Ο Ζιντάν που... άλλαξε Ουάρντα και ο μπακ που βλέπει ο Ολυμπιακός

Φρέσκα, ζουμερά... μεταγραφικά και όχι μόνο παρασκήνια. Για όσους δεν διαβάζουν εφημερίδες το Contra.gr έκανε τη "δουλειά" για σας και παρουσιάζει ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί και αφορά τον Ζιντάν με τον Ουάρντα, τη βόλτα για... μεταγραφή του Μοντεστό στο Πανιώνιος - ΑΕΚ, τα πριμ του Γιάννη Κομπότη και άλλα ενδιαφέροντα.

Ο Ζιντάν που... άλλαξε Ουάρντα και ο μπακ που βλέπει ο Ολυμπιακός

ΕΓΙΝΕ "ΓΚΟΛΤΖΗΣ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΔΥΣΚΟΛΑ

Ξεκινάμε την πρωινή ανάγνωση των εφημερίδων και καθώς ξεφυλλίζουμε την "ΩΡΑ" το μάτι μας... πέφτει στη στήλη του "πληροφοριοδότη". Και τι βλέπουμε; Ότι ο νεαρός Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος έχει αρχίσει να βάζει "δύσκολα" στην ΑΕΚ και τον Λύμπε που σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να βάλουν τέλος στο "αγροτικό" του ποδοσφαιριστή ο οποίος στη Λαμία από δεξί μπακ έχει μετατραπεί σε χαφ-εξτρέμ και μάλιστα επιτυχημένα. Λέτε ο Βασιλαντωνόπουλος από Γενάρη κιόλας να επιστρέψει για να δώσει βοήθειες στην "πληγωμένη" λόγω της απουσίας του αρχηγού της Πέτρου Μάνταλου ΑΕΚ; Σίγουρα αν συνεχίσει με τη Λαμία να βγάζει τέτοια ματς τίποτα δεν αποκλείεται. Μεταγραφή εκ των έσω δηλαδή για την Ένωση.

Ο ΖΙΝΤΑΝ ΑΛΛΑΞΕ ΓΝΩΜΗ ΣΤΟΝ ΟΥΑΡΝΤΑ

Πάμε και στο "Sportime" που αφιερώνει... χώρο και χρόνο στον πρωτοπόρο του ελληνικού πρωταθλήματος. Και τι διαβάζουμε για τον ωραίο Ατρόμητο; Ότι ο Ουάρντα παρολίγον να μην γίνει ποδοσφαιριστής, αλλά μπασκετμπολίστας αν δεν εμφανιζόταν μπροστά του ο Ζινεντίν Ζιντάν! Τον Αιγύπτιο ενέπνευσε ο προπονητής της Ρεάλ για να κάνει... στροφή στην καριέρα του και να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. Όνειρό του μάλιστα να αγωνιστεί στην Τσέλσι. Προς το παρόν βέβαια ο 24χρονος που δεν πέρασε και λίγα το καλοκαίρι, τα' χει βρει με τους "μπλε" του Περιστερίου και τον Κάναντι, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα που δόθηκε δανεικός από το ΠΑΟΚ.

Ο ΜΟΝΤΕΣΤΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΓΙΑ "ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ" ΨΩΝΙΑ

"ΓΑΤΑ" και στη στήλη του "Ο Ευαγγελιστής" γράφει για τη... βόλτα που έκανε στο Πανιώνιος - ΑΕΚ ο Φρανσουά Μοντεστό. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Γάλλος πήγε στην Πλατεία για να "σκανάρει" τον Εχσάν Χατζισαφί, τον αρχηγό της εθνικής του Ιράν. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται ενίσχυση στη θέση του αριστερού μπακ και τι καλύτερο από έναν παίκτη με τρεξίματα, ηγετική φυσιογνωμία και καλά στημένα μέχρι και με το... δεξί.

"ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ"... SHOWTIME

Φοβερά πράγματα ετοιμάζουν στο "Καραϊσκάκης" οι οπαδοί του Ολυμπιακού σύμφωνα με τον "Πρωταθλητή" πριν τη σέντρα στο μεγάλο ματς με την Μπαρτσελόνα. Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι "ερυθρόλευκοι" υποδέχονται το "καμάρι" της Καταλονίας στο γήπεδο τους και αφού αυτή η επίσκεψη συνδυάζεται και με την επιστροφή του Ερνέστο Βαλβέρδε, η φαντασία των οργανωμένων έχει... οργιάσει! Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας λοιπόν αφού βραβευτεί ο Βαλβέρδε, αμέσως μετά όλο το "Καραϊσκάκης" θα αλλάξει... όψη και το κορεό που θα σηκώσουν στη "Θύρα 7" φημολογείται πως θα ξεσηκώσει όλη την Ευρώπη. Περιμένουμε με αγωνία λοιπόν.

ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΗΣ...

Ανοίγουμε τη "Sportday" και στη στήλη "ο τρελός... του χωριού" διαβάζουμε για τις... άγριες διαθέσεις του Γιάννη Κομπότη ενόψει του Λεβαδειακός - Λαμία. Μέχρι και πριμ ετοιμάζεται να δώσει στους παίκτες του ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Ανιγκό για να δείξει ποιος είναι το αφεντικό στην περιοχή! Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι στον Λεβαδειακό δεν "πληγώθηκαν" από το σπάσιμο του αήττητου στη Λάρισα, ωστόσο είναι συγκεντρωμένοι στο πώς θα πάρουν τη νίκη επί της Λαμίας. Είπαμε! Θα έχει και "δώρο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK