Περίπτωση... νέου Νικοπολίδη ο Λάζαρος!

Η προσφορά του Ολυμπιακού στον Χριστοδουλόπουλο με 3ετες συμβόλαιο και καθαρές αποδοχές διπλάσιες από αυτές που του δίνει η ΑΕΚ μαζί με την επισήμανση πως δεν θα μπει σε πλειστηριασμό. Το... άγχος του Κουρμπέλη για "Athens Alive" και Ταϊλανδό μπρόκερ, οι προβοκάτορες που εμφανίστηκαν στο ΟΑΚΑ και τους περιποιήθηκε το "κιτρινόμαυρο" τμήμα άρσης βαρών. Που... ξεπέφτει ο Χάσι και ο επιθετικός που αρέσει στον Μοντέστο αλλά φέρεται κλεισμένος από τον Μελισσανίδη!

Περίπτωση... νέου Νικοπολίδη ο Λάζαρος!
kourbelis lazaros xasi

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΜΕ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟ!

Η... Λαζαριάδα καλά κρατεί, οπότε δεν θα μπορούσε να λείψει από τον Τρελό... του χωριούκαι την Sportday.Διαβάζουμε, λοιπόν, πως στο ματς φιέστα με τον Λεβαδειακό και... πανό που θα τον καλούν να μείνει στην ΑΕΚ θα σηκωθούν στο ΟΑΚΑ και κάποιοι συμπαίκτες του σκέφτονται να τοποθετηθούν δημόσια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα στα "κιτρινόμαυρα" αποδυτήρια δεν περνάει καν από το μυαλό τους πως μετά τον Γιόχανσον θα χάσουν και τον Λάζαρο...

ΟΙ ΑΡΣΙΒΑΡΙΣΤΕΣ ΕΔΙΩΞΑΝ "ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ" ΣΤΟ ΟΑΚΑ!!

Και πάμε στον ΚΛΙΚΑδόρο τηςlivesportπου μπορεί να έχει και το παρασκήνιο της ημέρας. Όπως αποκαλύπτει προχθές στο ΟΑΚΑ εντοπίστηκε μια ομάδα περίπου 20 ατόμων μεfull faceμάσκες, "φρέσκα" κασκόλ της Ένωσης και με σακίδια που είχαν μέσα κλειστά μπουκάλια νερό. Από τα... βαριά δηλαδή! Μάλιστα... έσκασαν μύτη στις εξέδρες γύρω στο 10' της ρεβάνς ΑΕΚ - ΑΕΛ και περιέργως πήραν θέση στην τελευταία σειράς της θύρας 13. Μια φάση που "μύριζε" προβοκάτσια...

Έκαναν μπαμ πως... ψαχνόντουσαν για μανούρα κι αμέσως κινητοποιήθηκε το... τμήμα άρσης βαρών της ΑΕΚ, που ειδικά τις τελευταίες αγωνιστικές είναι πάντα... σταντ μπάι στα ματς του ΟΑΚΑ. Αφού πήραν... εντολή, προσέγγισαν το περίεργο... τσούρμο με τις μάσκες και τους οδήγησαν εκτός γηπέδου. Μάλιστα τους έβγαλαν και τις κουκούλες και στις φωτογραφίες διαπιστώθηκε ότι ένας από αυτούς ήταν... γνωστός τους, οπαδός άλλης ομάδας του βορρά, από την Καλλιθέα!! Σύμφωνα με το δημοσίευμα του ΚΛΙΚΑδόρουτους... " συνόδευσαν μέχρι τον σταθμό της Ειρήνης και τους έστειλαν στην ευχή του Θεού. Ειρηνικά..."!

ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΜΠΑΝΗΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!

Σύμφωνα με τους RED FILESτου Κόκκινου Πρωταθλητήο Χρήστος Αλμπάνης αρέσει στον Φρανσουά Μοντεστό. Στον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού αρέσει και ο Μασούρας αλλά σύμφωνα με την στήλη για τον επιθετικό του Απόλλωνα δεν έχει γίνει κίνηση από την πλευρά των "ερυθρόλευκων", όπως για παράδειγμα με τον 21χρονο Πατρινό ακραίο της ΑΕΛ.

