήματος απέναντι στον Πλατανιά, ο 24χρονος κατάφερε να συνδυάσει το ντεμπούτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα με γκολ, μετά από πάσα του Σέρχιο Αραούχο.

Και μετά από το παιχνίδι, θέλησε να δείξει πόσο χαρούμενος ήταν λέγοντας πως χρωστάει κέρασμα στον Αραούχο! Υπόσχεση που τήρησε, βγάζοντας τον συμπαίκτη του για φαγητό σε μεξικάνικο εστιατόριο.

Ο σκόρερ Κλάους, το κέρασμα και η απίθανη πρόταση γάμου!
Ο σκόρερ Κλάους, το κέρασμα και η απίθανη πρόταση γάμου!

ΤΟ "ΜΗΝΥΜΑ" ΧΟΥΤΟΥ ΣΤΟΝ ΧΑΝΤΑΜΠΑΚΗ

Ο Λάμπρος Χούτος είναι ο διαγωνιζόμενος που αποχώρησε από το Survivor και φυσικά τα... δαιμόνια του διαδικτύου δεν το άφησαν ασχολίαστο. Ο Άρης Σοϊλέδης, γνωστός για τα σχόλια που έχει κάνει κατά καιρούς σχετικά με το τηλεοπτικό παιχνίδι, "χτύπησε" ξανά, ανεβάζοντας μία νέα φωτογραφία.

Σε αυτή εμφανίζεται ο Στέλιος Χανταμπάκης, να δείχνει το κινητό του έχοντας μήνυμα από τον Λάμπρο Χούτο, που γράφει "έλα να με πάρεις από το αεροδρόμιο. Φιλιά". Φυσικά η φωτογραφία είναι προϊόν μοντάζ, αλλά λέτε ο... Στέλιος να περιμένει τον συναγωνιστή του στους "Διάσημους";

Ο σκόρερ Κλάους, το κέρασμα και η απίθανη πρόταση γάμου!

Ο... ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ

Τη μία υπερασπίζεται την εστία του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, την άλλη βρίσκεται στην εξέδρα για να υποστηρίξει τον μπασκετικό. Ο λόγος για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, που βρέθηκε στην κερκίδα του ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο του δεύτερου παιχνιδιού για τη φάση των "8" απέναντι στην Φενέρμπαχτσε.

Και θέλησε να απαθανατίσει τη στιγμή, "πιάνοντας" με την κάμερά του ένα καλάθι του Μάικ Τζέιμς, ενώ μαζί του ήταν και ο... Έλληνας πλέον, Κάρλος Ζέκα.

Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΕ ΤΑ 192 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΤΕ ΛΑ ΜΠΕΓΙΑ

Επτά χρόνια έπαιξε στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, όσο να' ναι είναι ένα σημαντικό κομμάτι της καριέρας του. Ο Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια είναι πλέον κάτοικος Πειραιά, αλλά δεν ξεχνάει την παλιά του ομάδα.

Ο 31χρονος επέστρεψε στις εγκαταστάσεις της Ρεάλ, όπου τον έχουν τιμήσει με μία... καρέκλα! Στην καφετέρια εκεί, υπάρχει μία νέα καρέκλα που φέρει το όνομα του Ισπανού μπακ και το νούμερο "192" όσα και τα παιχνίδια που έπαιξε με τη φανέλα της Σοσιεδάδ.

ΕΔΙΝΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ... ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ

Ο Αλβάρο Μπαουτίστα θα έχει να θυμάται την συνέντευξη τύπου που έδωσε για επερχόμενο αγώνα του. Ο αθλητής του Moto GP, που αγωνίζεται με την ομάδα της Ducati, επρόκειτο να δώσει αγώνα στις 23 Απριλίου στην πίστα της Αμερικής, και βρισκόταν για μία συνέντευξη ρουτίνας.

Δεν ήξερε όμως πως ανάμεσα στους δημοσιογράφους βρισκόταν και η γυναίκα του, Όστιν Γκρέις, που του έκανε την περίφημη ερώτηση με τους παρευρισκόμενους να μείνουν άφωνοι. "Θα με παντρευτείς;" τον ρώτησε και όπως έγινε γνωστό μετά, η απάντηση ήταν θετική, με τον... τυχερό Αλβάρο να αποκαλύπτει πως της είχε ζητήσει να τον παντρευτεί λίγες μέρες πριν.

Δείτε την εντυπωσιακή Όστιν:

Playa, sol y arena #caldo #sole #bikinilife #319 #siempreasi #littlemermaid #lasirenita

A post shared by Grace B (@gcbm3) on

News 24/7

24MEDIA NETWORK