Οι "ρεφ" των ντέρμπι, οι "Γερμανοί" Λημνιός - Γαλανόπουλος και τα 5 εκατ. ευρώ του Βιγιαφάνιες

Ξεζουμίσαμε τις στήλες των αθλητικών εφημερίδων της Τρίτης και παρουσιάζουμε τα καλύτερα παρασκήνια. Μεταγραφές, συμβόλαια, αλλαγές στο θεσμό του Κυπέλλου, διαιτητικές... ίντριγκες και πολλά άλλα περιλαμβάνει το μενού.

Οι "ρεφ" των ντέρμπι, οι "Γερμανοί" Λημνιός - Γαλανόπουλος και τα 5 εκατ. ευρώ του Βιγιαφάνιες

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.grεπιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο...πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΤΟ ΦΛΕΡΤ ΠΟΥ ΔΕΝ... ΨΗΝΕΙ ΤΟΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ

Στην εφημερίδα " ΓΑΤΑ" και συγκεκριμένα στη στήλη του " ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗ" διαβάζουμε ένα ενδιαφέρον θέμα για το "φλερτ" ΠΑΟΚ - Κόντε.

Στη πιάτσα agents ξέρουν πως ο ΠΑΟΚ ασχολείται σοβαρά και με την περίπτωση του Πέδρο Κόντε. Του 29χρονου Ισπανού φορ του ΠΑΣ, με τα συνολικά 12 γκολ σε 19 φετινές συμμετοχές. Ο Κόντε... αρέσει από το καλοκαίρι σε ανθρώπους του "δικεφάλου", που ήθελαν και τότε να τον ανεβάσουν στην Τούμπα πιθανότατα να γίνει τώρα, αν και ο Λουτσέσκου δεν τρελαίνεται.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ο ΠΑΣ έχει ρήτρα για τον Κόντε, αν θέλει να σπάσει το συμβόλαιό του κάποια ομάδα, χαμηλότερη του 1 εκ. ευρώ!

Ο ΣΚΙΜΠΕ ΚΑΙ ΟΙ... ΜΠΟΥΝΣΤΕΣΛΙΓΚΑΤΟΙ ΛΗΜΝΙΟΣ - ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Πάμε στην " SPORTDAY" και τον " τρελό του χωρίου" ο οποίος έχει πράγματα να πει για τις αλλαγές που ετοιμάζεται να κάνει στα πλάνα του ο προπονητής της Εθνικής, Μίκαελ Σκίμπε. Σύμφωνα με τη στήλη ο Γερμανός τεχνικός έχει σημειώσει στην ατζέντα του δύο νεαρούς παίκτες, πέραν αυτού του Παναγιώτη Κονέ.

Πρόκειται για τους Λημνιό - Γαλανόπουλο! Μάλιστα, η στήλη δίνει μία διαφορετική διάσταση στο θέμα, αποκαλύπτοντας ουσιαστικά ότι τα δύο Ελληνόπουλα εντελώς... ξαφνικά μπορεί να απασχολήσουν ο μεν "κιτρινόμαυρος" την Βέρντερ και ο δε "ασπρόμαυρος" τον ΠΑΟΚ. Λέτε;

ΟΙ ΔΥΟ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΝΤΕΡΜΠΙ

Στη στήλη " ΚΟΡΑΚΙΣΤΙΚΑ" του " SPORTIME" διαβάζουμε για το μοναχικό δρόμο που τραβούν οι Κομίνης - Παπαπέτρου όσον αφορά τα ντέρμπι. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι διαιτητής Κομίνης θα είναι ο ανώτερος άρχοντας της ρεβάνς ΑΕΚ - Ολυμπιακού για το Κύπελλο, ενώ ο Παπαπέτρου θα αναλάβει τη "μάχη" του "Καραϊσκάκης" για το πρωτάθλημα μεταξύ των δύο αντιπάλων.

Μάλιστα, στο συγκεκριμένο άρθρο υπογραμμίζεται ότι ο μόνος διαθέσιμος, εκτός των δύο, για να σφυρίξει σε ένα από τα Ολυμπιακός - ΑΕΚ ήταν και ο Μάνταλος που "κόπηκε" από τον Μέλο Περέιρα, καθώς ο ρέφερι αυτός δεν είναι ευπρόσδεκτος στο λιμάνι και ο πρόεδρος της ΚΕΔ δεν ήθελε να ξεσηκώσει τα πλήθη.

ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΡΣΕΛΑ

Στα " RED FILES" του " ΓΑΥΡΟΥ" διαβάζουμε ότι η Γρανάδα "τρέχει" τις διαδικασίες για να επαναφέρει στο ρόστερ της τον Μεχντί Καρσελά. Ο Μαροκινός ανήκει στο ισπανικό κλαμπ το οποίο κάνει προσπάθεια για να ανέβει στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος. Το δημοσίευμα, πάντως, δεν αποκλείει το γεγονός η Γρανάδα να θέλει πίσω τον winger για να τον πουλήσει!

ΤΑ 5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ... ΚΕΝΟ

Η εφημερίδα " ΩΡΑ" μέσω του " ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ" φέρνει στο φως της δημοσιότητας μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για τους όρους της συμφωνίας του Παναθηναϊκού με την Αλάνιασπορ όσον αφορά τον Λούκας Βιγιαφάνες.

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα, στο συμβόλαιο 2,5 ετών του παίκτη με την τούρκικη ομάδα υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης 5.000.000 ευρώ, ενώ παράλληλα αποκαλύπτεται η προσπάθεια των "πράσινων" να βάλουν έξτρα ρήτρα αποζημίωσης σε περίπτωση που ο Αργεντινός πάρει μεταγραφή σε άλλη ελληνική ομάδα. Το τελευταίο χωρίς επιτυχία, πάντως, από μεριά ΠΑΟ.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ, ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ

Κλείνουμε τα παρασκήνια των εφημερίδων διαβάζοντας " LIVESPORT". Στη στήλη " Δούρειος Ίππος" διαβάζουμε και μαθαίνουμε για τις αλλαγές στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ΕΠΟ την ερχόμενη Πέμπτη θα συζητήσει τις τροποποιήσεις στην δεύτερη τη τάξη διοργάνωση, που όπως διαβάζουμε αποσκοπούν σε κατάργηση των διπλών αγώνων στη φάση των "16" και των "8". Διπλές αναμετρήσεις δηλαδή μόνο στα ημιτελικά, ώστε το ενδιαφέρον να γίνει μεγαλύτερο όταν ο ισχυρός θα παίζει στην έδρα του ανίσχυρου, χωρίς ρεβάνς, για μία θέση σε από τις επόμενες φάσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK