Οι δανεικοί του ΠΑΟΚ, τα Ελληνόπουλα που θέλουν στο Φρίουλι και ο... έρωτας της ΕΠΟ για Νταμπίζα

Οι ματιές της Ουντινέζε στο ελληνικό ποδοσφαιρικό ταλέντο, οι πιθανότητες που έχει ο Ατρόμητος να κρατήσει και του χρόνου τον Χατζηισαϊα, ο... έρωτας της ΕΠΟ για τις υπηρεσίες του Νίκου Νταμπίζα και ο Παπίς Σισέ που έγινε... Τούρκος με τον Μπέσνικ Χάσι. Ολα τα "καυτά" παρασκήνια του Τύπου.

Οι δανεικοί του ΠΑΟΚ, τα Ελληνόπουλα που θέλουν στο Φρίουλι και ο... έρωτας της ΕΠΟ για Νταμπίζα

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΤΟ... ΒΑΡΟΣ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΙΣΑΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ

Ο Τρελός του χωριού της Sportday υποστηρίζει ότι έχουν ξεκινήσει κουβέντες αναφορικά με τους δανεικούς του ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο. Η περίπτωση του Αμρ Ουάρντα παραμένει... ερωτηματικό, οι περιπτώσεις όμως των Χατζηισαΐα και Γιαννούλη είναι πιο ξεκάθαρες. Στο Περιστέρι έχουν θέσει ως προτεραιότητα την παραμονή του 25χρονου αμυντικού, ειδικά από τη στιγμή που ο "δικέφαλος του Βορά" θα ψάξει το... μεγάλο μεταγραφικό κόλπο για το κέντρο της άμυνας, και ο "Χάτζη" θα περισσεύει. Απ' την άλλη, ο Γιαννούλης φαίνεται να παίρνει το δρόμο της επιστροφής, καθώς τον θέλει ο Λουτσέσκου.

ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ... ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΟ ΦΡΙΟΥΛΙ

Στην ίδια εφημερίδα, βρήκαμε πολύ... ενδιαφέρουσα την πληροφορία που θέλει την Ουντινέζε να ψάχνει τον επόμενο "Μαυροπάνο", έχοντας ξεχωρίσει, μάλιστα, δύο... ταλεντάκια που τους έκαναν "κλικ" και θα κινηθούν για τις περιπτώσεις τους. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα διαβάσαμε τα ονόματα που ξεχώρισαν οι άνθρωποι της Ουντινέζε και έγραψαν στα... τεφτέρια τους, είναι εκείνα του 18χρονου Δουβίκα του Αστέρα Τρίπολης και του Χατζηδίμπα του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΠ ΣΙΣΕ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ... ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟΝ ΧΑΣΙ

Ο ΚΛΙΚΑδόρος της Livesport, ασχολείται με την περίπτωση του αμυντικού του Ολυμπιακού Παπ Σισέ. Αν και ο Σενεγαλέζος αμυντικός αποτέλεσε τον... βράχο των "ερυθρολεύκων" στα μετόπισθεν, δείχνοντας ψήγματα μεγάλου ταλέντου, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αλιού Σισέ επέλεξε να τον αφήσει εκτός αποστολής, γεγονός που τον... εξόργισε.

Μάλιστα, όπως γνωστοποιεί η στήλη, ο νεαρός αμυντικός θεωρεί αποκλειστικό υπεύθυνο για την μη κλήση του στην ομάδα της πατρίδας του, τον πρώην προπονητή του στον Ολυμπιακό, Μπεσνίκ Χάσι ο οποίος δεν τον δήλωσε στη λίστα του Champions League, στερώντας του τη δυνατότητα να αποδείξει την αξία του απέναντι σε ομάδες "μεγαθήρια".

ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ ΓΙΑ... ΕΠΟ

Είναι δεδομένο πως στην ΕΠΟ θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές. Όπως διαβάζουμε στην Livesport, η κυβέρνηση προτίθεται να αναθέσει πόστα σε πρόσωπα που δεν τα έχει... αγγίξει η "φθορά" της επικαιρότητας, με το όνομα του Νίκου Νταμπίζα, που το 2004 σήκωσε το ευρωπαϊκό στον ουρανό της Λισαβώνας, να ακούγεται πολύ έντονα. Ο Νταμπίζας, ο οποίος ασχολείται αμιγώς με το αγωνιστικό σκέλος, ακούγεται ότι μπορεί να αναλάβει είτε κάποιο πόστο στην ΕΠΟ είτε στις εθνικές ομάδες.

Ο ΜΠΟΤΙΑ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ... ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ

Τα παρασκήνια της Sportime ασχολούνται με την... περίπτωση του Αλμπέρτο Μποτία και το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τον Ολύμπιακό. Κι αυτό γιατί οι πιθανότητες παραμονής του στο λιμάνι παραμένουν ελάχιστες, με τον πρώην τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού και νυν της Μάλαγα, Γκιγιέρμο Ουσίγιος να προσπαθεί να τον κάνει συμπαίκτη με τον Ρομπέρτο και ταυτόχρονα κάτοικο Ανδαλουσίας.

Μάλιστα, η στήλη πάει το ρεπορτάζ λίγο παραπέρα και τονίζει ότι ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός έχει ήδη μιλήσει με εκπροσώπους της Μάλαγα, αλλά η συζήτηση δεν προχώρησε καθώς περιμένει μια καλύτερη οικονομική πρόταση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK