Οι προτάσεις για Οφόε - Πρίγιοβιτς και ο Κλάους για MLS

Ποια ομάδα κατέθεσε πρόταση για τον Οφόε του Ολυμπιακού και πήρε αρνητική απάντηση; Ποιος σύλλογος της Premier League τα "σκάει" για Πρίγιοβιτς και γιατί τρίβει τα χέρια της η Λέγκια; Σκέφτεται τα δολάρια ο Στέφανος Αθανασιάδης και γιατί ναι; Αυτά είναι τα πιο "ζουμερά" παρασκήνια του αθλητικού Τύπου.

Οι προτάσεις για Οφόε - Πρίγιοβιτς και ο Κλάους για MLS

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο...πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΚΑΙ Η ΠΟΡΤΟ ΓΙΑ ΟΦΟΕ

Μετά τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ακόμη μια πορτογαλική ομάδα φαίνεται πως θέλει τον Οτζίτζα Οφόε του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με την "LiveSport" αυτή είναι η Πόρτο, με τους δράκους" να φέρεται πως έχουν ήδη κάνει πρόταση 2.500.000 ευρώ στους "ερυθρόλευκους", όσα και τα χρήματα που είχαν δώσει για να τον αγοράσουν από τη Λέγκια. Ωστόσο ο Ολυμπιακός τον κοστολογεί παραπάνω και η απάντηση ήταν αρνητική.

ΓΙΑΤΙ "ΚΑΙΓΕΤΑΙ" ΓΙΑ ΟΦΟΕ ΚΑΙ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ Η ΛΕΓΚΙΑ

Τα χέρια τους πάντως τρίβουν οι άνθρωποι της Λέγκια Βαρσοβίας για τις... προτάσεις των Οτζίτζα Οφόε και Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Κι αυτό γιατί οι Πολωνοί διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης τόσο για τον Βέλγο, όσο και για τον Σέρβο φορ, το οποίο φτάνει το 15%. Η τιμή που κοστολογεί ο ΠΑΟΚ τον Σέρβο φορ εκτιμάται στα 10.000.000 ευρώ (αν και πέφτει αρκετά), ενώ ο Ολυμπιακός ζητάει 4-5.000.000 ευρώ για τον Βέλγο, όπως διαβάζουμε στη στήλη "Κλικαδόρος" της "LiveSport". Ως εκ τούτου η Λέγκια έχει να λαμβάνει σημαντικά ποσά, αν ένας εκ των δύο πωληθεί μέσα στον επόμενο μήνα.

ΓΙΑ "ΠΡΙΓΙΟ" Η ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Πάντως, όσον αφορά τον Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς, σύμφωνα με τη στήλη "Πληροφοριοδότης" της "Ωρας για Σπορ" φαίνεται πως η Νιούκαστλ είναι ο σύλλογος που τον θέλει περισσότερο και μάλιστα είναι έτοιμη να προσφέρει 7.000.000 ευρώ. Καθόλου άσχημα για τον ΠΑΟΚ.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΧΟΥΛΤ ΠΟΥ ΞΕΝΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Στην ίδια στήλη της εφημερίδας διαβάζουμε πως ο "γάμος" που φαινόταν πως θα γίνει μεταξύ Χουλτ και ΠΑΟΚ... βαδίζει προς διάλυση προτού καν περάσουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Αφορμή γι' αυτό στάθηκαν οι πρόσφατες δηλώσεις που φέρεται να έκανε ο άσος του Παναθηναϊκού σε πηγαδάκι δημοσιογράφων, βάσει των οποίων δεν θέλει να φύγει από το "τριφύλλι" με προσφυγή (ελεύθερος δηλαδή) για ν' αφήσει ένα... ποσό πίσω. Αυτή η τοποθέτηση δεν ήχησε καθόλου καλά στα αυτιά των ανθρώπων του Δικεφάλου, οι οποίοι δεν περίμεναν από τον Σκανδιναβό να βάλει στο "κάδρο" της μεταγραφής του και τη... σωτηρία του Παναθηναϊκού.

ΚΛΑΟΥΣ ΓΙΑ MLS

Δεν... έφτασε μόνο ο Στέφνο Καπίνο ως τις ΗΠΑ, αλλά κι ο Κλάους Αθανασιάδης. Κι αν ο πρώτος πήγε καθαρά για ψυχαγωγία, παρακολουθώντας μάλιστα αγώνα ΝΒΑ, ο δεύτερος δεν βρέθηκε εκεί τελείως τυχαία. Όπως διαβάζουμε στη στήλη "Τρελός του Χωριού" της "SportDay" ο πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ εξετάζει την πιθανότητα να συνεχίσει την καριέρα του στο MLS, αν δεν βρει αυτό που ψάχνει στην Ευρώπη. Τον ενθουσιάζουν μάλιστα τα όσα ακούει για την ποιότητα ζωής στις ΗΠΑ, αλλά και το επίπεδο του πρωταθλήματός τους.

ΣΤΟ ΜΠΕΡΝΑΜΠΕΟΥ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Όπως διαβάζουμε στην "Sportime", στο Clasico μεταξύ Ρεάλ και Μπαρτσελόνα θα βρεθούν και παίκτες του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τους Πέλκα, Κουλούρη, Λημνιό και Δεληγιαννίδη, οι οποίοι θα περάσουν στην Μαδρίτης τις ημέρες των Χριστουγέννων και επί της ευκαιρίας έκλεισαν και εισιτήρια για το μεγάλο ντέρμπι. Μάλιστα, τα εισιτήρια είχαν μεριμνήσει και τα έκλεισαν πολλούς μήνες πριν γιατί τον τελευταίο καιρό δεν υπήρχε "μαγικό χαρτάκι" ούτε για δείγμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK