Οι πράσινες σκέψεις για Βέλλιο, το παρασκήνιο με Βιγιαφάνιες και ο Μαυροπάνος της... Κρήτης

Ο Απόστολος Βέλλιος για τον οποίο θα έστηναν πάρτι στον Παναθηναϊκό αν ερχόταν από την Νότιγχαμ Φόρεστ, η σκέψη του ΠΑΣ να επεκταθεί στην Κρήτη για να ανακαλύψει τους νέους... Μαυροπάνους, ο δύσπιστος δικηγόρος του Ταυλαρίδη και το σίριαλ Βιγιαφάνιες. Τα πιο ζουμερά παρασκήνια του αθλητικού Τύπου.

Οι πράσινες σκέψεις για Βέλλιο, το παρασκήνιο με Βιγιαφάνιες και ο Μαυροπάνος της... Κρήτης

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.grεπιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΒΕΛΛΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Ο Παναθηναϊκός δίνει μάχη όλο αυτό το διάστημα για να... αποκρούει τις προσφυγές πρώην ποδοσφαιριστών του όμως αυτό δεν εμποδίζει τους ανθρώπους του να κάνουν μεταγραφικές σκέψεις. Όπως αναφέρει μάλιστα η στήλη "Ο Τρελός του χωριού" στην Sportday, με δεδομένο πως η μετακίνηση του Νίκλας Χουλτ στην Νότιγχαμ Φόρεστ είναι "τελειωμένη", στο στρατόπεδο του "τριφυλλιού" θα έστηναν... πάρτι αν έκανε το αντίθετο δρομολόγιο ο Απόστολος Βέλλιος. Η στήλη επισημαίνει μάλιστα πως το όνομα του Έλληνα φορ ακούστηκε σε πηγαδάκι κατά την εκδίκαση προσφυγών, με άνθρωπο του Παναθηναϊκού να αναφέρει πως μπορεί να "κόπηκαν" οι Γιάννου και Αραβίδης αλλά "ο Βέλλιος θα κολλούσε γάντι στην τακτική του Ουζουνίδη".

ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΠΡΟΣ... ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΜΑΥΡΟΠΑΝΟ

Η ίδια στήλη αποκαλύπτει πως ένα από τα όνειρα του Γιώργου Χριστοβασίλη (που βρίσκεται στα... χάι του μετά τη μεταγραφή του Ντίνου Μαυροπάνου στην Άρσεναλ) είναι η αξιοποίηση της Κρήτης μέσω του... Γιάννη Πετράκη! Το αφεντικό του ΠΑΣ βλέπει πως ΟΦΗ και Εργοτέλης αδυνατούν να αξιοποιήσουν τα ταλέντα του νησιού και θέλει να δει την ομάδα της Ηπείρου να αποκτήσει λόγο για παίκτες από αυτή την περιοχή.

ΔΕΝ ΠΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Η ΠΛΕΥΡΑ ΤΑΥΛΑΡΙΔΗ

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κάνει το πολυπόθητο "5 στα 5" παίρνοντας πέντε αναβολές στις ισάριθμες καταγγελίες που έγιναν από πρώην παίκτες του στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, όμως μόνο εύκξολο δεν ήταν το έργο του. Όπως αναφέρει ο "Δούρειος Ίππος" στην Livesport, ο Πάρης Ατλαμαζόγλου, που εκπροσωπεί τον Σταύρη Ταυλαρίδη, ήταν ιδιαίτερα καυστικός ως προς το πότε θα καταφέρει να πάρει τα χρήματα που του οφείλονται ο πελάτης του. "Μόνο Θεός ξέρει πότε θα πάρει τα λεφτά ο πελάτης μου από τις αναβολές που δίνονται. Θα τελειώσει το πρωτάθλημα και τα λεφτά δεν θα έχουν δοθεί", είπε αποχωρώντας από την αίθουσα.

Ο ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ

Η στήλη "Ο Ευαγγελιστής" της Γάτας υπενθύμιζει την πρόσφατη αποκάλυψή της πως ο Λούκας Βιγιαφάνιες προτάθηκε τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στην ΑΕΚ και προχωράει ένα βήμα παρακάτω, κάνοντας αναφορά στον άνθρωπο που πρότεινε στον Δημήτρη Μελισσανίδη τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό. Αυτός είναι ο Ντε Μπαρτόλο, που είναι φίλος και συνεργάτης του Αργεντίνου μάνατζερ του "Βίγια" και πέρυσι διετέλεσε επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Ένωσης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK