Οι... διακοπάρες, ο Τότι κι ο Βέργος

Ο Φραντσέσκο Τότι ενώπιον εξαετούς νέου συμβολαίου, η μαζική απόδραση σουπερλιγκάτων σε Ελλάδα, Γαλλία, Σουηδία, το σενάριο για Βέργο, το like Ενωσίτη στον Αντετοκούνμπο και το "φλερτ" με Κιβρακίδη. Αυτά είναι μερικά απ' τα πιο ιντριγκαδόρικα gossip της ημέρας (PHOTOS).

Οι... διακοπάρες, ο Τότι κι ο Βέργος

Συλλέξαμε τα σημαντικότερα... gossip της ημέρας και σας τα δίνουμε στο... πιάτο!

ΝΕΟ ΕΞΑΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΤΟΝ ΤΟΤΙ

Ναι καλά διαβάσατε. Η Ρόμα προσέφερε νέο εξαετές συμβόλαιο στον καπιτάνο Φραντσέσκο Τότι που βαδίζει στα 41 χρόνια. Όχι σε ρόλο ποδοσφαιριστή αφού λογικά θα κρεμάσει τα παπούτσια στο τέλος της σεζόν, αλλά στη θέση του τεχνικού διευθυντή. Το αποκάλυψε ο ίδιος ο πρόεδρος των «τζιαλορόσι» Τζέιμς Παλότα με δήλωσή του: «Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα για το μέλλον του, όμως ο Φραντσέσκο έχει ένα εξαετές συμβόλαιο για τη θέση του διευθυντή. Στόχος μας τώρα είναι να πάρουμε ένα εισιτήριο για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό είναι που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας και όχι τα συμβόλαια. Ο σύλλογός μας ανήκει στο Τσάμπιονς Λιγκ και πρέπει να πάρουμε τη δεύτερη θέση στο Καμπιονάτο». Για πάντα στη Ρώμη ο Τότι!

ΚΙΤΤΡΙΝΙΣΑΝ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, ΠΑΡΙΣΙ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το τετραήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Μανόλο Χιμένεθ εκμεταλλεύτηκαν για μικρές αποδράσεις οι «κιτρινόμαυροι» ποδοσφαιριστές. Ο Αντρέ Σιμόες πήγε στο Παρίσι με τη σύντροφό του, ο Γιάννης Ανέστης με τη δική του σύντροφο στη Στοκχόλμη (άγνωστο αν έχει να κάνει το ταξίδι του με τον Γιόχανσον ή τον Αϊντάρεβιτς), ο Πέκχαρτ ταξίδεψε μέχρι τη Σαντορίνη, ενώ ο Βασίλης Μπάρκας ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη.

Οι... διακοπάρες, ο Τότι κι ο Βέργος
Οι... διακοπάρες, ο Τότι κι ο Βέργος
Οι... διακοπάρες, ο Τότι κι ο Βέργος
Οι... διακοπάρες, ο Τότι κι ο Βέργος
Οι... διακοπάρες, ο Τότι κι ο Βέργος

ΤΟ LIKE ΑΡΑΒΙΔΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Ο Χρήστος Αραβίδης φαίνεται πως είναι φαν του ΝΒΑ και του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο επιθετικός της ΑΕΚ ήταν μεταξύ αυτών που έκαναν like στη φωτογραφία του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε έξοδο του για φαγητό με τον αδερφό του Θανάση, λίγο μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο στο τελευταίο παιχνίδι των Μπακς.

Οι... διακοπάρες, ο Τότι κι ο Βέργος

ΚΙ ΑΛΛΟΣ «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΣ» ΣΤΗΝ ΜΠΕΝΦΙΚΑ;

Στη στήλη «Πληροφοριοδότης» της εφημερίδας «Ώρα των Σπορ», διαβάζουμε για το παρασκήνιο πίσω από το δημοσίευμα της πορτογαλικής «Record» η οποία κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον Νίκο Βέργο που αγωνίζεται στη Ρεάλ Μαδρίτης Β' ως δανεικός από τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα γράφει για το κοινό Βέργου – Μήτρογλου, που είναι ο Πάνος Γαλαριώτης, μάνατζερ και των δύο Ελλήνων ποδοσφαιριστών.

ΑΕΚ ΓΙΑ ΚΙΒΡΑΚΙΔΗ

Η εφημερίδα «liveSPORT» αποκαλύπτει ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Κυριάκο Κιβρακίδη. Ο 25χρονος μπακ του Ατρόμητου που έχει βρει ξανά τον καλό του εαυτό με τον Σα Πίντο στον πάγκο φέρεται να βρίσκεται στο κιτρινόμαυρο... στόχαστρο και σύμφωνα με το δημοσίευμα έχει γίνει ήδη μια πρώτη προσέγγιση. Τονίζεται ακόμη πως ο Ατρόμητος κοστολογούσε πέρυσι τον ποδοσφαιριστή στις 300.000 ευρώ, όταν είχε ενδιαφερθεί τότε ο Παναθηναϊκός, ενώ σημειώνεται πως αν η ΑΕΚ προχωρήσει στην απόκτηση του Κιβρακίδη, τότε το πιθανότερο είναι ο Μιχάλης Μπακάκης να αποτελέσει παρελθόν.

ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΠΑΝΤΟΥ Ο ΑΡΑΟΥΧΟ

Δεν πετυχαίνει γκολ μόνο στα γήπεδα της Super League ο Σέρχιο Αραούχο. Σκοράρει και στο... ποδοσφαιράκι. Ο επιθετικός της ΑΕΚ πέρασε το απόγευμα της Δευτέρας (20/3) παρέα με φίλους του και το διασκέδασε.

Οι... διακοπάρες, ο Τότι κι ο Βέργος

News 24/7

24MEDIA NETWORK