Για την ιστορία πάντως να αναφέρουμε πως στην μανατζερική πιάτσα θεωρούν τον Αλμπάνη ήδη""κλεισμένο" από την ΑΕΚ!!

ΠΟΥ... ΞΕΠΕΣΕ Ο ΧΑΣΙ!

Στους RED FILESυπάρχει αναφορά τόσο στον Ρεντουανέ Κερού (Γάλλος με Αλγερινές ρίζες), έναν 24χρονο "8άρι" της ΠαρίF.C. (Β΄ Γαλλίας), ο οποίος προτάθηκε στον Ολυμπιακό, όσο και στον Μπέσνικ Χάσι!

Ο Κοσοβάρος τεχνικός ήρθε σε συμβιβασμό με τους "ερυθρόλευκους" για την αποζημιωσή του και είναι έτοιμος να αναλάβει μια από τις Σιντ Τρουίντεν (των Χαρίση, Γούτα, Κίτσιου) και Μπέβερεν! Τόσο καλά δηλαδή...

ΤΟ... ΑΓΧΟΣ ΚΟΥΡΜΠΕΛΗ ΓΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΑΙΛΑΝΔΟ

Σειρά έχει ο έγκυρος "Πληροφοριοδότης" της Ώρας,σύμφωνα με τον οποίο ο Δημήτρης Κουρμπέλης λες και είναι σε... αναμμένα κάρβουνα. Κι αυτό αφού από την κατάληξη των υποθέσεων είτε τουAthens Alive,είτε της "Pan Asia"θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και το μέλλον του στον Παναθηναϊκό.

Με αλλαγή ιδιοκτησίας ο αρχηγός θα μείνει, διαφορετικά θα πρέπει να ψαχτεί σε άλλες... πολιτείες. Για αυτό, όπως αναφέρει η στήλη, ο ατζέντης του συνεχίζει να στέλνει βιογραφικά του Κουρμπέλη στα... γραφεία άλλων ομάδων!

ΝΕΟΣ... ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Σύμφωνα με την Γάταο Λάζαρος είναι "σαν νέα περίπτωση Νικοπολίδη" για τον Ολυμπιακό! Μάλιστα αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα πως οι "ερυθρόλευκοι" τον θέλουν αλλά δεν πρόκειται να μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού ή ρελάνς. Κάτι που όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται το γνωρίζουν και ο παίκτης και ο μάνατζερ του και θα πρέπει να αποφασίσουν.

Τι προσφέρει ο Ολυμπιακός στον Λάζαρο σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας; Κλειστό 3ετες συμβόλαιο, με καθαρές αποδοχές διπλάσιες από αυτές που του δίνει η ΑΕΚ. Και στο λιμάνι θεωρούν πως τέτοια προσφορά δεν θα βρει στην Ελλάδα από πουθενά. Ιδωμεν...

ΤΡΕΙΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΗΣ... ΑΓΓΛΙΑΣ ΤΣΕΚΑΡΕΙ Ο ΜΟΝΤΕΣΤΟ

Στη Γάτακαι συγκεκριμένα στην στήλη της "Ο μάνατζερ"φέρεται ο Φρανουσά Μοντεστό να "σκανάρει" τρεις παίκτες από την αγγλική αγορά! Συγκεκριμένα, έναν πλάγιο επιθετικό, κεντρικό μέσο και έμπειρο στόπερ. Με την... εσωτερική πληροφόρηση πως πρόκειται για Αφρικάνούς (είτε γαλλόφωνους, είτε αγγλόφωνους), που έχει τσεκάρει προσωπικά ο υπεύθυνος των "ερυθρόλευκων" μεταγραφών.

ΙΒΜ

News 24/7

24MEDIA NETWORK