Οι αντιδράσεις, το "θάψιμο" και ο "ερυθρόλευκος" υποψήφιος

Πώς έζησε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο κόουτς του ΠΑΟΚ Ράζβαν Λουτσέσκου; Ποιους πήγε να δει την επομένη του αγώνα; Ποιος... έθαψε τον Μπέσνικ Χάσι και ποιος θα αναλάβει τον πάγκο της Έβερτον μετά τον Κούμαν; Αυτά είναι τα πιο παρασκηνιακά παρασκήνια του αθλητικού Τύπου.

Οι αντιδράσεις, το "θάψιμο" και ο "ερυθρόλευκος" υποψήφιος

ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ

Όπως διαβάζουμε στη στήλη "τρελός του χωριού" στη SportDay, ο Ράζβαν Λουτσέσκου μόνο ήρεμος δεν ήταν στον πάγκο του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μετά το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του ο Ρουμάνος τεχνικός ανέβασε παλμούς, ενώ στέγνωσε τελείως το στόμα του. Τόσο έντονη ήταν η φόρτισή του. Μάλιστα όπως τονίζεται υπήρχαν απορίες από τον πάγκο για τη μη είσοδο του Πέλκα στο ματς...

ΕΙΔΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ

Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (23/10) ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο σύμφωνα με τη SportDay. Και για να κάνει σκάουτινγκ στους προσεχείς του αντιπάλους, αλλά φυσικά και για να δει τους δανεικούς του ΠΑΟΚ που αγωνίζονται στον Ατρόμητο. Ο λόγος για του Ουάρντα, Γιαννούλη και Χατζηισαΐα, με τους τρεις του να παίζουν πολύ καλά.

"ΕΘΑΨΕ" ΤΟΝ ΧΑΣΙ

Πολωνός δημοσιογράφος της "Sport.pl" που βρέθηκε στο "Καραϊσκάκης" για το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ μίλησε με πολύ σκληρή γλώσσα για τον πρώην κόουτς των "ερυθρόλευκων", Μπέσνικ Χάσι, όπως μας ενημέρωνει η LiveSport. Πιο συγκεκριμένα, ο Πολωνός που έζησε τον Χάσι στη Λέγκια τόνισε πως δεν μπορούσε να κάνει χειρότερη επιλογή προπονητή ο Ολυμπιακός, ενώ στη Λέγκια ακόμη μνημονεύεται για τα ανδραγαθήματά του και τον τρόπου που έχασε από νωρίς τα αποδυτήρια.

ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥ

Στου Ρέντη βρέθηκε την Κυριακή ο ιδιοκτήτης του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός. Ως γνήσιος ποδοσφαιρόφιλος, πήγε να δει από κοντά το ματς της Κ20 του Ολυμπιακού με αυτή του ΠΑΟΚ. Μπορεί να μην έπαιζε η ομάδα του, αλλά μάλλον ήθελε να βρει κάποιο νέο ταλέντο για το Περιστέρι.

Ο "ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΣ" ΓΙΑ ΕΒΕΡΤΟΝ ΚΑΙ Ο ΜΙΡΑΛΑΣ

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο της Έβερτον ο Ρόναλντ Κούμαν και όπως διαβάζουμε στη SportDay, ανάμεσα στους υποψήφιους για τη θέση είναι και ο πρώην κόουτς του Ολυμπιακού και νυν της Γουόρφορντ, Μάρκο Σίλβα, μαζί με άλλα δύο ονόματα. Αυτό που παραμένει ως ερώτημα όμως είναι τι θα γίνει και με τον Κέβιν Μιραλάς μετά τη φυγή του Κούμαν και αν θα... αναθερμανθεί το φλερτ με Ολυμπιακό που κυριάρχει στα ρεπορτάζ του καλοκαιριού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK